Page 1

Huizen vanHendriks

Vermeerstraat 22 , 3817 DE Amersfoort

Fraaie ligging in Vermeerkwartier Drie slaapkamers op verdieping Verrassend zonnige achtertuin

Sfeervolle woonkamer Zolder met grote dakkapel

H47


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

7

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

159 m²

Inhoud

405 m³

Bouwjaar Tuin

1935 achtertuin, voortuin, zonneterras

Garage Verwarming

geen garage c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Isolatie

dakisolatie, dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Het fijnste aan ons huis vinden we de buurt/ligging en dat het zo ontzettend licht is binnen. De zon komt ‘s ochtends achter en halverwege de middag voor de kamer in. Daar kunnen we echt van genieten.

Naast de fijne ligging is de buurt ook nog eens heel gezellig. Dan denken we bijvoorbeeld aan de jaarlijkse rommelmarkt, maar vooral aan het fijne contact met onze buren.

De ligging is ideaal: met de fiets zijn we zo bij het station en naar de stad of de supermarkt kunnen we lopen. Hebben we veel zware boodschappen nodig, dan zijn we met de auto in een paar minuten bij het Euterpeplein.

De oudere kinderen van een paar huizen verderop zijn hele lieve oppassen voor onze kinderen en onze dochter is regelmatig bij haar jongere buurmeisjes te vinden en vice versa. De buurtkinderen spelen lekker samen buiten en zelf maken we vaak op straat gezellig een praatje.

We maken veel gebruik van het feit dat park Randenbroek (met speeltuin) en de skatebaan aan de Rubenslaan zo dichtbij zijn: na het eten nog even met de kinderen fietsen op de skatebaan, wandelen of met de jongste naar de speeltuin. Wil hij eens wat anders, dan gaan we naar de speeltuin aan de Arnhemseweg (ook op loopafstand).

Te koop bij

Het is dat we nu in de gelegenheid zijn naar een nog ruimere woning met een even goede ligging te verhuizen, maar anders waren we waarschijnlijk nooit meer weg gegaan!

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79


huizen van hendriks

Sfeervolle woonka mer

sfeervol en gezellig... een fijne keuken De woonkamer wordt gekenmerkt door een uitstekende lichtinval. De grenen houten vloer, de erker en de openslaande deuren naar de achtertuin zorgen voor een plezierige sfeer. Aan de achterzijde is de keuken, een moderne opstelling in lichte kleurstelling met de nodige inbouwapparatuur, waarmee u de lekkerste maaltijden op tafel tovert. In de hal treft u de provisiekast en het vergrote, tevens vernieuwde toilet met fontein.


huizen van hendriks

Fraaie tuin

een heerlijke tuin! goede privacy Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. Hier is het heerlijk vertoeven! Lekker samen met het hele gezin eten, of juist genietend van het zonnetje en uw kinderen die aan het ravotten zijn in de tuin. In deze tuin is voor iedereen een plekje te vinden. De tuin ligt op het oosten, maar is verrassend zonnig! Op het terras aan de achterzijde van de tuin, kunt u urenlang genieten van de warme zomerzon.


huizen van hendriks

ruime en lichte kamers zolder met dakkapel Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een kleinere kamer die te gebruiken is als ruime inloopkast of een werk- of hobbykamer. De badkamer is verouderd en zou u ook kunnen omtoveren tot een luxueus geheel; denk aan een ligbad of een lekkere ruime douchehoek... waar zou u voor kiezen? De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Doordat er op deze verdieping in 2014 door een gerenommeerde aannemer een grote dakkapel is geplaatst is hier een zee van licht en ruimte ontstaan. Hier treft u dan ook 2 kleine kamers aan en nog een ruime slaapkamer! Verder is er nog een handige bergvliering waar u nog diverse spullen kunt opbergen. Zoals u ziet een uitstekende gezinswoning!

Ruime ka mers


huizen van hendriks

Gelie fde woonomgev ing

kindvriendelijk wonen groen en rustig Deze prachtige woning ligt in het geliefde Vermeerkwartier, een jaren ‘30 woonwijk aan de zuidkant van het centrum. Een groene en kindvriendelijke buurt waar kinderen heerlijk kunnen opgroeien. Om de hoek vindt u het park Randenbroek met tevens de sportvelden, ijsbaan en speelgelegenheden en is de binnenstad op loopafstand. De woning ligt gunstig ten opzichte van scholen, Centraal Station en uitvalswegen naar de snelweg. Kortom, een heerlijke wijk om te wonen!


Vermeerstraat 22 3817 DE Amersfoort


Vermeerstraat 22 3817 DE Amersfoort


Vermeerstraat 22 3817 DE Amersfoort


Amersfoort Het Vermeerkwartier is een geliefde woonwijk aan de zuidkant van het Amersfoorte Stadscentrum. De woningbouw is veelal karakteristiek, de locatie altijd gunstig ten opzichte van winkels, scholen en (sport-)voorzieningen, maar ook ten opzichte van de gezellige binnenstad, Park Randenbroek en het Centraal Station. noorden kadastrale kaart

De eerste bebouwing in deze wijk verscheen tegen het einde van de negentiende eeuw en in het begin van de twintigste eeuw, voornamelijk ten noorden van de Bisschopsweg. Eind jaren ‘30 kwam hier karakteristieke buurtje op de Snoeckgensheuvel bij. Pas na de Tweede Wereldoorlog werd ook aan de overzijde van de Gasthuislaan gebouwd. Nieuwe straten werden hier naar edelstenen genoemd. Pas in 2003 is de wijk weer Vermeerkwartier genoemd. De afgelopen decennia is er op diverse plekken nieuwbouw gerealiseerd in de wijk, zogenoemde inbreidingsprojecten vaak ten koste van bedrijvigheid die naar elders is verhuisd. Voorbeelden hiervan zijn de jaren ‘80 bebouwing op het Prinses Julianaplein, de omvorming van een schoolgebouw tot appartementen aan de Bisschopsweg en de Soeverein in het begin van deze eeuw. De meest recente renovatie vindt plaats in de omgeving Gasthuislaan. Omdat het merendeel van de aangezichten karakteristiek is gebleven, is het net een levende ansichtkaart waar u zich in bevindt. In alle opzichten genieten!

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Friesestraat 161 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Friesestraat 161 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

Amersfoort, Vermeerstraat 22  
Amersfoort, Vermeerstraat 22