Page 1

Huizen vanHendriks

Tolhuis 1237 , 6537 LS Nijmegen

Verrassend! Maisonette Eigen balkon

Keuken vernieuwd 2010 Dakramen vernieuwd 2016 H53 H53


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

maisonnette 2 56 m² 145 m³ 1978 geen tuin geen garage c.v.-ketel dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geĂŻnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

De woning ligt erg centraal, zowel openbaar vervoer en winkelcentrum liggen op loopafstand. Ook ben je binnen 5 minuten met je auto op de snelweg. Met openbaar vervoer ben je binnen 10 minuten in Nijmegen centrum. Kortom ideaal gelegen en toch heerlijk rustig.

Te koop bij

Nijmegen: Burchtstraat 124, T 024 381 82 50


huizen van hendriks

Gro te ra men

fijne woonkamer weids uitzicht De woonkamer van deze maisonnette is op de 5e verdieping, hierdoor heb je een mooi uitzicht vanuit de kamer. De kamer nodigt uit om lekker op de bank te ploffen en je favorieten serie of boek te bekijken. Heerlijk je eigen thuis, jouw plek en niemand die je nu even stoort. De kamer is instapklaar en met de nieuwe dakramen komt er genoeg daglicht binnen.


huizen van hendriks

O pen keuken

nette complete keuken wat kook je vandaag? De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Het is uitgevoerd met lichte frontjes en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Hier kun je de laatste recepten uitproberen. Nodig vrienden uit om ze te komen proeven! Vanuit de keuken heb je ook leuk uitzicht naar buiten.


huizen van hendriks

droom mooie dromen inbouwkast en balkon De slaapkamer bevindt zich op de 4e verdieping, bij de ingang van de woning. Vanuit de hal loop je door naar deze kamer. Het is een fijne rustige slaapkamer met voldoende ruimte om een groot bed neer te zetten en om een extra kast te plaatsen. De kamer heeft een diepe inbouwkast om je kleding netjes op te bergen. De badkamer ook op deze verdieping, netjes afgewerkt en voorzien van een douche, een wastafel en het toilet.

Genie t va n je na chtrust


huizen van hendriks

Zonnig balkon

heerlijk buiten zitten parkeren op eigen plek Het is heerlijk om na een lange dag werken nog even buiten te kunnen zitten. Even genieten van de buitenlucht en misschien de laatste zon nog op je gezicht. Dan is een eigen buiten wel zo fijn. Dit appartement heeft een balkon, grenzend aan de slaapkamer. Hier kun je op een lekker stoel op zondagochtend je eerste koffie drinken. Gebruik deze plek zo vaak als het weer het toelaat. In de onderbouw is een eigen parkeerplek en een berging voor je fietsen of seizoensspullen.


huizen van hendriks

dichtbij de winkels heerlijk wandelen Dit gezellige appartement is gelegen nabij diverse uitvalswegen (A73 en A50). Het winkelcentrum Dukenburg met diverse winkels is makkelijk te bereiken. Ook de grote bushalte is om de hoek.

Ruim op geze tte wijk


Tolhuis 1237 6537 LS Nijmegen


Tolhuis 1237 6537 LS Nijmegen


Nijmegen De vestingstad Nijmegen, schitterend gelegen aan de rivier de Waal, ligt tussen heuvels en bossen. In de stad zijn nog veel kenmerken van de Romeinse tijd terug te vinden, zoals Romeinse thermen en tempels.

noorden kadastrale kaart

Aan het eind van de 19e eeuw ontwikkelde Nijmegen zich als een prachtige woonstad. De brede singels en statige huizen van de St.-Annastraat, de Van Schaeck Mathonsingel en de Oranjesingel stralen nog steeds de schoonheid en de grandeur uit van de 19e eeuw. Het centrum van Nijmegen heeft recentelijk een nieuw, aantrekkelijker gezicht gekregen. Met een uitnodigende openbare ruimte, gezellige winkelstraten, veel groen en een gevarieerd cultureel aanbod.

heerlijk wonen in N ijmegen


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 024 381 82 50 nijmegen@hendriks.nl g.borg@hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Burchtstraat 124 024 381 82 50 nijmegen@hendriks.nl www.hendriks.nl

Nijmegen, Tolhuis 1237  
Nijmegen, Tolhuis 1237