Page 1

Huizen vanHendriks

Landstrekenlaan 135 , 5235 LL ‘s-Hertogenbosch

Vier slaapkamers

Diep tuin op het zuiden Instapklare uitgebouwde hoekwoning!

Kindvriendelijke buurt Winkelcentrum nabij

H58


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

226 m²

Inhoud

380 m³

Bouwjaar Tuin

1981 achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel dakisolatie, muurisolatie,

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en

vloerisolatie,

typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele

dubbel glas

zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de

doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Een woning op een rustige plek met voldoende parkeerplek voor en in de buurt van het huis.

De woning heeft een vergelijkbare ruimte als een twee onder een kapwoning, maar dan in een gunstigere prijsklasse en een grote tuin op het zuiden met de hele dag zon. De twee karakteristieke boompjes staan niet alleen leuk, maar bieden ook voldoende mogelijkheid om lekker in de schaduw te zitten.

Daarnaast vind je op bijna elke hoek een speeltuintje en is er in de buurt een ruime keuze uit scholen en opvang centra. In de laatste plaats kun je vanaf de Maaspoort ook nog eens makkelijk (met de bus/fiets) in het centrum van Den Bosch komen om daar heerlijk op het terras te borrelen.

Omdat het een hoekwoning is, is het lekker rustig. Het is een hele vriendelijke buurt en je kan met iedereen makkelijk een praatje maken als je dat wil. Onze kinderen rennen vaak genoeg naar de overbuurvrouw omdat ze dan een koekje krijgen. De ligging is ideaal. Je wandelt binnen een paar minuten naar de dijk om zo in een natuurgebied te kunnen wandelen, ook het winkelcentrum met alle benodigdheden ligt op loopafstand.

Te koop bij

‘s-Hertogenbosch: Orthenseweg 22, T 073 687 65 43


huizen van hendriks

Wat een ruimte

uitgebouwde woonkamer mooie houten vloer De ruime woonkamer heeft een prettige basis. De houten vloer, de strakke wanden en de grote ramen vormen samen met jouw meubels een thuis. Zet je foto’s op het kastje en hang je mooiste schilderijen aan de wand. Zo wordt een huis een thuis! De kamer is flink uitgebouwd aan de achterzijde en deze uitbouw is voorzien van openslaande deuren naar de tuin. Daarnaast is nog een loopdeur naar de tuin.


huizen van hendriks

Leuk zicht op straat

ruime open keuken lekker in bad! De open keuken ligt aan voorzijde en is afgewerkt met strakke witte frontjes en een donker werkblad. Hier is diverse inbouwapparatuur aanwezig en ook genoeg bergruimte voor al je voorraad en pannen. Door de open verbinding naar de woonkamer hou je tijdens het koken toch leuk contact met het gezin of gasten aan tafel. De badkamer is netjes, er is een fijn ligbad met douche en een wastafel. De tegels zijn donker op de vloer en fris wit aan de wanden.


huizen van hendriks

vier fijne slaapkamers instapklaar, dus droom zacht Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. Divers van afmeting en naar eigen smaak en behoefte in te delen. De achterkamer is ruim en biedt voldoende ruimte voor een groot bed en daarnaast ben je voorzien van een inbouwkast. Zo liggen al je kleren netjes opgeborgen en hoef je niet te zoeken naar dat ene truitje. Op zolder is nog een vierde kamer. De kamer is netjes afgewerkt met laminaat en een fijn dakraam. Met wat kleine aanpassingen kun je hier een volwaardige slaapkamer van maken. Op de voorzolder is de witgoed aansluiting en de cv ketel. Achter de knieschotten kun je je seizoensspullen opbergen.

U itgerust ontwaken


huizen van hendriks

Lekker in he t zonne tje

alleen maar genieten parkeren voor de deur Met zo’n fantastische tuin is het niet meer dan vanzelfsprekend dat alle feestjes, barbecues en afzakkertjes deze zomer in jouw tuin plaats zullen vinden! De diepe en brede tuin op het zuiden is aangelegd met bestrating, gazon en deels groene erfafscheiding. Achterin is een fijne berging voor de fietsen, deze kun je via de achterom de tuin in rijden. De voortuin is royaal en geheel bestraat. Vanaf hier is ook een poort naar de achtertuin. Je kunt de voortuin als oprit voor zeker 2 auto’s gebruiken.


Landstrekenlaan 135 5235 LL ‘s-Hertogenbosch


Landstrekenlaan 135 5235 LL ‘s-Hertogenbosch


Landstrekenlaan 135 5235 LL ‘s-Hertogenbosch


‘s-Hertogenbosch ’s-Hertogenbosch! Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaald door kwaliteitsslagen van recente aard.

noorden kadastrale kaart

’s-Hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. De Maaspoort kenmerkt zich door een royaal opgezette woonwijk, veel groen en veel voorzieningen voor met name kinderen. Winkelcentrum ‘Lokerenpassage’ is op korte afstand gelegen met onder andere een drogist, slagerij, bank en supermarkt. Sportaccommodaties e.d. zijn in de nabijheid aanwezig. Wonen in de Maaspoort betekent wonen in een veelzijdige woonwijk met alle gemakken van dien binnen handbereik. De wijk ligt ten noorden van de A59 en de uitvalswegen hier naar toe zijn goed te bereiken. Tevens is het openbaar vervoer uitstekend geregeld en is men binnen 10 minuten in het bruisende centrum van ‘s-Hertogenbosch. De omgeving is ideaal voor de liefhebber van de natuur met diverse mogelijkheden voor wandel- en fietstochten

heerlijk wonen in ‘s-Her togenb osch


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Orthenseweg 22 073 687 65 43 shertogenbosch@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Orthenseweg 22 073 687 65 43 shertogenbosch@hendriks.nl www.hendriks.nl

Den Bosch, Landstrekenlaan 135  
Den Bosch, Landstrekenlaan 135