Page 1

Huizen vanHendriks

Schrijnwerkershorst 441 , 7328 PN Apeldoorn

Hoekwoning Lichte vertrekken

Prettige woonomgeving

Drie ruime slaapkamers Ideale starterswoning H48 H48


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers Woonoppervlakte

4 93 m²

Perceeloppervlakte

142 m²

Inhoud

330 m³

Bouwjaar Tuin

1973 achtertuin, voortuin, zonneterras

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Ideaal woonhuis voor een handige starter op de woningmarkt.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 521 92 77


huizen van hendriks

Lichte woonka mer

grote ramen in woonkamer waar komt jouw bank? De woonkamer is een fijne lichte ruimte met grote ramen aan de achterzijde. Hierdoor heb je een fijn tuincontact. De kamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en nette wandafwerking, bepaal zelf de sfeer en de kleur die het beste bij jouw meubels past. Een lik verf op de muur, wat liefde en aandacht voor het houtwerk en klaar ben je. In de hal vind je een fijne kast voor de stofzuiger en uiteraard de meterkast en toilet. De trap naar de verdieping is in de woonkamer.


huizen van hendriks

Alles bij de ha nd

ruime keuken groot raam naar de straat De keuken ligt aan de voorzijde. Deze is heerlijk ruim en biedt veel mogelijkheden om hier een gezellige woonkeuken van te maken. Er is een hoekopstelling geplaatst met inbouwapparatuur en er is ook ruimte voor je was- en droogapparatuur. Met een ontbijthoekje in de keuken kan iedereen gezellig meehelpen bij het bereiden van de maaltijden, of ze schuiven gezellig aan om een praatje te maken. Ook voor deze ruimte geldt dat een aai over de bol al veel kan veranderen.


huizen van hendriks

drie ruime slaapkamers vaste kasten in de kamers Er zijn drie fijne slaapkamers in deze woning. Allemaal hebben we een prima afmeting, waardoor je hier zelf de indeling kunt bepalen. Op twee kamers is een vaste kast, waarbij in de achterkamer de cv ketel is geplaatst. Op de overloop is ook nog een kast, fijn om hier je linnengoed en strijkplank weg te zetten. De badkamer is eenvoudig en voorzien van witte tegels, een douche, wastafel en tweede toilet.

Ruime ma sterbedroo m


huizen van hendriks

Maak jij he t gezellig?

tuin op het zuiden dat is optimaal genieten De woning heeft aan de voorzijde een stenen berging voor de fietsen en gereedschap. Hier achter ligt de voortuin. Deze is geheel bestraat en met een paar mooie potten met planten maak je hier al snel een warm welkom. De achtertuin is omheind met schuttingen. Verder is de tuin voorzien van een terras en gras. Heb jij groene vingers? Dan kun je hier je favorieten planten en bloeiers nog planten en de tuin naar eigen smaak afmaken.


huizen van hendriks

parkeren bij de woning kindvriendelijke buurt Gunstige, rustige ligging in de geliefde woonwijk de Maten aan een woonerf in een kinderrijke omgeving. In nabijheid van scholen, winkelcentra, openbaar vervoer naar het stadscentrum en op- en afritten van de snelwegen. Parkeren kan in de straat.

Alles binnen ha ndbereik


Schrijnwerkershorst 441 7328 PN Apeldoorn


Schrijnwerkershorst 441 7328 PN Apeldoorn


Apeldoorn

noorden kadastrale kaart

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Zwolseweg 208 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Zwolseweg 208 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

Apeldoorn, Schrijnwerkershorst, 441  
Apeldoorn, Schrijnwerkershorst, 441