Page 1

Huizen vanHendriks

Sperwerstraat 93 , 6541 SE Nijmegen

Op korte afstand van centrum

Praktische indeling Drie uitstekende slaapkamers

Heerlijke achtertuin Veel daglichttoetreding

H53


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

4

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

98 m²

Inhoud Tuin Garage Verwarming

239 m³ achtertuin geen garage c.v.-ketel

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Deze voormalige huurwoning is op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Te koop bij

Nijmegen: Burchtstraat 124, T 024 381 82 50


huizen van hendriks

Plaats jij openslaa nde deuren?

fijne lichte woonkamer maak jij het af? De woonkamer ligt tuingericht en zo kijk je straks vanaf je bank heerlijk de tuin in. Verbind binnen met buiten door de materialen op elkaar af te stemmen. Wil je het echt groots aanpakken dan kun je openslaande deuren plaatsen in de achterpui. Denk ook meteen na over vloerverwarming. Zo kun je de radiatoren verwijderen en nog meer ruimte realiseren. Stel je de kamer eens voor met een mooie vloer, zachte accentkleuren op de wanden en jouw mooie meubels.


huizen van hendriks

Ruime open keuken

plaats je droomkeuken en je regendouche! De keuken ligt aan de voorzijde en hier kun je naar eigen smaak een fijne hoekopstelling plaatsen met alle apparatuur die jij wilt. Je kunt onder het raam een compleet aanrecht plaatsen. De radiator kan vervallen als je voor vloerverwarming kiest, of je hangt de radiator op een andere plek. Laat je fantasie eerst maar eens helemaal los. De badkamer is ook toe aan een modernisering. Maak hier ook meteen ruimte voor je witgoed, dan hoeft dat niet meer in de keuken worden geplaatst.


huizen van hendriks

drie fijne slaapkamers uitgerust ontwaken Op de eerste verdieping zijn 3 fijne slaapkamers. CreĂŤer je eigen sfeer en zorg op die manier voor rustige kamers waar je heerlijk kunt bijkomen en ontspannen na een drukke dag. Kies je voor neutrale kleuren, of voor een warme tint op de muren. Op de overloop is nog een bergkast met de cv opstelling.

Wat maak jij erva n?


huizen van hendriks

Heb jij groene vingers?

straks lekker genieten plaats jij een overkapping? De tuin verdient ook wat liefde en aandacht, maar is qua ligging en afmeting erg prettig. Hier zit je heerlijk in het zonnetje te genieten van je eerste kop koffie en op zwoele zomeravonden kun je heerlijk buiten blijven. Plaats jij een overkapping? Dan geniet je het hele jaar door! In de tuin is een ruime berging voor je fietsen, gereedschap en tuinspullen.


Sperwerstraat 93 6541 SE Nijmegen


Sperwerstraat 93 6541 SE Nijmegen


Sperwerstraat 93 6541 SE Nijmegen


Nijmegen De vestingstad Nijmegen, schitterend gelegen aan de rivier de Waal, ligt tussen heuvels en bossen. In de stad zijn nog veel kenmerken van de Romeinse tijd terug te vinden, zoals Romeinse thermen en tempels.

noorden kadastrale kaart

Aan het eind van de 19e eeuw ontwikkelde Nijmegen zich als een prachtige woonstad. De brede singels en statige huizen van de St.-Annastraat, de Van Schaeck Mathonsingel en de Oranjesingel stralen nog steeds de schoonheid en de grandeur uit van de 19e eeuw. Het centrum van Nijmegen heeft recentelijk een nieuw, aantrekkelijker gezicht gekregen. Met een uitnodigende openbare ruimte, gezellige winkelstraten, veel groen en een gevarieerd cultureel aanbod.

heerlijk wonen in N ijmegen


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Sint Christoffelstraat 1-3 0475 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Burchtstraat 124 024 381 82 50 nijmegen@hendriks.nl www.hendriks.nl

Nijmegen, Sperwerstraat 93  
Nijmegen, Sperwerstraat 93