Page 1

Huizen vanHendriks

Vogelstraat 3 , 5212 VL ‘s-Hertogenbosch

Loggia op het zuiden

Riante woonkamer Parkeren op eigen terrein

Binnenstad te lopen Prins Hendrikpark nabij H58 H58


Kenmerken Soort Kamers

galerijflat 3

Woonoppervlakte

115 m²

Inhoud

370 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1998 geen tuin geen garage c.v.-ketel, elektrische verwarming volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

De eerste keer dat ik dit appartement zag, viel het mij meteen op hoe licht, ruim en goed onderhouden de woning was, zonder het karakteristieke uiterlijk te verliezen. Samen met de gunstige ligging in de stad en dicht bij het gezellige centrum, dus op loopafstand van winkels, het NS-station en horecagelegenheden en met de auto binnen een paar minuten op de uitvalswegen, is dit altijd het ideale appartement voor mij geweest. De reden dat dit appartement wordt verkocht is dat ik dichter bij mijn kinderen wil wonen. Ik hoop dat de volgende bewoners net zo van dit appartement mogen genieten zoals ik dat heb gedaan.

Te koop bij

‘s-Hertogenbosch: Orthenseweg 22, T 073 687 65 43


huizen van hendriks

Centrale entree

sfeervolle entree alle vertrekken bereikbaar Het appartement is te bereiken via een centrale ingang. Hier tref je een bellentableau met brievenbussen. Via de lift of trapopgang ga je naar het appartement op de 1e verdieping. Wanneer je het appartement binnenkomt wordt door de glas-in-lood ramen de warmte en sfeer van het appartement al benadrukt. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken.


huizen van hendriks

Licht & ruimte

gezellige woonkamer open ruimte Je woonkamer is de ruimte van je huis waar je het zo gezellig mogelijk maakt, niet alleen voor jezelf maar ook voor vrienden en familie die langs komen. Gezellig samen ontspannen in jouw gezellige woonkamer. In deze woonkamer kan dit heel goed. In de wintermaanden is het hier warm en gezellig en in de zomermaanden is het heerlijk licht en luchtig. Door de grote ramen valt het zonnetje lekker binnen. In de woonkamer ligt een massief eiken parketvloer en de wanden zijn keurig gestuct in een lichte kleur.


huizen van hendriks

alle hedendaagse gemakken met het gehele gezin leven Houd je van koken op niveau? Dan ben je in dit huis aan het juiste adres en kun je al je energie kwijt. Deze keuken is voorzien van alle hedendaagse gemakken. Deze ruimte is een plek waar met hele gezin geleefd kan worden. Het biedt daardoor ook vele voordelen. In de ochtend een krantje lezen bij het ontbijt en in de avond een heerlijk wijntje drinken of natafelen met familie en vrienden. Bovendien kun je het gesprek voorzetten met gasten terwijl je aan het koken bent.

O pen verbinding


huizen van hendriks

Go rdijnen open en ontwaken

heerlijk licht gordijnen open en ontwaken De slaapkamer is voor veel mensen de belangrijkste plek in de woning, hier ontspan je en kom je tot rust. In deze slaapkamers kan dit heel goed. Je hoeft alleen nog je bedden te plaatsen en je kunt gaan slapen. In totaal heeft het appartement 2 slaapkamers. Mocht je voldoende hebben aan 1 slaapkamer, kan de andere ruimte prima dienen als werk/studeerkamer, logeerkamer of hobbyruimte. Beide slaapkamers hebben grote ramen. Gordijnen open en ontwaken.


huizen van hendriks

grote ruimte laat de hectiek achter je De badkamer is een ruime, strakke en moderne badkamer. Er is een ligbad, een douche en een wastafelmeubel. Met de vele lades is er voldoende opbergruimte. Over de designradiator kunnen de handdoeken drogen. De gehele ruimte is keurig betegeld. Er ligt een zwarte tegelvloer en de wanden zijn in een lichte kleur betegeld.

Ge moderniseerde badka mer


huizen van hendriks

Veel buitenruimte

fraai uitzicht eigen parkeerplaats Vanuit de woonkamer is je eigen loggia toegankelijk. De loggia heeft een ruime opzet waardoor er gemakkelijk een grote zithoek geplaatst kan worden. Mocht het buiten guur en koud zijn en de regen valt op je loggia, heb je de mogelijkheid om de loggia af te sluiten met schuiframen. Bij het appartementencomplex zit een afgesloten parkeerterrein. Je auto kun je dus altijd parkeren.


Vogelstraat 3 5212 VL ‘s-Hertogenbosch


‘s-Hertogenbosch ’s-Hertogenbosch! Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaalt door kwaliteitsslagen van recente aard.

noorden kadastrale kaart

’s-Hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. De gemeente ligt in het noorden van de provincie NoordBrabant. De rivier de Maas is in het noorden de grens van de gemeente en provincie. De gemeente grenst daar aan het Gelderse Maasdriel. In het oosten grenst de gemeente aan Maasdonk en in het zuiden aan Sint-Michielsgestel en Vught. Vlijmen in het westen behoort tegenwoordig tot de gemeente Heusden, zodat deze gemeente ook aan ‘s-Hertogenbosch grenst.

heerlijk wonen in ‘s-Her togenb osch


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 073 687 65 43 shertogenbosch@hendriks.nl j.pashouwers@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Orthenseweg 22 5212 XB ‘s-Hertogenbosch T 073 687 65 43 Hendriks073, shertogenbosch@hendriks.nl

Méér makelaar.

Den Bosch, Vogelstraat 3  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you