Page 1

Huizen vanHendriks

Mulder 28 , 6641 GP Beuningen Gld

Kindvriendelijke omgeving Nette keuken

lichte tegelvloer

Voorzien van garage Nabij uitvalswegen

H53


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte

3 83 m²

Perceeloppervlakte

145 m²

Inhoud

355 m³

Bouwjaar Tuin

1981 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

vrijstaand steen c.v.-ketel dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Ben hier in 1992 komen wonen en heb hier altijd met veel plezier gewoond. Het huis is zeer centraal gelegen ten opzichte van winkelcentrum scholen sporthal park en openbaar vervoer en 5 min van de A73. Het is een fijne buurt om te wonen, socialiteitsniveau is hoog. Mijn tijd in dit huis zit erop omdat ik mijn vriendin uit Brabant heb leren kennen en daar mijn toekomst tegemoet mee ga.

Te koop bij

Nijmegen: Burchtstraat 124, T 024 - 381 82 50


huizen van hendriks

Lichte plavuizen

lichte woonkamer wat is jouw stijl? De woonkamer is een lichte doorzon kamer met grote ramen voor en achter. De kamer is afgewerkt met lichte plavuizen en nette wanden. Met jouw meubels en accessoires maak je hier al snel jouw thuis van. De basis is goed, de sfeer en stijl bepaal jij. In de kamer is een vaste kast onder de trap voor je grotere spullen en extra voorraad. De trap naar boven is in de kamer, maar is af te sluiten met een deur, waardoor het geluid van de woonkamer niet naar boven doorklinkt.


huizen van hendriks

Veel ka struimte

open keuken nette badkamer Aan de achterzijde is de keuken. Een open keuken, waardoor er fijn contact is met je gezin of gasten aan tafel tijdens het koken. De keuken biedt veel berg- en werkruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken stap je de tuin in. De badkamer is op de eerste verdieping. De badkamer is afgewerkt met witte tegels en voorzien van een ligbad, een wastafel en een 2e toilet. Er is een raam om extra te ventileren.


huizen van hendriks

drie slaapkamers of toch vier? Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers, voorheen waren dit er 3. De achterkamer is nu extra ruim, maar naar eigen behoefte kun je de kamer weer splitsen om meer slaapkamers te realiseren. Op zolder is een grote kamer, met een groot dakraam en misschien wel een dakkapel tover je deze kamer om tot een volwaardige slaapkamer. Op de overloop op zolder is ruimte om je extra spullen op te bergen.

Ruime ma sterbedroo m


Mulder 28 6641 GP Beuningen Gld


Mulder 28 6641 GP Beuningen Gld


Mulder 28 6641 GP Beuningen Gld


Mulder 28 6641 GP Beuningen Gld


Beuningen Gld

noorden kadastrale kaart

De gemeente Beuningen grenst aan Nijmegen. Het sociale en culturele leven van deze universiteitsstad met zijn rijke verleden ligt voor de inwoners van Beuningen onder handbereik. Verder biedt Beuningen een aangename landelijke woonomgeving met eeuwenoude boerderijen, molens en een enkel kasteel. Ze herinneren aan het landleven van weleer. Beuningen doet er zoveel mogelijk aan om deze historische monumenten te behouden, die elk van de vier dorpen een uniek eigen karakter geven. Kenmerkend voor de dorpen is ook de natuurlijke omgeving van de Waal met zijn uiterwaarden en slingerende dijken. Dit weidse en grotendeels nog ongerepte gebied trekt fietsers en wandelaars uit de hele regio. De ligging van Beuningen bij het knooppunt van de A50 en de A73 zorgt voor een uitstekende nationale en internationale ontsluiting. Vooral sinds de A73 is doorgetrokken naar Duitsland, neemt de belangstelling voor Beuningen sterk toe.

heerlijk wonen in Beuningen Gld


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Burchtstraat 124 024 - 381 82 50 nijmegen@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Burchtstraat 124 024 - 381 82 50 nijmegen@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Mulder 28, Beuningen Gld  

Mulder 28, Beuningen Gld