Page 1

Huizen vanHendriks

Harmoniepolder 147 , 5235 TJ ‘s-Hertogenbosch

Ruime tuin met volop zon Oprit voor 2 auto’s

Fijne gezinswoning met speelkamer

Nabij Lokerenpassage 4 slaapkamers

H58


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Kamers

6

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

297 m²

Inhoud

460 m³

Bouwjaar Tuin

1985 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

garage mogelijk c.v.-ketel dubbel glas, volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Wij hebben altijd met veel plezier aan de Harmoniepolder gewoond. Het ligt in een rustige wijk, zonder overlast. Je woont dan ook dicht bij de Maas en haar uiterwaarden (bijna 5 minuten lopen). Ook winkelcentrum De Lokeren en café De Lachende vis zijn lekker dichtbij, zo’n 7 minuten lopen. Om de hoek bevindt zich een grote speeltuin, zo ook achter de Harmoniepolder, waar zowel jonge als oudere kinderen heerlijk kunnen spelen! De locatie is uiteraard goed met het openbaar vervoer te bereiken. De bus rijd door een aanliggende straat. Daarnaast zitten er diverse kindcentra in de buurt. De Wijboom is het dichtstbij (5 minuten lopen). Ook onze kinderen hebben hier op school gezeten. Het meest hebben we genoten van onze tuin, de grootste van de blok. Doordat deze op het zuiden ligt, heb je de hele middag en avond zon.

Te koop bij

‘s-Hertogenbosch: Orthenseweg 22, T 073 687 65 43


huizen van hendriks

Heerlijk licht!

wat een ruimte! hoe richt jij het in? Deze royale ruimte heet je van harte welkom! Je geniet hier van een grote hoeveelheid daglicht dankzij het riante voorraam, de schuifpui achterin en het zijraam. De afwerking is netjes en eenvoudig, en met zoveel binnenvallend licht is hier al een fijne basis gelegd. Met een strakke afwerking naar wens, wellicht in een lichte kleurstelling, wordt dit dĂŠ plek waar jij en je gezin in thuiskomen.


huizen van hendriks

Eenvoudige keuken

jouw droomkeuken hier? handige bijkeuken De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de living. Het geheel is als onderdeel van de ruimte geplaatst, waardoor er een open opzet is gerealiseerd! De huidige keuken is netjes, en opgesteld in een handige U-vorm met veel lades en kasten. Ook is de nodige apparatuur aanwezig voor het maken van een prima avondmaaltijd. De ruimte leent zich echter ook voor het realiseren van jouw droomkeuken, met een indeling, afwerking en apparatuur naar eigen wens! Grenzend aan de keuken is nog een praktische bijkeuken gelegen, waar de witgoedaansluitingen geplaatst zijn. Ook is hier voldoende ruimte voor het plaatsen van een extra voorraadkast of keukenblokje.


huizen van hendriks

ruime slaapvertrekken douchen of baden? De woning beschikt over vier slaapkamers; drie op de eerste verdieping en ĂŠĂŠn op de zolderverdieping. De kamers op de eerste verdieping zijn ieder van goed formaat en genieten van prima lichtinval. Twee kamers zijn afgewerkt met kleurrijke wandafwerking, en de derde is in een neutrale kleurstelling afgewerkt. Met een frisse nieuwe vloer en nieuwe kleur aan de wand worden dit ook keurige kamers, geheel in te delen naar eigen inzicht! De vierde slaapkamer is eveneens kleurrijk afgewerkt en uitgerust met een groot dakraam voor binnenvallend daglicht. Deze kamer zou, na modernisatie, uitermate geschikt zijn als slaapkamer voor het oudere kind of als hobbyruimte! De badkamer is ruim bemeten, en dient gemoderniseerd te worden. Momenteel is er een toilet, wastafel, douchecabine en ligbad aanwezig. Hoe ga jij het invullen?

Een echte gezinswoning!


huizen van hendriks

Bijzonder die pe tuin

een fleurig geheel de avondzon zien zakken Wie zich graag in de buitenlucht bevindt, zal zich hier zeker goed voelen. Deze woning komt namelijk met een riante achtertuin mÊt verschillende siertuinen en zitplaatsen. Het begint met een stenen bestrating door de tuin, met grote borders met sierlijke, vaste beplanting en fraai gekapte struiken. Daarnaast zijn rondom de tuin meerdere sierlijke struiken en is er groene begroeiing geplaatst, waardoor het geheel ontzettend fleurig oogt. Met een paar groene vingers kun je zeker terecht! Ten slotte is de achtertuin gelegen op het westen, waardoor je hier tot laat op de avond van de zon kunt genieten. Wat een weelde... Ten slotte is op het voorerf dankzij de volledige bestrating ruimte gemaakt voor een oprit. Hier kun je maar liefst twee auto’s kwijt! Parkeerstress is dus niet meer aan de orde.


Harmoniepolder 147 5235 TJ ‘s-Hertogenbosch


Harmoniepolder 147 5235 TJ ‘s-Hertogenbosch


Harmoniepolder 147 5235 TJ ‘s-Hertogenbosch


‘s-Hertogenbosch ’s-Hertogenbosch! Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaald door kwaliteitsslagen van recente aard.

noorden kadastrale kaart

’s-Hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. De Maaspoort kenmerkt zich door een royaal opgezette woonwijk, veel groen en veel voorzieningen voor met name kinderen. Winkelcentrum ‘Lokerenpassage’ is op korte afstand gelegen met onder andere een drogist, slagerij, bank en supermarkt. Sportaccommodaties e.d. zijn in de nabijheid aanwezig. Wonen in de Maaspoort betekent wonen in een veelzijdige woonwijk met alle gemakken van dien binnen handbereik. De wijk ligt ten noorden van de A59 en de uitvalswegen hier naar toe zijn goed te bereiken. Tevens is het openbaar vervoer uitstekend geregeld en is men binnen 10 minuten in het bruisende centrum van ‘sHertogenbosch. De omgeving is ideaal voor de liefhebber van de natuur met diverse mogelijkheden voor wandel- en fietstochten

heerlijk wonen in ‘s-Her togenb osch


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Orthenseweg 22 073 687 65 43 shertogenbosch@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Orthenseweg 22 073 687 65 43 shertogenbosch@hendriks.nl www.hendriks.nl

Harmoniepolder 147, 's-Hertogenbosch  
Harmoniepolder 147, 's-Hertogenbosch