Page 1

Huizen vanHendriks

Marialaan 3 , 6541 RA Nijmegen

Op steenworp afstand van het centrum Zeer ruime bovenwoning

Vier royale slaapkamers

Verrassende ruimtes Supermarkten op korte afstand H53 H53


Kenmerken Soort Kamers

bovenwoning 5

Woonoppervlakte

128 m²

Inhoud

535 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

1910 geen tuin geen garage c.v.-ketel

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis, waar u de actuele vraagprijs kunt vinden. ‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma. Download de App via uw smartphone & scan de code!

Verkoper vertelt deze woning is geschikt voor leuke neveninkomsten per maand

Te koop bij

Nijmegen: Burchtstraat 124, T 024 381 82 50


huizen van hendriks

Goede hoeklocatie nabij voo rzieningen

ruime bovenwoning in verhuurde staat Deze bovenwoning is verrassend ruim met een woonoppervlakte van ca. 128 m2. Het beschikt over 5 kamers die op moment verhuurd worden. Hierdoor wordt de woning ook in verhuurde staat opgeleverd, ideaal als beleggingspand! Het pand ligt om een goede hoeklocatie en heeft een centrale ligging ten opzichte van diverse voorzieningen.


huizen van hendriks

Royale woonka mer me t veel lichtinval

ruime woonkamer met keukenblok Op de eerste verdieping is de ruime woonkamer gelegen die ook als aparte kamer verhuurd kan worden. Er is een keukenblok geplaatst en deze ruimte beschikt over veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Daarnaast is er een praktische vaste kast aanwezig.


huizen van hendriks

dichte keuken extra slaapkamer Op de eerste verdieping is de dichte keuken gelegen. Hier is een eenvoudig keukenblok geplaatst met keukenapparatuur. Aan de andere kant van de hal is nog een slaapkamer gelegen. In de hal is het toilet gesitueerd en geeft de vaste trap toegang tot de tweede verdieping.

Ge meenschappelijke keuken


huizen van hendriks

Ruime slaapka mer me t eigen wa stafel

drie slaapkamers gemeenschappelijke badkamer Er zijn drie ruime kamers aanwezig op de tweede verdieping. Al deze kamers zijn inmiddels verhuurd en beschikken over veel lichtinval. De badkamer is voor gemeenschappelijk gebruik en inmiddels verouderd. Er is een douche aanwezig en een wastafel. De inpandig berging met c.v.-installatie en witgoedaansluitingen is bereikbaar via de badkamer.


huizen van hendriks

lopend naar supermarkt en de binnenstad De ligging is perfect voor studenten. Om de hoek vind je een Albert Heijn en een Aldi. Het centraal station ligt slechts op steenworp afstand. Ook de gezellige binnenstad van Nijmegen is lopend te bereiken. Hier vind je een groot winkelaanbod en diverse horecagelegenheden.

Slechts op steenworp afsta nd va n he t centraal station


Marialaan 3 6541 RA Nijmegen


Marialaan 3 6541 RA Nijmegen


Nijmegen

noorden kadastrale kaart

De vestingstad Nijmegen, schitterend gelegen aan de rivier de Waal, ligt tussen heuvels en bossen. In de stad zijn nog veel kenmerken van de Romeinse tijd terug te vinden, zoals Romeinse thermen en tempels. Aan het eind van de 19e eeuw ontwikkelde Nijmegen zich als een prachtige woonstad. De brede singels en statige huizen van de St.-Annastraat, de Van Schaeck Mathonsingel en de Oranjesingel stralen nog steeds de schoonheid en de grandeur uit van de 19e eeuw. Het centrum van Nijmegen heeft recentelijk een nieuw, aantrekkelijker gezicht gekregen. Met een uitnodigende openbare ruimte, gezellige winkelstraten, veel groen en een gevarieerd cultureel aanbod.

heerlijk wonen in N ijmegen


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

Friso Rosenbaum

Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 024 381 82 50 nijmegen@hendriks.nl f.rosenbaum@hendriks.nl

onze makelaar ska nto ren


Burchtstraat 124 6511 RJ Nijmegen T 024 381 82 50 Hendriks024, nijmegen@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Nijmegen, Marialaan, 3  

http://hendriks.nl/Nijmegen/Marialaan-3/33743831/tekoop.html