Page 1

Huizen vanHendriks

de Greide 36 , 5622 ND Eindhoven

Ideaal voor starters Ruime woonkamer

Uitzicht

Balkon op het westen Nabij de Woenselse Markt

H51


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

portiekflat 3 56 m² 185 m³ 1977 geen tuin geen garage blokverwarming

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geĂŻnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Een heerlijk rustig gelegen appartement met een mooi uitzicht. Ik heb hier jaren met heel veel plezier mogen wonen.

Het appartement ligt centraal in de wijk Woensel. Vanaf het appartement loop je in 3 minuten naar de zaterdagse markt (Kruisstraat) en van daaruit loop je in 10 minuten naar het centrum van Eindhoven. Ik vond het heerlijk om op zaterdagen naar het centrum te lopen. Het appartement is ideaal voor starters.

Te koop bij

Eindhoven: Aalsterweg 5, T 040 293 05 00


huizen van hendriks

Keurig complex

kom binnen! wonen op de zesde etage Binnenkomst in de keurige centrale entree, waar de brievenbussen en het intercomsysteem geplaatst is. Vanuit hier is ook de algemene berging te bereiken, waar je je fiets schoon en droog kunt neerzetten. Op de tweede verdieping bevindt zich een eigen berging voor het bewaren van niet-alledaagse spullen. Via het trappenhuis of de liften begeef je je naar de zesde verdieping, waar het appartement is gelegen.


huizen van hendriks

Wat een licht!

strak en stijlvol hoe deel jij het in? Via een open verbinding stap je de living binnen; hier tref je een strak vormgegeven ruimte waar je je direct thuis voelt! Er is gekozen voor een lichte laminaatvloer en witte wanden, waardoor er een fijne basis is gelegd om op voort te borduren met jouw eigen stijl. De riante raampartij aan de achterzijde en het grote zijraam geven je een zee aan licht in de kamer. Hier is sfeer!


huizen van hendriks

wat maak jij hier klaar? van veel gemakken voorzien De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de living; zoals verwacht is ook deze keurig afgewerkt met strakke fronten, een grijs werkblad en een witte betegelde achterwand. De keuken is geplaatst in een grote L-vormige opstelling met boven- en onderkasten voor de nodige werk- en bergruimte. Uiteraard is er ook de nodige apparatuur aanwezig, zodat een lekkere avondmaaltijd hier al snel op tafel staat.

Lekker kokkerellen


huizen van hendriks

Ria nte slaapka mer

slaap lekker... toegang tot het balkon Vanuit de hal bereik je de slaapkamer. Hier tref je een mooie plek voor een goede nachtrust! De afwerking met een rustieke laminaatvloer, witte wanden geven het geheel een serene sfeer. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door de wandbrede schuifpui naar het balkon, waardoor er bijzonder veel licht binnenvalt. Heerlijk, zo zet je op een zomerse dag de pui wijd open om een frisse bries toe te laten!


huizen van hendriks

even opfrissen nette betegeling Deze ruimte is compact, maar elke centimeter is hier optimaal benut! De kamer is volledig betegeld met witte tegels aan de wand en een donkere tegelvloer. Met een toilet, een wastafel, de witgoedaansluiting en een douchecabine is de badkamer compleet.

Compa ct maar complee t


huizen van hendriks

De avondzon zien zakken

genieten van de zomer mooi uitzicht De zomer is in volle gang; het is tijd om naar buiten te gaan! Er is hier een knus balkon aanwezig, waar je tot laat in de avond van het zonnetje kunt genieten. Met een luie stoel en jouw favoriete gezelschap zit je hier al snel goed. En vergeet ook het prachtige uitzicht niet; je kijkt ver over de daken van de wijk. Een groot voordeel van wonen op de zesde etage!


de Greide 36 5622 ND Eindhoven


Eindhoven

noorden kadastrale kaart

Een jonge, dynamische stad met een moderne uitstraling maar met een warm, Brabants hart. Zo laat Eindhoven zich het best omschrijven. In amper een eeuw tijd groeide dat kleine boerenstadje in de Kempen met amper 5000 inwoners uit tot een volwaardige stad met 200.000 inwoners. In omvang de vijfde stad van Nederland en het centrum van een gebied met ruim 700.000 inwoners. Die recente geschiedenis weerspiegelt zich in het uiterlijk van Eindhoven. Gebouwen en fabriekshallen uit de jaren twintig en dertig worden afgewisseld door eigentijdse kantoortorens voor bedrijven in high tech en zakelijke dienstverlening. Winkels in alle soorten en maten, talloze cafĂŠs, terrasjes en restaurants met keukens uit alle windstreken geven het centrum de gezellige en levendige aanblik die hoort bij een grootstedelijke ambiance. De goede sociale en culturele voorzieningen, de ruime opzet, het vele groen en het typisch Brabantse landschap in de directe omgeving maken Eindhoven tot een stad waar het plezierig wonen, werken en leven is. Het woonklimaat in Eindhoven is zĂŠĂŠr aantrekkelijk.

heerlijk wonen in Eindho v en


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Aalsterweg 5 040 293 05 00 eindhoven@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Aalsterweg 5 040 293 05 00 eindhoven@hendriks.nl www.hendriks.nl

Eindhoven,de Greide 36  
Eindhoven,de Greide 36