Page 1

Huizen vanHendriks

Lambert Heijnricsstraat 20 C, 3817 ES Amersfoort

Uitstekende lichtinval Zonnig balkon op zuiden

Gunstige ligging naast Park Randenbroek

Vrij uitzicht Nette afwerking in lichte kleurstelling H47 H47


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

galerijflat 2 43 m² 150 m³ 1958 geen tuin geen garage blokverwarming geen isolatie

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis, waar u de actuele vraagprijs kunt vinden. ‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma. Download de App via uw smartphone & scan de code!

Verkoper vertelt De elementen die mijn woning tot een thuis maakte, blijven achter voor een volgende eigenaar!

Het heerlijke zonnetje wat vrijwel de gehele dag de woonkamer en het balkon verlicht, het heerlijke park wat na een flinke opknapbeurt nog aangenamer is geworden om te sporten en te ontspannen, de stad die zo lekker dichtbij is, de snelweg om de hoek voor als je wat verder weg wil, de bedrijvigheid rondom de woning van de school en sportvelden, de gezellige medebewoners die zowel vriendelijk als behulpzaam zijn... Kortom, de liefde van het eerste gezicht is er nog altijd. Voor mij is nu de tijd gekomen dat mijn thuis ergens anders is en niet meer alleen afhankelijk van een woning. Ik hoop dan ook dat er iemand is die met net zo veel liefde in deze woning woont en zich er net zo thuis voelt als ik al die jaren gedaan heb.

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79


huizen van hendriks

ligging in groene omgev ing

ligging in het groen park randenbroek ligt naast de deur Om de hoek ligt ĂŠĂŠn van de mooiste parken die Amersfoort rijk is: Park Randenbroek Park Randenbroek wordt momenteel fraai opgeknapt in Engelse Landschapsstijl en is een genot om te vertoeven. Naast Huize Randenbroek zijn er de vijver en de beek, diverse sportvelden en bovenal veel groen! Binnenkort wordt het voormalige ziekenhuis afgebroken en is het de bedoeling dat er nog meer park bijkomt.


huizen van hendriks

Keurige woonka mer

ruime woonkamer uitstekende lichtinval Met een grote glaspui op het zuiden is er uitstekende lichtinval in de woonkamer en heeft u uitzicht op de groene omgeving. De keurige laminaatvloer en de glad gestuukte wanden maken het tot een zeer plezierig geheel. Laat de meubels maar komen!


huizen van hendriks

keuken en badkamer klaar voor gebruik! Zowel de keuken als de badkamer zijn netjes en in lichte kleurstelling uitgevoerd. De keuken herbergt enige inbouwapparatuur, te weten gaskookplaat en afzuigkap. In de badkamer treft u een douche, wastafel en toilet.

Ne tte keuken en badka mer


huizen van hendriks

slaapka mer me t toega ng tot balkon

ruime slaapkamer met toegang tot balkon Net als de woonkamer ligt de slaapkamer zuid-georiĂŤnteerd. Middels een glaspui zijn ze van elkaar gescheiden. Met dank aan alle vaste kasten is een losse kledingkast niet persĂŠ nodig.


huizen van hendriks

vrij uitzicht waar u ook kijkt Wonen in de Lambert Heijnricsstraat betekent uitzicht over de groene zuidkant van Amersfoort en hiermee uitstekende privacy. Aan de galerijzijde is er vrij zicht over de voetbalvelden van CJVV en de ijsbaan richting de binnenstad (u ziet hoe dicht bij dit is). Aan de woonkamer en balkonzijde is er het uitzicht richting de andere sportvelden, Park Randenbroek en het bos.

Fraai uitzicht op he t groen


huizen van hendriks

ter rasjes en winkels in de buur t

centrale ligging dichtbij alle voorzieningen De woonomgeving is rustig, maar alle voorzieningen liggen in de buurt. Winkels zijn op het Euterpeplein of aan de Leusderweg. De binnenstad en het Centraal Station, maar ook Leusden bevinden zich op fietsafstand. Het appartementencomplex ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar de diverse snelwegen. Parkeren is overigens openbaar en kan gewoon voor de deur.


Lambert Heijnricsstraat 20 C 3817 ES Amersfoort


Amersfoort

noorden kadastrale kaart

Dorrestein ligt aan de geliefde zuidkant van Amersfoort, ten oosten van het Leusderkwartier en ten zuiden van de wijk Randenbroek. Ingeklemd door het groen van Park Randenbroek, de sportvelden en het Lockhorsterbos is het er heerlijk wonen. In de wijk is er een grote variatie aan bouwstijlen uit de diverse decennia van de vorige eeuw terug te vinden. De woningen op de Snoeckgensheuvel zijn vooroorlogs en karakteristiek jaren ‘30. In de jaren ‘50 werd de omgeving van de Gasthuislaan gebouwd en aansluitend het appartementengebouw aan de Lambert Heijnricsstraat. In de jaren ‘70 was het de beurt aan de ruime woningen gelegen aan de hofjes van de Dorresteinseweg en Diamantweg met daaromheen enkele vrijstaande villa’s en binnenkort maakt een gedeelte van de Gasthuislaan plaats voor nieuwbouw. Waarom is het er zo plezierig wonen? De omgeving is ruim opgezet en groen, het bos en park zijn om de hoek en de binnenstad en de winkels aan de Leusderweg zijn op fietsafstand. Er bevindt zich een middelbare school, een basisschool, sportverenigingen waaronder voetbal, tennis en honkbal. Door de ligging, de voorzieningen en de variëteit voelen veel mensen zich er thuis, van starters tot ouderen, van alleenstaanden tot gezinnen met kinderen. Het kan bijna niet anders dat dit ook voor u zal gelden!

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

Maurice van Duijn

Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl m.vanduijn@hendriks.nl

onze makelaar ska nto ren


Friesestraat 161 3812 EB Amersfoort T 033 465 55 79 Hendriks033, amersfoort@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Amersfoort, Lambert Heijnricsstraat, 20 C  

http://hendriks.nl/Amersfoort/Lambert%20Heijnricsstraat-20/33709957/tekoop.html