Page 1

Huizen vanHendriks

Pinxtenstraat 12 , 6012 RJ Haler

Ideale woon-werkcombinatie! Optie voor mantelzorg aan huis

Veel leefruimte (213m2)

Tuin op zuidoosten Heerlijk weids uitzicht over landerijen

H56


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

vrijstaande woning

Kamers

6

Woonoppervlakte

213 m²

Perceeloppervlakte

450 m²

Inhoud Bouwjaar Tuin

1100 m³ 1994 achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras

Garage Verwarming Isolatie Energielabel

inpandig c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele

A

doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt We hebben hier 25 jaar met veel plezier gewoond en gewerkt.

Het is hier rustig wonen. Ideaal voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen hier onbezorgd opgroeien met de speeltuin om de hoek . Het uitzicht is prachtig over de landelijke omgeving. Zelf genieten we het meest van de seizoenswisselingen die te zien zijn op het graslanden, bomen en lucht. Maar de kinderen zijn nu groot en zo is ook het huis voor ons te groot geworden. Graag willen we dichter bij de kinderen en kleinkinderen gaan wonen. groetjes Jac en Mariet

Te koop bij

Weert: Emmasingel 34, T 0495 - 45 04 85


huizen van hendriks

Ruime liv ing

zee van ruimte vrij uitzicht Wanneer je aankomt bij de woning zie je meteen de grote oprit waar je meerdere auto´s kunt parkeren. De voortuin zorgt voor privacy van de woonruimtes en de verzorgde entree zorgt voor een warm welkom. Via de hal heb je toegang tot zowel het woongedeelte als het werkgedeelte. In de hal ligt ook nog een praktische kelderkast. De woonkamer is heerlijk ruim, tezamen met de open keuken. De ruimte is goed ingedeeld zodat het meteen sfeer en rust uitademt. Dankzij de grote raampartijen profiteer je van veel lichtinval. Het zitgedeelte is aan de voorkant van de woonkamer gelegen waardoor je hier geniet van een vrij uitzicht over de voorgelegen landerijen. Het eetgedeelte is aan de keukenzijde gerealiseerd. Hier is genoeg plek voor een ruime eettafel waar je gezellig met het gezin, vrienden of bekenden kunt eten en drinken.


huizen van hendriks

Lichte tijdloze keuken

complete keuken handige bijkeuken De praktische hoekkeuken is licht, tijdloos en beschikt bovendien over diverse inbouwapparatuur. Ook is er veel bergruimte waar je een heleboel spullen in kwijt kan. Naast de keuken is nog een functionele bijkeuken gelegen. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen en waar ook de toiletruimte is gelegen. De bijkeuken dient tevens als achterom. Zo blijft de woning schoon na een middagje in de tuin werken of na een stevige wandeling door de prachtige, landelijke omgeving. De badkamer is gelegen op de eerste verdieping. De ruimte is keurig afgewerkt en biedt alles wat je nodig hebt, zoals een ligbad, douche, wastafel met ruim meubel en een tweede toilet.


huizen van hendriks

ruime kamers mogelijkheid tot meer Op de eerste verdieping bevinden zich verder nog 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 12, 13 en 16m2. De grootste slaapkamer is gelegen aan de voorkant van de woning en heeft een mooi vrij uitzicht. Aan de andere kant van de eerste verdieping bevindt zich momenteel een zeer ruime werkruimte. Hier kun je eenvoudig twee riante extra slaapkamers creĂŤren. Middels een vlizotrap bereik je de ruime bergzolder. Hier bevindt zich o.a. ook de CV-installatie (2017).

3 slaapka mers


huizen van hendriks

Wer ken aa n huis!

werken aan huis mantelzorg aan huis Zoals gezegd, is er vanuit de hal ook toegang tot het atelier/ showroom. Een enorme werkruimte die zich uitstekend leent voor werken aan huis of eventueel mantelzorg. Deze ruimte biedt heel veel mogelijkheden. Zo kan het bijvoorbeeld ook voor mantelzorg of mindervaliden geschikt gemaakt worden. Zo heb je toch privacy, maar kun je prima hulpverlenen. Achter deze multifunctionele ruimte is er toegang tot de garage of werkplaats, welke ook apart toegankelijk is via de oprit. Ook de garage is volledig geĂŻsoleerd en voorzien van diverse gemakken. Achter de garage bevindt zich nog een extra berging waar je al je opslag kunt realiseren. Met een vlizotrap bereik je de grote bergzolder boven de garage.


huizen van hendriks

tuin op het zuid-oosten heerlijke omgeving Via de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin. Hier heb je een heerlijk ruim terras met handmatig bedienbaar zonnescherm. Je kunt hier al vroeg in het jaar optimaal profiteren van de zon door de gunstige ligging op het zuidoosten. Verder is er voldoende groen aanwezig en geniet je van veel privacy. De woning is gelegen in het rustige kerkdorp Haler en heeft een landelijk karakter. Er ligt een fijne, ruim opgezette speelgelegenheid voor kinderen om de hoek. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich op enkele autominuten afstand.

Zonnige tuin


Pinxtenstraat 12 6012 RJ Haler


Pinxtenstraat 12 6012 RJ Haler


Haler

noorden kadastrale kaart

Centraal in Midden-Limburg, tussen de twee centrumsteden Weert en Roermond in, maar ook gelegen tussen de Peel en de Maas én grenzend aan België, ligt de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal telt bijna 37.000 inwoners, heeft 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 16.500 hectare de grootste gemeente van Limburg. Zij vervult een belangrijke rol in de regio. De gemeente heeft de ruimte om te wonen, te werken en te recreëren. Ze is rijkelijk bedeeld met bedrijven, winkels, scholen, verenigingen en sportfaciliteiten, evenals historische elementen. Bijzonder is het grote natuur- en bosgebied Leudal waaraan de gemeente haar naam ontleent. Ook de dorpskernen zelf beschikken over veel groen. Het uitgestrekte buitengebied herbergt vele agrarische bedrijven. De gemeente Leudal is ontstaan op 1 januari 2007 na een fusie met de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer en bestaat uit de volgende dorpskernen: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. In de kleine dorpskern Haler vindt u een rijk geschakeerd en aantrekkelijk cultuurlandschap. Even buiten Haler vindt u de Uffelse Molen en de Itterse Heide; een coulisselandschap van bosperceeltjes, houtwallen en akkers.

heerlijk wonen in Haler


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Emmasingel 34 0495 - 45 04 85 weert@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Emmasingel 34 0495 - 45 04 85 weert@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Pinxtenstraat 12, Haler  

Pinxtenstraat 12, Haler