Page 1

Huizen vanHendriks

Henri Dunantlaan 405 , 7312 BD Apeldoorn

Heerlijk zonnig balkon

Super strakke afwerking Rust, veiligheid en luxe

Prachtig vrij uitzicht Eigen parkeerplaats in kelder H48 H48


Kenmerken Soort Kamers

portiekflat 3

Woonoppervlakte

102 m²

Inhoud

335 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

2012 geen tuin parkeerkelder, parkeerplaats c.v.-ketel volledig geïsoleerd

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis, waar u de actuele vraagprijs kunt vinden. ‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma. Download de App via uw smartphone & scan de code!

Verkoper vertelt

Wauw, wat waren we blij. In 2012 mochten we ons nieuwe appartement in. Leuke nieuwe buren, een actieve VvE. Jaarlijks de barbecue die niemand wil missen. Of de nieuwjaarsborrel, ook zo’n moment om even lekker bij elkaar te zijn. Heerlijk rustig wonen in het mooie complex “De Asselse Burcht”. Winkels en supermarkt om de hoek. Nog geen 5 minuten fietsen naar de stad, even lekker winkelen, eten. En de andere kant op? In minder dan 5 minuten in het bos. De Veluwe ligt voor ons open. Lekker, genieten van de rust en het mooie bos. In ons appartement? Trots op wat we ervan hebben gemaakt. De fijne afwerking, de mooie indeling, veel licht en ruimte voor ons tweeën. En een heerlijke keuken waar veel met vrienden is gekookt. Kijken over Apeldoorn, de bomen mooi in het groen. We zullen het missen. Ellen & René

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 521 92 77


huizen van hendriks

Royale woonka mer

lichte kamer met toegang tot balkon Heerlijk ruime woonkamer van bijna 45 vierkante meter met toegang tot een ruim en zonnig balkon. Mooie vloer met brede delen, lichte kleuren en een gestukadoord plafond. Vanuit de woonkamer heb je een weids uitzicht over Apeldoorn.


huizen van hendriks

Luxe inbouwkeuken

moderne inbouwkeuken strakke afwerking De keuken staat in open verbinding met de kamer met een groot kook(schier)eiland vanwaar je tijdens het koken contact kan houden met de gasten of familie in de woonkamer. Het betreft een luxe keuken met alle ingebouwde apparatuur. Naast de keuken is er toegang tot een praktische bijkeuken/berging.


huizen van hendriks

twee slaapkamers rustig gelegen Het appartement heeft drie kamers waarvan twee slaapkamers. De slaapkamers zijn rustig gelegen met een raam op de Oost zijde waardoor het in de avond altijd lekker koel is. De grote slaapkamer heeft een mooie afmeting voor een tweepersoons bed en kasten. De tweede kamer is een prima logeer- of werkkamer.

2 slaapka mers


huizen van hendriks

Luxe badka mer

luxe inloopdouche keurig afgewerkt De badkamer is een plek waar je heerlijk kan genieten van een luxe inloopstortdouche en een mooi badkamermeubel met een dubbele wastafel en lades. De grijze vloertegels en grote witte wandtegels maken van het geheel een rustige ruimte.


huizen van hendriks

ruime balkon op het zuiden gelegen Vanuit de woonkamer via een grote schuifpui bereikbaar ruim overdekt balkon op het zonnige Zuiden. Het totale balkon is ongeveer 2 X 8 meter en er is dus plek om lekker van de zon te genieten maar ook om met z’n allen aan tafel te kunnen eten. Een fijne plek om te verblijven.

Heerlijk zonnig


huizen van hendriks

Par keerplaats in de kelder

dicht bij winkels centrum en bossen op loopafstand In de onderbouw van dit complex is er een ruime berging en een parkeerplaats. De ruimte is toegankelijk met een afstandsbediening. Het gebouw staat naast het Sprengenpark. De bossen zijn lopend of per fiets eenvoudig te bereiken en als u de andere kant op gaat zit u met een paar minuten op het Leienplein op het terras of in de winkelstraat.


Henri Dunantlaan 405 7312 BD Apeldoorn


Apeldoorn Apeldoorn is met name de laatste jaren enorm gegroeid. Apeldoorn is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 157.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken, waar ruim 130.000 mensen woonachtig zijn. noorden kadastrale kaart

En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

Bas Wildeman

Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl b.wildeman@hendriks.nl

onze makelaar ska nto ren


Zwolseweg 208 7315 GP Apeldoorn T 055 521 92 77 Hendriks055, apeldoorn@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Apeldoorn, Henri Dunantlaan, 405  

http://hendriks.nl/Apeldoorn/Henri%20Dunantlaan-405/33756590/tekoop.html

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you