Page 1

Huizen vanHendriks

Drakensteinstraat 23 , 6535 MR Nijmegen

Vier ruime slaapkamers Rustig gelegen Nabij diverse uitvalswegen

Ruime achtertuin Nabij winkelcentrum Hatert H53 H53


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte

5 93 m²

Perceeloppervlakte

152 m²

Inhoud

320 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1961 achtertuin, voortuin geen garage c.v.-ketel dakisolatie, dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Ik heb jaren met veel plezier in deze lichte, ruime woning gewoond, maar nu wordt het tijd voor de volgende stap. Hatert is voor mij een prima wijk. Lekker rustig en centraal gelegen, nabij alle uitvalswegen. Ook is winkelcentrum Hatert dichtbij, met drie supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Ideaal! De locatie is ook heel geschikt als je zoals ik van hardlopen houdt: je trekt de deur achter je dicht, steekt de velden over en dan loop je al in het bos. Binnen twintig minuten ben je in Heumensoord. Ook een fikse wandeling kun je hier in de omgeving maken, fijn voor wanneer je de hond wil uitlaten. Kortom, voor mij het perfecte huis in een goede omgeving. Echter, ik wil een slag kleiner gaan wonen.

Te koop bij

Nijmegen: Burchtstraat 124, T 024 381 82 50


huizen van hendriks

Keurige afwer king

samen wonen prettige lichtinval In een woonkamer komt vaak alles samen. Na een lange schooldag komen de kinderen thuis en praten ze je bij over hun dag. Voor het eten maken ze al een deel van hun huiswerk aan de keukentafel, zodat ze in de avond vrije tijd hebben. Na het eten plof je met zijn alle op de bank en kijk je onder het genot kopje koffie en fris voor de kinderen gezellig naar de televisie. De woonkamer is keurig afgewerkt met een fraaie laminaatvloer en een lichte kleur op de wanden. Zowel aan de voor- als achterzijde heb je een prettige lichtinval door de grote ramen. Aan de achterzijde zet je op een zomerse dag even lekker de deur open, een zomerbriesje vult de kamer.


huizen van hendriks

Dichte keuken

eten in de tuin van alle gemakken voorzien De dichte keuken geeft je toegang tot de achtertuin. Als het buiten mooi weer is, eet jij misschien je lekkere maaltijd buiten op. In de keuken ligt een tegelvloer en ook in deze ruimte is alles keurig afgewerkt. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en door de vele boven- en onderkasten kun je netjes de boodschappen opbergen.


huizen van hendriks

neutrale afwerking direct te betrekken Op de bovenverdieping zijn 4 slaapkamers toegankelijk. Alle kamers hebben een neutrale afwerking op de wanden en een fraaie laminaatvloer. De kamers zijn direct te betrekken. Deze ruimtes kunnen natuurlijk ook prima dienen voor andere doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor/studeerruimte, een logeerkamer of een hobbykamer. Prettige kamers, en kiezen blijkt dan ook moeilijk.

Hoe deel jij de ka mers in?


huizen van hendriks

Knusse badka mer

klaarmaken voor de dag fijne garage Tevens op de bovenste verdieping ligt de knusse badkamer. De ruimte is volledig betegeld en is voorzien van een douche en wastafel. Je start de dag met een verfrissende douche en je maakt jezelf verder aan het wastafel. In de tuin staat een stenen berging die prima dient als bergruimte. De seizoensspullen en fietsen kunnen hier netjes worden geplaatst.


huizen van hendriks

tuin op zuidoosten vrije achtertom De achtertuin ligt op het zuidoosten en beschikt over een vrije achterom aan de achterzijde. Je pakt de fiets uit de stenen berging, en je bent op weg naar plek van bestemming. De tuin is fraai aangelegd met diverse groene beplanting en een fijn terras aan de voorzijde. Door de houten schutting zit je in alle privacy buiten. Ook de voortuin is fraai aangelegd en maakt het geheel helemaal af.

Fraaie voo r- en a chter tuin


Drakensteinstraat 23 6535 MR Nijmegen


Drakensteinstraat 23 6535 MR Nijmegen


Nijmegen

noorden kadastrale kaart

De vestingstad Nijmegen, schitterend gelegen aan de rivier de Waal, ligt tussen heuvels en bossen. In de stad zijn nog veel kenmerken van de Romeinse tijd terug te vinden, zoals Romeinse thermen en tempels. Aan het eind van de 19e eeuw ontwikkelde Nijmegen zich als een prachtige woonstad. De brede singels en statige huizen van de St.-Annastraat, de Van Schaeck Mathonsingel en de Oranjesingel stralen nog steeds de schoonheid en de grandeur uit van de 19e eeuw. Het centrum van Nijmegen heeft recentelijk een nieuw, aantrekkelijker gezicht gekregen. Met een uitnodigende openbare ruimte, gezellige winkelstraten, veel groen en een gevarieerd cultureel aanbod.

heerlijk wonen in N ijmegen


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 024 381 82 50 nijmegen@hendriks.nl g.borg@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Burchtstraat 124 6511 RJ Nijmegen T 024 381 82 50 Hendriks024, nijmegen@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Nijmegen, Drakensteinstraat 23  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you