Page 1

Huizen vanHendriks

Meester Petersstraat 1 , 6034 TC Nederweert-Eind

Riant & instapklaar (1175m3) Kantoor aan huis kan!

Moderne keuken uit 2016

Gelijkvloers wonen! Uitstekende verbinding met A2 & N275 H56 H56


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

vrijstaande woning

Kamers

6

Woonoppervlakte

224 m²

Perceeloppervlakte

645 m²

Inhoud Bouwjaar Tuin

1175 m³ 1998 achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage Verwarming

aangebouwd steen c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Isolatie

volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt In 1998 hebben we de grond gekocht en dit huis gebouwd. We wilden graag een degelijk en bijzonder huis. We hebben hier 18 jaar met zeer veel plezier gewoond. Onze kinderen zijn hier opgegroeid, ideaal met de basisschool tegenover de woning. We wonen hier rustig maar toch midden in het centrum.

Verschillende activiteiten in het dorp vinden recht voor ons huis plaats. Hier hebben wij altijd van genoten. We hebben een kapper, slager, frituren en groenteboer in het dorp, de supermarkten zijn op een fietsafstand te bereiken.

Vanuit de hele woonkamer hebben we een prachtig zicht, het lijkt wel een panorama uitzicht.

Wij gaan verhuizen omdat de kinderen gaan uitvliegen en wij een huis willen bouwen waar we oud mogen worden. natuurlijk wel weer in dit prachtige dorp.

Door de palmbomen en het model van het huis lijkt het wel een huis in het buitenland, zo hebben wij al 18 jaar genoten van vakantie.

Wij hopen dat de nieuwe bewoners ook zo mogen genieten van dit prachtig huis en wensen ze veel geluk toe.

Omdat de tuin op het zuiden ligt, kunnen we hier heerlijk genieten van de zon en lange avondjes onder de overkapping zitten. Wanneer het een dag wat minder lekker weer is, dan kunnen we heerlijk onder het overdekt terras bijkomen van een dag hard werken.

Te koop bij

Weert: Emmasingel 34, T 0495 45 04 85


huizen van hendriks

Bijzondere woning

prachtig hoekperceel tal van mogelijkheden! Welkom op de Meester Petersstraat 1 in NederweertEind. Zodra u vanuit de Sint Gerardusstraat of de Pastoor Brandstraat aan komt rijden, valt deze woning direct in het oog door zijn ligging op het prachtige hoekperceel. Het perceel is door de huidige bewoners in 1998 gekocht waarna de woning grotendeels in eigen beheer gebouwd is. Tijdens de bouw is er rekening gehouden met tal van mogelijkheden. Zo biedt de woning de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen door de aanwezigheid van een slaap -en badkamer op de begane grond. De slaapkamer op de begane grond heeft in het verleden gediend als kantoorruimte. Deze kan zo weer als kantoor in gebruik worden genomen. De keuze is dus aan u. Kom snel binnen, dan vertellen wij u meer over deze bijzondere woning!


huizen van hendriks

Live, eat , enjoy

ruimte & licht bijzonder uitzicht! De woning beschikt over een heerlijk ruime woonkamer van Âą 50m2. De ruimte kenmerkt zich door de vele raampartijen en een sfeervolle erker. Dit zorgt enerzijds voor veel lichtinval, anderzijds biedt dit een bijzonder uitzicht vanuit iedere plek in de woonkamer. De smaakvolle tegelvloer en de net afgewerkte wanden maken de ruimte tot een prachtig geheel. De woonkamer biedt toegang tot verschillende ruimtes. Naast de keuken en de hal, is het overdekte terras middels een grote schuifpui te bereiken. Daarnaast heeft u vanuit het zitgedeelte prettig contact met de tuin. Tot slot nog een prettige extra: De woonkamer is, net als de rest van de benedenverdieping, voorzien van vloerverwarming.


huizen van hendriks

gloednieuwe keuken stijlvolle uitstraling Kookliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven in deze luxe en moderne keuken die geplaatst is in 2016. Terwijl de kok een heerlijke maaltijd bereidt, kunnen vrienden en familie alvast gezellig aanschuiven aan de bar met een lekker glaasje wijn! Deze prachtige keuken is onder andere voorzien van een een groot kookeiland, 5 pits gas fornuis, combi magnetron, vaatwasser, 2 grote koelkasten en een koffiemachine. Alle apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit. De uitvoering van de keuken in een lichte kleur met het zwarte werkblad zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling. In de bijkeuken vindt u de wasmachine aansluiting en een nieuwe cv-ketel uit 2016.

Luxe & modern!


huizen van hendriks

Ruimte me t mogelijkheden!

werken of wonen de keuze is aan u! In de linkervleugel van de woning treft u zowel een slaap als badkamer. Hierdoor is het mogelijk om volledig gelijkvloers te wonen. De slaapkamer is bereikbaar via de hal, terwijl de bijkeuken toegang biedt tot de badkamer. Het is mogelijk om een directe verbinding te creĂŤren vanuit de slaapkamer naar de badkamer. De woning beschikt over 2 huisnummers. Ideaal als u deze ruimte tot kantoor aan huis wilt om toveren. Een raampartij aan de voorzijde kan vervangen worden door een deur zodat er een aparte ingang wordt gerealiseerd. Zo blijft werk en privĂŠ gescheiden.


huizen van hendriks

ruime slaapkamers volop mogelijkheden! Op de eerste verdieping liggen 4 slaapkamers met goede afmetingen. Alle kamers hebben een keurige afwerking. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot uw eigen balkon. Daarnaast heeft u via de slaapkamer aan de achterzijde toegang tot de ruime bergruimte boven de linkervleugel. Een ideale plek voor het opbergen van de seizoensspullen. Op de tweede verdieping treft u de ruime zolder waar u de mogelijkheid heeft om slaapkamer 5 of zelfs 6 te maken. Ook behoort een hobby-ruimte tot de mogelijkheid.

Keurig afgewer kt


huizen van hendriks

Heerlijk ruim!

neutrale afwerking alle voorzieningen aanwezig! Naast de 4 slaapkamers treft u een tweede badkamer op de eerste verdieping. Deze badkamer is ruim opgezet en heeft een neutrale afwerking. De badkamer beschikt over een tweede toilet, ruime douche en een heerlijk ligbad. Ook deze badkamer is voorzien van vloerverwarming.


huizen van hendriks

Heerlijk o v erdekt ter ras

altijd genieten in de winter en zomer Via de schuifpui in de woonkamer komt u uit bij het overdekt terras. Het terras is af te sluiten met een glazen pui waardoor het hier ook in de winter heerlijk vertoeven is. Tevens biedt dit terras toegang tot de garage. Hierdoor kunt u vanuit de woning beschut naar de garage. Zowel het dak als de gevels van de garage zijn geïsoleerd. De garage beschikt over een elektrische poort en biedt ruimte voor 2 auto’s. Door de extra brede oprit, kunt u hier ook twee auto’s naast elkaar parkeren. De achtertuin ligt pal op het zuiden, is volledig bestraat en heeft ook nog een aparte overkapping. Een goede plek om even de schaduw op te zoeken. Verder is het tuinhuis een ideale plek om uw tuinmeubilair in op te bergen. Tot slot is er een achterom die uitkomt bij het overdekt terras.


huizen van hendriks

Centrale ligging

voorzieningen dichtbij goede verbinding a2/n275 De woning ligt op een centraal punt in Nederweert-Eind. Aan de overzijde treft u een basisschool, cafetaria, cafĂŠ/zaal en een kerk. Voor deze voorzieningen zijn er voldoende parkeergelegenheden. Verder treft u in het dorp een kapper, bakker, slager en een groenteboer. De dagelijkse boodschappen kunt u met de fiets doen. Daarnaast is er een goede verbinding naar zowel de A2 als de N275. U bent dus zo op de plek van bestemming.


Meester Petersstraat 1 6034 TC Nederweert-Eind


Meester Petersstraat 1 6034 TC Nederweert-Eind


Meester Petersstraat 1 6034 TC Nederweert-Eind


Nederweert-Eind De gemeente Nederweert bestaat uit de kernen; Nederweert, Budschop, Ospel, Nederweert-Eind en Leveroy.

noorden kadastrale kaart

Nederweert was vroeger een agrarische gemeente. Tot het midden van de twintigste eeuw werd er nog turf gestoken. Tegenwoordig is Nederweert een landelijke gemeente. Er zijn nog steeds een groot aantal agrarische bedrijven, maar er zijn vele bedrijfstakken bij gekomen. De gemeente Nederweert ligt op de grens van Limburg en Brabant, op het snijpunt van 3 waterwegen en aan de A2. De gemeente is ruim bemeten met veel groen. Nederweert biedt veel wooncomfort. De gezelligheid en ruimte van een dorp en de voorzieningen van een stad. Winkels, scholen, recreatiemogelijkheden en de goede sfeer vormen de basis voor fijn wonen in Nederweert. De stad Weert ligt op steenworpafstand, Eindhoven en Maastricht zijn snel te bereiken via de A2. Kortom, wonen in Nederweert is een uitstekende investering in woongenot en waardeontwikkeling van uw woning.

heerlijk wonen in Nederweer t-Eind


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 0495 45 04 85 weert@hendriks.nl i.hoeben@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Emmasingel 34 6001 BC Weert T 0495 45 04 85 hendriks0495, weert@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Nederweert Eind, Meester Petersstraat 1  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you