Page 1

Huizen vanHendriks

Oude Langstraat 69 , 5041 CD Tilburg

Op en top luxe afgewerkt! Luxe van heden, sfeer uit verleden

Gelegen op toplocatie in Theresia

Uniek uitzicht op Theresiakerk! Een ware verrassing achter de voordeur H55 H55


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

4

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

154 m²

Inhoud

495 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

2007 achtertuin geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Deze tot in de puntjes verzorgde woning is klaar om van eigenaar te wisselen. Dit betekent alleen je eigen spullen inpakken en verhuizen want de woning is geheel instapklaar!

Te koop bij

Tilburg: Besterdring 223, T 013 549 91 90


huizen van hendriks

Fraaie authentieke de tails

laat je verrassen zoveel sfeer en stijl De woning heeft een prachtige authentieke gerestaureerde voorgevel. In de kleine entree met meterkast zie je meteen de bijzondere details van de woning, daarna stap je de gezellige woonkamer binnen. Hier kom je thuis, hier ontspan je na een dag werken en hier geniet je met je gezin en/of vrienden van een heerlijke maaltijd en een goed gesprek. Of je zakt lekker weg in je royale bank en je geniet van die foute serie of dat spannende boek. Maak het helemaal eigen door je mooiste foto’s op te hangen en jouw meubels mooi neer te zetten. De houten vloer loopt van de woonkamer naar de keuken en de eetkamer. De eetkamer is werkelijk fantastisch. Het daglicht stroomt hier rijkelijk naar binnen en deze plek gaat het hart van je huis worden. Zie jij jezelf hier al zitten met je gezin, familie en vrienden. Dat worden mooie avonden!


huizen van hendriks

Wat een heerlijke plek

kookliefhebbers opgelet! een hele fijne keuken De keuken is de verbinding tussen wonen en eten. De landelijke stijl past hier perfect en de praktische indeling zorgt voor veel kookplezier. Hier heb je alles bij de hand om een heerlijke gezonde maaltijd op tafel te zetten. Van een makkelijke stamppot tot een uitgebreid diner, jij hoeft je hand er niet voor om te draaien. Door de open opstelling hou je met zowel de woonkamer als de eetkamer contact.


huizen van hendriks

baden in luxe bijzonder fraai afgewerkt Begin de dag fris en fruitig in deze heerlijk badkamer. Hier waan je je in een luxe hotel. Alles is zeer stijlvol afgewerkt en de tegels en het sanitair zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Hier doe je deur op slot en geniet je in een warm bad even van een moment voor jezelf. Het bad is verzonken in de vloer, wat het een hele bijzondere sfeer geeft. Ook is er is een ruime inloopdouche, een mooie wastafel en een 2e toilet.

Wauw!


huizen van hendriks

Bijzonder gro te slaapka mer

zet je bed maar neer en hang je kleding in je kast Er zijn 2 fijne slaapkamers op de eerste verdieping. Deze zijn keurig afgewerkt met een passende laminaatvloer en ook hier zie je de mooie authentieke details nog terug, waaronder de paneeldeuren met glas in lood. De balken die mooi zijn mee geschilderd. Alles is hier klaar om jouw meubels in te zetten. Op de zolder ligt nog een verrassend grote kamer. Hier is nu een fijn keukenblok geplaatst, misschien leuk voor een tiener die al een beetje zelfstandig wil wonen, of een loge die net wat langer blijft. De huidige eigenaar kan het ook voor je verwijderen. Deze grote kamer is ook prima op te delen in 2 ruimtes mocht je daar behoefte aan hebben. Zo ontstaan een bergruimte en er blijft een fijne slaapkamer over. De tuin is net als de rest van de woning helemaal af en bijzonder aangelegd. Als je hier even wegdommelt in je luie stoel en je opent je ogen waan je je in een warm land, want de palmbomen in deze tuin zorgen voor een mediterraanse sfeer.


Oude Langstraat 69 5041 CD Tilburg


Oude Langstraat 69 5041 CD Tilburg


Oude Langstraat 69 5041 CD Tilburg


Tilburg Het bruisende hart van Midden-Brabant, is van oudsher een industriestad. Tilburg was vroeger de wolstad van Nederland, nu staat het bekend om de grote variëteit aan middelgrote en kleinere bedrijven in vele industriële sectoren. Per 1 januari 2012 had de gemeente 188.550 inwoners. noorden kadastrale kaart

Tilburg heeft drie stations: Tilburg CS, Station Tilburg Universiteit en Tilburg Reeshof. Ook heeft Tilburg een uitstekend netwerk van fietspaden: de zogenaamde Sternet-routes In tegenstelling tot veel andere steden van vergelijkbare grootte ligt Tilburg slechts aan één belangrijke snelweg. Dat is de A58. Het stadscentrum biedt vele uitgaansmogelijkheden, waaronder stadsschouwburg, popcentrum 013 en gezellige kroegen. En niet te vergeten de jaarlijks terugkerende gezelligheid van Tilburg Trakteert met o.a. de Tilburgse Kermis, Festival Mundial, Ten Miles en Hap & Stap. Tilburg is zeker een studentenstad te noemen; De Universiteit van Tilburg (UVT), Fontys Hogescholen, en ROC Midden-Brabant is een greep uit het onderwijsaanbod in Tilburg. Ook het aanbod van middelbaar onderwijs en basisscholen is omvangrijk. Tilburg kent talloze sportverenigingen met als bekendste uiteraard voetbalclub Willem II. Maar ook zijn we goed vertegenwoordigd in het hockey met drie hockeyclubs. Sinds 2010 beschikt Tilburg over een eigen (400m) ijsbaan genoemd de Ireen Wüst IJsbaan.

heerlijk wonen in Tilburg


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Besterdring 223 013 549 91 90 tilburg@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Besterdring 223 013 549 91 90 tilburg@hendriks.nl www.hendriks.nl

Tilburg, Oude Langstraat, 69  
Tilburg, Oude Langstraat, 69