Page 1

Huizen vanHendriks

Ringweg-Randenbroek 26 D, 3816 CH Amersfoort

Keurig 4-kamerappartement Vergrote keuken

Moderne afwerking

Zonnig balkon Gunstige ligging

H47


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

galerijflat 4 74 m² 235 m³ 1966 geen tuin geen garage c.v.-ketel geen isolatie

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geĂŻnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt De Ringweg-Randenbroek is een hele leuke plek om te wonen. Ruim, groen en licht zijn wel de kernwoorden van dit appartement en zijn omgeving. Het appartement heeft oorspronkelijk 4 kamers die op verschillende manieren ingedeeld en gebruikt kunnen worden. Zo is bij dit appartement de zijkamer in gebruik als eetkamer en is de keuken vergroot ten koste van de kleine slaapkamer. Indien gewenst kan dit natuurlijk ook weer teruggedraaid worden. De huidige bewoner bewoont het appartement meer dan keurig!

Zoals omschreven, wordt het appartement in verhuurde staat overgedragen. Afgelopen jaren is het appartement verhuurd geweest, waardoor de eigenaar dus mogelijk niet op de hoogte is van ieder detail. Wel wensen zij de nieuwe eigenaar alvast heel veel verhuurplezier!

Het leuke van deze locatie is dat je voor een boodschap alleen maar hoeft over te steken naar het Euterpeplein met hier de supermarkt, drogist en verschillende verswinkels. De binnenstad met alle winkels, restaurantjes, terrassen en kroegjes ligt op een paar minuten fietsen. Ontspannen in het groen kan in het nabijgelegen Park Randenbroek of de Grebbelinie langs het Valleikanaal waar je heerlijk kan wandelen, fietsen of hardlopen.

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 - 465 55 79


huizen van hendriks

Heerlijk licht

lichte woonkamer nette afwerking De woonkamer is dankzij de vele ramen en de zuidwestelijke ligging aangenaam licht en deze is ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is voor een grote zithoek waar je je terug kunt trekken om te ontspannen. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer en de wanden en plafond zijn gestuukt en afgewerkt met neutrale kleuren waardoor je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt.


huizen van hendriks

Neutrale keuken

gesloten keuken lekker kokkerellen Naast een fijne zithoek in de woonkamer is er in de zijkamer nog genoeg plek voor een grote eettafel. Deze kamer is eventueel ook weer terug te brengen naar een slaapkamer of te gebruiken als werk- hobby of studeerkamer. Bij gezelligheid hoort natuurlijk ook lekker koken en dat moet wel goed komen in de neutrale gesloten keuken. Deze is opgesteld in een hoekopstelling waarbij je lekker veel ruimte hebt om te kunnen kokkerellen. Uiteraard beschikt de keuken over diverse apparatuur, waaronder een; gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en een vaatwasser.


huizen van hendriks

2 slaapkamers mogelijk vaste kastenwand In dit appartement is op dit moment ĂŠĂŠn slaapkamer aanwezig. Deze is ruim en netjes. De slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand. Zoals hierboven vermeld kan er van de eetkamer eventueel een tweede slaapkamer worden gemaakt.

1 slaapka mer


huizen van hendriks

Zonnig

uitzicht op het groen genieten van de zon Aan de voorzijde van het appartement is een fijn balkon waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven terwijl de zon op je gezicht schijnt voor de nodige vitamine D. Het balkon is ruim genoeg voor een leuke loungeset of een tafel met 4 stoelen. Fleur het op met potten met kleurrijke bloemen en het genieten kan beginnen!


huizen van hendriks

gunstige ligging groen opgezet Dit appartement is gelegen in de wijk Randenbroek. De wijk is ruim opgezet met veel groen en met het park Randenbroek om de hoek. Ook de winkelvoorzieningen liggen op loopafstand. De binnenstad en de natuurgebieden liggen op fietsafstand. Verder is er een bushalte in de straat en ligt het treinstation ligt 10 minuten fietsen.

Wijk Ra ndenb roek


Ringweg-Randenbroek 26 D 3816 CH Amersfoort


Ringweg-Randenbroek 26 D 3816 CH Amersfoort


Amersfoort

noorden kadastrale kaart

Randenbroek is een gevarieerde en groene woonwijk aan de zuidoost kant van het centrum van Amersfoort. De wijk Randenbroek is genoemd naar het in oorsprong middeleeuwse huis van die naam in Park Randenbroek, een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Het park is fraai gerenoveerd in Engelse landschapsstijl kent een grote verscheidenheid aan bomen en struiken, planten en dieren. Langs Park Randenbroek loopt de Heiligenbergerbeek, die de stad van vers water voorziet en er voor zorgt dat de natuur via het Heiligenbergerbeekdal tot diep in de stad doordringt. Rond 1920 werd de Randenbroekerweg aangelegd en in de jaren ‘30 werden in de Kattekampen woningen gerealiseerd. Het overige terrein van de huidige woonwijk bleef voorlopig nog vrijwel onbebouwd tot kort na de 2e Wereldoorlog. In Randenbroek verrezen vanaf het begin van de jaren vijftig veel nieuwe woningen, zowel flatgebouwen als eengezinswoningen. Aan het eind van de jaren zeventig werd de Willem III-kazerne afgebroken, waarna ook op dit terrein woningen werden gebouwd. Centraal in de wijk ligt winkelcentrum Euterpeplein, waar u prima terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen Het jongste gedeelte van de wijk is genaamd Randenbroek-Zuid. Tegenover de kinderboerderij en het voormalige Elisabeth Ziekenhuis worden hier de jongste, moderne eengezinswoningen gebouwd. Randenbroek heeft dus voor een ieder veel woonplezier te bieden!

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Friesestraat 161 033 - 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Friesestraat 161 033 - 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Ringweg-Randenbroek 26D, Amersfoort  

Ringweg-Randenbroek 26D, Amersfoort