Page 1

Huizen vanHendriks

Mulkstraat 3 , 6021 AB Budel

Authentieke woonboerderij! 212 m2 woonoppervlakte

Slaap- en badkamer op begane grond

Riante leefkeuken Perceel met volop mogelijkheden

H56


Kenmerken Soort

woonboerderij

Type

vrijstaande woning

Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

5 212 m² 1755 m² 860 m³ 1897 achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom, zonneterras

Garage

geen garage

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt De oorspronkelijke ‘langgevel boerderij‚Äô dateert uit 1897. Nadat we deze grotendeels vervallen boerderij in 1993 hadden gekocht, zijn wij begonnen met de renovatie. Na vele maanden arbeid trokken we de conclusie dat renovatie alleen niet voldoende zou zijn. We besloten dan ook om het gehele pand tot op de laatste steen af te breken en opnieuw op te bouwen vanaf de fundering. Net als bij de woning hebben we veel aandacht aan de tuin en bijgebouwen geschonken. Een ervan is een zeer ruime paardenstal en een ‘Drentse’ tuinschuur, welke door de kinderen gebruikt wordt als ‘chill ruimte’.

en het terras gekozen voor boerenkasseien. Wij hebben hier altijd met heel veel plezier gewoond. De ruime tuin die volop mogelijkheden gaf voor spel en hobby, het comfortabele huis waarin de unieke woonkamer toch wel het kloppend hart vormde, alsook de korte afstand tot scholen en het centrum van Budel. Alles heel dichtbij maar toch ver genoeg om van de rust, die deze plek in grote mate biedt te kunnen genieten.

Wij hopen dat de volgende bewoners hier net zoveel mooie herinneringen zullen maken als wij de afgelopen 25 jaar gemaakt hebben.

Omdat we echte buitenmensen zijn, hebben we in de tuin meerdere terrassen gemaakt. Onze favoriete plek is toch wel het overdekte terras met terrasverwarming. Ernaast is de mogelijk gecreëerd om een jacuzzi te plaatsen en de waterput is terug in de originele staat. Om het karakter van de woning te benadrukken hebben we voor de oprit, de parkeerplaats

Te koop bij

Weert: Emmasingel 34, T 0495 - 45 04 85


huizen van hendriks

Sfeervolle woonka mer

riante woonkamer voldoende lichtinval In de woonkamer proef je direct de huiselijke sfeer en zijn de authentieke details onmisbaar. De ruimte is voorzien van lichte en kleurrijke wanden en op de vloer ligt een plankenvloer. Ook de open haard ontbreekt hier niet; het middelpunt van de woonkamer en een echte eye-catcher! Op warme dagen kun je de openslaande tuindeuren open zetten zodat je een optimale verbinding krijgt tussen de buiten en binnen. De fraaie vide verbind de woonkamer op een mooie manier met de bovenverdieping. Hier kun je bijvoorbeeld een werkruimte of speelgelegenheid voor de kinderen creĂŤren.


huizen van hendriks

Ruime lee f keuken

diverse apparatuur kom er gezellig bij zitten Vanuit de woonkamer is de riante leefkeuken toegankelijk. De zwart witte tegelvloer in combinatie met de praktische, landelijke keuken past helemaal bij deze woning. Deze keuken maakt menig kookliefhebber enthousiast! Uiteraard beschik je over de nodige apparatuur waarmee je de lekkerste gerechten op tafel tovert. Dankzij het goede formaat kun je hier met gemak een eettafel met stoelen plaatsen. Ideaal, tijdens het koken kun je gezellig bijkletsen met je gezin, vrienden of familie die aan de eettafel zitten. Tevens heb je vanuit de keuken toegang tot de tuin.


huizen van hendriks

slaap lekker! hoe deel jij ze in? De woning is uitgerust met 3 slaapkamers waarvan er 1 zich bevindt op de begane grond. De slaapkamers zijn ieder van goed formaat, lekker licht en voorzien van een nette afwerking. De kamer op de begane grond beschikt over een vaste kast en een badkamer en-suite waardoor je hier levensloopbestendig kunt wonen. De masterbedroom op de bovenverdieping heeft eveneens toegang tot een ruime badkamer. De tweede slaapkamer op de verdieping beschikt over een inbouwkast en een dakkapel.

Drie fijne slaapka mers


huizen van hendriks

Twee badka mers

douchen of in bad? optimaal ontspannen De badkamer op de begane grond is compact, volledig betegeld in een lichte kleur en uitgerust met een douche, designradiator en een wastafel. De badkamer op de bovenverdieping is van ruim formaat en beschikt over een hoekbad, dubbel wastafelmeubel, douche, bidet en een tweede toilet.


huizen van hendriks

fijne buitenruimte volop mogelijkheden Achter het huis ligt een riant perceel welke jou volop mogelijkheden biedt. Hier geniet je ‘s zomers volop van de privacy en het heerlijke buitenleven. De tuin heeft een afwisseling van bestrating, diverse vaste beplanting en een groot stuk aangelegd gazon. Er is ruimte voor meerdere zitjes waardoor er altijd wel een plekje in de zon of desgewenst in de schaduw te vinden is. Verder vind je hier nog een buitenberging welke ook ideaal als jeugdhonk gebruikt kan worden en een stal met 2 paardenboxen. Daarmee is ook voldoende bergruimte verzekerd.

Ria nt perceel


Mulkstraat 3 6021 AB Budel


Mulkstraat 3 6021 AB Budel


Budel Budel behoort tot de gemeente Cranendonck. Cranendonck is met ingang van 1997 de nieuwe naam van de gemeente, gevormd door samenvoeging van een groot deel van de voormalige gemeente Maarheeze (Gastel, Maarheeze en Soerendonk) met de voormalige gemeente Budel (Budel, Budel-Schoot en Budel-Dorplein). noorden kadastrale kaart

Reeds vanaf de middeleeuwen waren de dorpen Budel, Maarheeze, Soerendonk en Gastel verbonden in de heerlijkheid, later Baronie van Cranendonck. De naam Cranendonck zou wijzen op de natuurlijke omstandigheden ter plaatse: een donk of heuvel, waar zich kraanvogels ophielden. Cranendonck telt in totaal ca. 20.278 inwoners en is een gemeente met meerdere kernen in een landelijk gebied.

heerlijk wonen in Budel


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Emmasingel 34 0495 - 45 04 85 weert@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Emmasingel 34 0495 - 45 04 85 weert@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Mulkstraat 3, Budel  

Mulkstraat 3, Budel