Page 1

Huizen vanHendriks

Tooropstraat 5 , 7312 SR Apeldoorn

Grote garage Zonnige achtertuin

Totaal vier slaapkamers

Dicht bij de bossen Modernisering gewenst

H48


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers Woonoppervlakte

5 87 m²

Perceeloppervlakte

249 m²

Inhoud

325 m³

Bouwjaar Tuin

1962 achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras

Garage

vrijstaand steen, parkeerplaats

Verwarming Isolatie

c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Deze woning staat leeg en is dus snel te aanvaarden. Heb je twee rechter handen of heb je de tijd om deze woning zelf te moderniseren maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Een heerlijk rustige plek om te wonen dicht bij de bossen en op loopafstand van het winkelcentrum Orden. Een ruime garage en een stenen schuur met elektra, ideaal voor iemand met een hobby

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 - 521 92 77


huizen van hendriks

Heerlijke doo r zon opstelling

moderniseren naar wens toegang tot de tuin Dankzij de gunstige hoekligging met extra zijraam en doorzon opstelling met grote ramen voor- en achter profiteer je van veel lichtinval. Met een afwerking naar wens en een set eigen meubels wordt dit de plek waar je elke dag opnieuw met een goed gevoel thuiskomt. De aanwezige haardpartij is hierbij alvast een waardevolle toevoeging aan het geheel. In de gesloten keukenruimte staat een nette eenvoudige keuken in dubbele wandopstelling. Het geheel is eenvoudig uit te breiden met losse apparatuur en er is voldoende ruimte voor het opbergen van wekelijkse boodschappen en keukengerei. Vanuit zowel de keuken als woonkamer stap je zo de tuin in.


huizen van hendriks

U itstekende slaapka mers

ieder een eigen plek eenvoudige douche Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een douche met wastafel. Alle drie de slaapkamers zijn van goed tot ruim formaat en genieten een optimale lichtinval dankzij de grote ramen. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier is nog een vierde slaapkamer met dakraam gerealiseerd. Er zit dus behoorlijk wat ruimte in de woning, waardoor een extra logeer-/hobbykamer ook zeker tot de mogelijkheden behoort.


huizen van hendriks

het zonnige zuiden oprit, schuur en garage In de zonnige tuin op het zuiden geniet je vrijwel de gehele dag uitgebreid van het mooie weer en fluitende vogeltjes. Het geheel is verzorgd aangelegd met een combinatie van bestrating, gazon en een grote variĂŤteit aan groen. Te midden van de tuin is nog een fraaie vijver aangelegd. De lange oprit leidt je naar de grote garage, die aan de voorzijde over openslaande deuren beschikt. De garage is voorzien van elektra en mede vanwege de grootte zeer geschikt voor de handige klusser en hobbyist. Achter in de tuin staat tevens een stenen schuur met elektra.a.

Genie ten va n he t buitenlev en


huizen van hendriks

He t is hier fijn wonen

rustige locatie compleet aanbod Deze solide hoekwoning is gelegen aan een rustige locatie in Apeldoorn-West, op loopafstand van winkelcentrum ‘Orden’ en dichtbij bossen. De bereikbaarheid is eveneens goed, zo is de A1 binnen een paar minuten aan te rijden.


Tooropstraat 5 7312 SR Apeldoorn


Tooropstraat 5 7312 SR Apeldoorn


Tooropstraat 5 7312 SR Apeldoorn


Apeldoorn

noorden kadastrale kaart

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Zwolseweg 208 055 - 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Zwolseweg 208 055 - 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Tooropstraat 5, Apeldoorn  

Tooropstraat 5, Apeldoorn