Page 1

Huizen vanHendriks

Telefoonstraat 29 31, 5038 DL Tilburg

Hartje centrum! Beschermd stadsgezicht

Authentieke details

Wat een ruimte! Royale achtertuin op het Zuidwesten

H55


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

halfvrijstaande woning

Kamers

12

Woonoppervlakte

279 m²

Perceeloppervlakte

221 m²

Inhoud Bouwjaar Tuin

1160 m³ 1905 achtertuin, zijtuin

Garage Verwarming

geen garage c.v.-ketel, pelletkachel

Isolatie

grotendeels dubbelglas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Hartje centrum, een geweldige woning met gigantisch veel ruimte in één van de mooiste straatjes van Tilburg. Door de verhuurmogelijkheden van de tweede verdieping zijn de woonlasten lager dan je zou verwachten. Met leuke buren en op loopafstand van terrasjes, winkels en alles wat je verder maar nodig zou kunnen hebben. Het pand heeft als beschermd stadsgezicht een voor veel Tilburgers bekende geschiedenis; diverse organisaties hebben er in het verleden onderdak gevonden, onder andere: KWJ, Attak en Mundial. Wij zijn door omstandigheden als gezin redelijk onverwacht aan een nieuw project in het buitenland begonnen, daar past een woning van deze omvang in Nederland niet helemaal in. Helaas! vinden zowel wij als onze dochters. Het is aan de koper(s) om de vruchten te plukken en de laatste puntjes op de i te zetten. Maar vooral; te genieten van het wonen in een bijzonder object.

Te koop bij

Tilburg: Besterdring 223, T 013 - 549 91 90


huizen van hendriks

Vrij in te delen ruimtes

mooie hoge ramen eetkamer als centrum We beginnen de rondleiding in de hal op nummer 29. Deze hal verleent toegang tot de woonkamer, welke bestaat uit een voor- en achterkamer. De achterkamer staat tevens in verbinding met de voor- en achterkamer op nummer 31. De voor- en achterkamer op nummer 31 verlenen weer toegang tot de hal op nummer 31, waar zich tevens een trapopgang naar de eerste verdieping bevindt. De eetkamer met grote lichtkoepel grenst aan beide achterkamers en heeft weer openslaande deuren naar buiten. Rechts van de eetkamer tref je de berging en een toilet. De berging staat ook weer in verbinding met de hal op nummer 31. Links van de eetkamer bevindt zich de keukenruimte met karakteristieke tegelvloer. De keuken zelf is geplaatst in een dubbele opstelling en heeft een industrieel uiterlijk. Daarnaast is het geheel uitgerust met diverse apparatuur.


huizen van hendriks

B adka mer en-suite

drie slaapkamers was- en saunaruimte Zowel nummer 29 als 31 beschikken over een trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een ruime badkamer en een sauna-/wasruimte. Alle drie de slaapkamers zijn van goed tot ruim formaat en voorzien van ĂŠĂŠn of meerdere grote ramen, inclusief glas-in-lood details. De slaapkamers aan de voorzijde staan tevens in verbinding met elkaar. De slaapkamer aan de achterzijde heeft de badkamer en-suite, daarentegen in de badkamer ook gewoon vanaf de overloop toegankelijk. De riante badkamer is afgewerkt met dezelfde karakteristieke tegelvloer en een lichte tegel tot halverwege de wand. Verder is de ruimte compleet ingericht met een wastafel, flinke inloopdouche en een heerlijk ligbad. Het toilet is een aparte ruimte, bereikbaar vanuit de badkamer; ideaal!


huizen van hendriks

appartement aan huis wat zijn jouw plannen? Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De tweede verdieping is eigenlijk gewoon een opzichzelfstaand appartement te noemen en indien gewenst dus prima te verhuren. Er bevinden zich twee (slaap)kamers, een keuken, badkamer, apart toilet en een nog een berging. Beide (slaap)kamers zijn weer van ruim formaat en profiteren van voldoende lichtinval. De keuken is geplaatst in een praktische hoekopstelling en afgewerkt met tijdloze witte fronten. Daarnaast is ook deze keuken voorzien van diverse apparatuur. De ruime badkamer is uitgerust met een wastafel en een dubbele douchecabine. Het toilet is weer een aparte ruimte, gelegen op de overloop. In de berging bevinden zich de cv-ketel en de aansluiting voor de wasapparatuur.

Ex tra keuken en sa nitair


huizen van hendriks

He t zonnige zuidwesten

onderhoudsvrij overkapping en achterom Als kers op de taart beschikt dit herenhuis in hartje centrum ook nog over een eigen tuin op het zonnige zuidwesten. Er is hier vrijwel altijd een plekje in de zon te vinden, daarentegen zijn er natuurlijk ook schaduwplekken te creĂŤren. De tuin is vrijwel volledig bestraat, dus je hebt maar weinig omkijken naar onderhoud. Daarbij is het geheel eenvoudig naar eigen wens aan te leggen en/ of in te richten. Onder de overkapping vind je eventueel nog ruimte voor het stallen van fietsen, gereedschap en tuinmeubilair. Daarnaast is er ook een extrade toilet met fonteintje geplaatst. Tot slot is de tuin ook via de eigen achterom toegankelijk.


Telefoonstraat 29 31 5038 DL Tilburg


Telefoonstraat 29 31 5038 DL Tilburg


Telefoonstraat 29 31 5038 DL Tilburg


Tilburg Het bruisende hart van Midden-Brabant was vroeger de wolstad van Nederland, nu staat het bekend om de grote variëteit aan middelgrote en kleinere bedrijven in vele industriële sectoren.

noorden kadastrale kaart

Tilburg heeft drie stations: Tilburg CS, Station Tilburg Universiteit en Tilburg Reeshof. Ook heeft Tilburg een uitstekend netwerk van fietspaden: de zogenaamde Sternet-routes. In tegenstelling tot veel andere steden van vergelijkbare grootte ligt Tilburg slechts aan één belangrijke snelweg. Dat is de A58. Het stadscentrum biedt vele uitgaansmogelijkheden, waaronder stadsschouwburg, popcentrum 013 en gezellige kroegen. En niet te vergeten de jaarlijks terugkerende gezelligheid van Tilburg Trakteert met o.a. de Tilburgse Kermis, Festival Mundial, Ten Miles en Hap & Stap. Ook blijven de gebiedsontwikkelingen rondom het centrum en de bruisende Piushaven & Spoorzone niet onopgemerkt! Tilburg is zeker een studentenstad te noemen; De Universiteit van Tilburg (UVT), Fontys Hogescholen, en ROC MiddenBrabant is een greep uit het onderwijsaanbod in Tilburg. Tilburg kent talloze sportverenigingen met als bekendste uiteraard voetbalclub Willem II. Maar ook zijn we goed vertegenwoordigd in het hockey met drie hockeyclubs. Sinds 2010 beschikt Tilburg over een eigen (400m) ijsbaan genoemd de Ireen Wüst IJsbaan.

heerlijk wonen in Tilburg


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Besterdring 223 013 - 549 91 90 tilburg@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Besterdring 223 013 - 549 91 90 tilburg@hendriks.nl www.hendriks.nl

Telefoonstraat 29 31, 5038 DL Tilburg  
Telefoonstraat 29 31, 5038 DL Tilburg