Page 1

Huizen vanHendriks

Vuurvlinder 54 , 7323 VJ Apeldoorn

Uitzicht op park Strakke afwerking

Instapklaar

Lekkere tuin met zon en schaduw Volop parkeergelegenheid H48 H48


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte

4 91 m²

Perceeloppervlakte

106 m²

Inhoud

320 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

2011 achtertuin, zonneterras geen garage stadsverwarming volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Het wonen aan de Vuurvlinder 54 is zeer prettig en rustig in een kindvriendelijke buurt. Met name het uitzicht vanaf de woning, slaapkamer&keuken, is iedere dag weer een feestje! Er is goed contact met de buren en de inrichting van de straat met een binnenplein is een groot pluspunt met voldoende parkeergelegenheid. Relaxen in de tuin is ook zeker een aanrader, vooral in het voorjaar / zomer. Genoeg zon en genoeg schaduw. Al met al een fijne plek en omgeving om te wonen, met alle gemakken in de buurt!

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 521 92 77


huizen van hendriks

Kom lekker binnen

kant en klaar wonen niets meer aan doen Heerlijk als je in een nieuwe woning alleen nog je eigen spullen hoeft neer te zetten. Deze woning is zo netjes onderhouden dat je alleen nog maar naar eigen smaak een kleur op de muren hoeft te verven. De vloeren, de keuken, het sanitair en de buitenruimtes zijn netjes, strak en helemaal af. Met jouw meubels en persoonlijke spullen maak je van dit huis jouw thuis. De plek waar je heerlijk gaat wonen met je gezin.


huizen van hendriks

Groot raa m naar tuin

zet de bank maar neer heerlijke moderne keuken Een groot raam met een loopdeur naar de tuin zorgt voor veel daglicht in de kamer. Hier plof je samen op de bank en geniet je van elkaars gezelschap. Met de deur open naar de tuin is het in de warmere maanden extra genieten. Aan de voorzijde is de keuken. Modern en strak afgewerkt met een bijzonder opvallende afwerking. Hier vind je uiteraard de nodige apparatuur. Het raam kijkt uit over het groene veld voor de deur. In de trapkast in de kamer kun je nog grotere schalen en extra voorraad neerzetten. In de kamer is de trap naar de verdieping.


huizen van hendriks

complete moderne badkamer drie hele fijne slaapkamers Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers van verschillende afmeting. Naar eigen behoefte kunnen ze als slaapkamer worden ingericht, maar als werkkamer of kastenkamer kun je ze ook prima gebruiken. De laminaatvloer loopt door de verdieping, waardoor het een mooi geheel vormt. De badkamer is modern en fris. Hier is gekozen voor een mooie wastafel, een inloopdouche en een 2e toilet.

D roo m za cht


huizen van hendriks

Alleen maar genie ten

onderhoudsvrije tuin bepaal zelf waar je zit Heerlijk als je in een tuin alleen maar hoeft te genieten. Groene vingers heb je hier niet nodig, de tuin is strak bestraat en voorzien van schuttingen. Zet je luie stoel in of juist uit de zon. Achterin de tuin is een schuur voor je gereedschap, de fietsen en je tuinkussens. Daarachter is de achterom naar de speeltuin. Achter de woning is voldoende parkeerplek op je auto neer te zetten.


huizen van hendriks

lange wandelingen veel groen voor de deur Vanuit je keukenraam kijk je uit over het groen voor de deur. Een heerlijk vrij uitzicht. De kinderen spelen lekker buiten en na het eten maak jij je dagelijkse wandeling. Er is veel groen om de woning dus wil je rondje hardlopen dan kan dat ook. In deze weids opgezette wijk heb je alle voorzieningen bij de hand. De kinderen lopen zelf naar school met de kinderen uit de straat.

Spelen voo r de deur


Vuurvlinder 54 7323 VJ Apeldoorn


Vuurvlinder 54 7323 VJ Apeldoorn


Apeldoorn

noorden kadastrale kaart

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Zwolseweg 208 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Zwolseweg 208 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

Apeldoorn, Vuurvlinder, 54  
Apeldoorn, Vuurvlinder, 54