Page 1

Huizen vanHendriks

Merlijnweg 1 , 5625 ET Eindhoven

Separate garage Groenrijke omgeving

4 kamers op de eerste etage

Ruime tuin op het zuiden Parkeren voor de deur

H51


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

285 m²

Inhoud

425 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

1968 achtertuin vrijstaand steen c.v.-ketel

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Er is geen bewonersrecensie.

Te koop bij

Eindhoven: Aalsterweg 5, T 040 - 293 05 00


huizen van hendriks

Heerlijke doo r zon opstelling

neutrale basis nieuwe keuken? Typerend voor de doorzon woonkamer is het feit dat de woonkamer over de gehele diepte van het huis doorloopt. De woonkamer heeft aan twee kanten grote ramen, waardoor er aangenaam veel daglicht binnenvalt. Het geheel is momenteel neutraal afgewerkt met rustige kleuren en een laminaatvloer; een prima basis op om voort te borduren met jouw eigen stijl en indeling. De keuken bevindt zich in een afgesloten ruimte, bereikbaar vanuit de hal. Hier tref je een eenvoudige doch praktische keuken, inclusief enige apparatuur. Verder zijn hier meerdere kasten en lades aanwezig voor het opbergen van de wekelijkse boodschappen en het keukengerei. Indien gewenst leent de keukenruimte zich uitstekend voor het plaatsen van een nieuwe keuken, compleet naar eigen inzicht en indeling. Hoe zie jij het voor je?


huizen van hendriks

Ieder een eigen plekje

lichte vertrekken aparte wasruimte De woning beschikt over vier slaapkamers, gelegen op de bovenverdieping. De vertrekken verschillen van afmeting, maar zijn allen van goed formaat, uitgerust met een groot raam en afgewerkt met rustige kleuren en een doorlopende laminaatvloer. Twee van de vier slaapkamers beschikken over ingebouwde kastruimte; ideaal! De badkamer voorzien van lichte betegeling en een raam voor extra ventilatie en daglicht. Met een tweede toilet, wastafel en een inloopdouche heb je hier alles voor een frisse start van de dag! Tot slot tref je nog een aparte wasruimte op deze verdieping, met hierin natuurlijk de aansluiting voor de wasapparatuur.


huizen van hendriks

eenvoudig aangelegd inclusief garage Vanuit de keuken én woonkamer stap je zo de tuin in. Deze is gelegen op het zuiden, waardoor je hier vrijwel de gehele dag uitgebreid van de zon kunt genieten. De tuin is momenteel aangelegd met een combinatie van bestrating een variëteit aan groen. Verder beschik je nog over een ruime vrijstaande garage. De garage biedt plaats voor één auto en beschikt over een loop- en sectionaaldeur. Tot slot zijn de tuin en garage ook via een openslaande poort toegankelijk.

Lekker veel zonuren


huizen van hendriks

Ge moedelijke woonomgev ing

wonen in jagershoef winkelcentrum woensel De woning is gelegen in de uitermate groene en rustige woonwijk ‘Jagershoef’ op slechts 1 wandelminuut van een bushalte. Daarnaast is er een goede verbinding met de snelwegen en het stadscentrum. Winkelcentrum Woensel ligt op slechts 5 minuten fietsen.


Merlijnweg 1 5625 ET Eindhoven


Merlijnweg 1 5625 ET Eindhoven


Merlijnweg 1 5625 ET Eindhoven


Eindhoven

noorden kadastrale kaart

Een jonge, dynamische stad met een moderne uitstraling maar met een warm, Brabants hart. Zo laat Eindhoven zich het best omschrijven. In amper een eeuw tijd groeide dat kleine boerenstadje in de Kempen met amper 5000 inwoners uit tot een volwaardige stad met 200.000 inwoners. In omvang de vijfde stad van Nederland en het centrum van een gebied met ruim 700.000 inwoners. Die recente geschiedenis weerspiegelt zich in het uiterlijk van Eindhoven. Gebouwen en fabriekshallen uit de jaren twintig en dertig worden afgewisseld door eigentijdse kantoortorens voor bedrijven in high tech en zakelijke dienstverlening. Winkels in alle soorten en maten, talloze cafĂŠs, terrasjes en restaurants met keukens uit alle windstreken geven het centrum de gezellige en levendige aanblik die hoort bij een grootstedelijke ambiance. De goede sociale en culturele voorzieningen, de ruime opzet, het vele groen en het typisch Brabantse landschap in de directe omgeving maken Eindhoven tot een stad waar het plezierig wonen, werken en leven is. Het woonklimaat in Eindhoven is zĂŠĂŠr aantrekkelijk.

heerlijk wonen in Eindho v en


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Aalsterweg 5 040 - 293 05 00 eindhoven@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Aalsterweg 5 040 - 293 05 00 eindhoven@hendriks.nl www.hendriks.nl

Merlijnweg 1, Eindhoven  
Merlijnweg 1, Eindhoven