Page 1

Huizen vanHendriks

Vlietweg 22 , 7335 JE Apeldoorn

Huis met mogelijkheden Aantrekkelijke woonomgeving

Ruime en lichte woonkamer

Diepe en zonnige tuin Vier slaapkamers H48 H48


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte

5 99 m²

Perceeloppervlakte

159 m²

Inhoud

365 m³

Bouwjaar Tuin

1983 achtertuin, voortuin, zonneterras

Garage Verwarming Isolatie

Energielabel

geen garage c.v.-ketel dakisolatie,

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met

muurisolatie,

zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet

gedeeltelijk dubbel glas

typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele

C

zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van

worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Handige kopers opgelet! Ben jij iemand die in deze kluswoning een uitdaging ziet?

Zie jij hier diverse kansen en mogelijkheden om een prachtig stulpje te maken waar je trots op kunt zijn? Als jij diegene bent die zichzelf hierin herkent en het gereedschap al heeft ingeladen, dan zijn wij opzoek naar jou! Deze woning is uitgerust met een ruime en lichte woonkamer, half open keuken, maar liefst vier slaapkamers en als klap op de vuurpijl een diepe zonnige achtertuin. Plan snel een afspraak met één van onze makelaars. De Vlietweg 22 in Apeldoorn is helemaal klaar voor zijn nieuwe bewoners.

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 521 92 77


huizen van hendriks

Ruime woonka mer

lekker licht wat voor keuken kies jij? Als we de woonkamer binnenlopen ben je verbaasd over de hoeveelheid licht en ruimte die je hier vindt. De grote raampartij zorgt voor meer dan voldoende lichtinval. De keuken vind je aan de voorzijde, is geplaatst in een rechte opstelling en dient gemoderniseerd te worden. Je kunt hier met gemak een open keuken realiseren. Ben jij in gedachten al bij de keukenboer opzoek naar jouw droomkeuken? Voorzien van alle apparatuur die je je maar kunt bedenken?


huizen van hendriks

Maar lie fst 5 slaapka mers

creëer een fijne ruimte hoe deel jij ze in? De woning beschikt over vier prima slaapkamers. Met wat liefde en aandacht zijn alle ruimtes eenvoudig om te toveren tot fijne plek waarin je helemaal tot rust komt. Daarnaast is iedere ruimte lekker licht waardoor er geen gebrek aan daglicht is. Vanaf de overloop op de zolderverdieping, waar je tevens de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur vindt, tref je nog twee aparte kamers. Naar eigen wens kunnen deze in een handomdraai samengevoegd worden tot één slaapkamer van goed formaat.


huizen van hendriks

in bad of douchen? realiseer je eigen spa De badkamer vind je op de eerste verdieping. Denk je eens in, na een lange (werk)dag kom je thuis en wil je niets liever dan even tot rust komen. Waar kan dat beter dan in een luxe badkamer die helemaal voldoet aan jouw wensen?

Ie twat gedateerd


huizen van hendriks

Die pe en zonnige tuin

gelegen op het westen met eigen achterom De tuin heeft een ideale ligging op het zonnige westen waar het met de opname van vitamine D wel goed zit. Verder is de tuin grotendeels bestraat en voorzien van wat vaste beplanting. Fleur het geheel nog wat op met vrolijke bloemetjes en geniet van de frisse buitenlucht. Achter in de tuin tref je nog een vaste stenen berging waar je wat tuingereedschap, seizoensspullen of de fietsen van het hele gezin kunt parkeren die je via het eigen achterom naar binnen rijdt.


Vlietweg 22 7335 JE Apeldoorn


Vlietweg 22 7335 JE Apeldoorn


Vlietweg 22 7335 JE Apeldoorn


Apeldoorn

noorden kadastrale kaart

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Zwolseweg 208 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Zwolseweg 208 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

Apeldoorn, Vlietweg, 22  
Apeldoorn, Vlietweg, 22