Page 1

Huizen vanHendriks

Nassaustate 15 , 6043 GW Roermond

Ligging nabij het centrum Mooi uitzicht

Jong complex

Instapklaar Groot balkon

H54


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

portiekflat 3 70 m² 225 m³ 1999 geen tuin geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Dit appartement wordt aangeboden door een professionele partij, waardoor het stukje “verkoper vertelt” niet is ingevuld.

Te koop bij

Roermond: Sint Christoffelstraat 1-3, T 0475 31 12 00


huizen van hendriks

Ruime woonka mer

welkom thuis! neutrale basis Ruim bemeten, veel lichtinval en een nette afwerking; in deze woonkamer zul je je al snel thuis voelen! Er is een lichte laminaatvloer aanwezig, en de twee grote ramen plus de deur naar het balkon geven je een fijne lichtinval. De basis is hier al gelegd! Met een set eigen meubels, de nodige accessoires en wellicht een accentkleur wordt dit al snel jouw plek.


huizen van hendriks

Jouw droo mkeuken hier?

onderdeel van de living met praktische berging Altijd al gedroomd van een keuken compleet naar eigen wens en indeling? Dan is dit je kans! De aangewezen keukenruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woonkamer, en is momenteel uitgerust met een eenvoudig keukenblok zonder apparatuur. Een moderne strakke keuken in L-vorm met alle denkbare kookcomfort zou hier zeker niet misstaan! Tegenover de keuken vind je nog een handige berging, waar de c.v.-opstelling is geplaatst.


huizen van hendriks

ruime ouderslaapkamer slaap lekker! Het appartement beschikt over twee slaapkamers; ĂŠĂŠn ruime ouderslaapkamer en een keurige tweede slaapkamer. Beide profiteren van een fijne lichtinval en komen met een neutrale afwerking, een fijne basis voor een goede nachtrust!

Wie slaapt waar?


huizen van hendriks

Frisse star t va n de dag!

goed bemeten badkamer keurig afgewerkt De badkamer is eenvoudig, maar biedt alles om even lekker tot rust te komen na een lange (werk) dag. Er is lichte betegeling aanwezig, en met een wastafel, witgoedaansluiting en een douchecabine is de ruimte compleet. Het toilet met fonteintje bevindt zich in een separate ruimte grenzend aan de badkamer.


huizen van hendriks

breed balkon uitzicht over de wijk Ah, de zon schijnt... tijd om naar buiten te gaan! Je profiteert met dit appartement van een breed balkon, waar de zon zich goed laat zien. Doordat het appartement op de derde verdieping is gelegen geniet je ook nog van een fijn uitzicht dat tot ver reikt.

Hier zit je heerlijk ...


huizen van hendriks

Ne tte omgev ing

fietsend naar het centrum veel voorzieningen nabij Het complex ligt aan de rand van het centrum aan de doorgaande weg. Diverse scholen, winkels en medische voorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Het levendige stadscentrum van Roermond is met een kwartiertje lopen te bereiken. De A73 is binnen 5 minuten met de auto bereikbaar. Parkeren is mogelijk aan de straat en aan de achterzijde van het complex ligt een mooi wandelgedeelte aan de Maasnielderbeek.


Nassaustate 15 6043 GW Roermond


Roermond

noorden kadastrale kaart

Roermond is een stad die rijk is aan monumenten. Door de eeuwen heen was de stad Hanzestad en hoofdstad van Gelre en nu nog is het de bisschopstad van Limburg. Na de gemeentelijk herindeling op 1 januari 2007 bestaat de gemeente Roermond uit de kernen Roermond, Swalmen, Herten, Maasniel, Leeuwen en Asenray. De gemeente telt een inwonersaantal van 54.310 en bestrijkt een gebied van circa 7.100 hectare. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken. Direct voor de poorten van de stad, langs de Maas, ligt een uitgestrekt waterrecreatie-gebied: de Maasplassen. Een aaneenschakeling van kleine en grote meren, gelegen in een groen en weids landschap. Aan de oostkant van de gemeente ligt het schitterende nationaal park: de Meinweg, waarin adders en wilde zwijnen voorkomen. Het historische stratenpatroon van de Roermondse binnenstad herbergt een attractief winkelcentrum. Behalve winkelketens, treft u hier een grote diversiteit aan kleinschalige zaken die samen met de vele horeca gelegenheden, het gezellige karakter van de stad bepalen.

heerlijk wonen in Roer mond


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Sint Christoffelstraat 1-3 0475 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Sint Christoffelstraat 1-3 0475 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

Nassaustate 15, Roermond  
Nassaustate 15, Roermond