Page 1

Huizen vanHendriks

Hobbemastraat 5 , 5025 NL Tilburg

Ideale gezinswoning Nette woonkamer en keuken

Onderhoudsvriendelijk

4 slaapkamers Berging met verwarming, elektra en water

H55


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

5 104 m² 86 m² 395 m³ 1931 achtertuin geen garage c.v.-ketel dakisolatie, dubbel glas

Energielabel

G

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Ruime warme woning dicht bij het centrum. Supermarkten op loopafstand. De woning is de afgelopen jaren helemaal verbouwd/gemoderniseerd. De woning is niet door ons bewoond.

Te koop bij

Tilburg: Besterdring 223, T 013 - 549 91 90


huizen van hendriks

Strak afgewer kt

fijne basis neutraal afgewerkt Deze heerlijke woning aan de Hobbemastraat 5 in Tilburg is klaar om van eigenaar te wisselen. Strak in de lak, nette vloeren en ook de wanden het plafonds zijn netjes afgewerkt. Hier bepaal je zelf de sfeer en warmte met jouw meubels, accessoires en groene planten. Zet je bank en luie stoel maar neer, maak je bedden op en geniet van je nieuwe thuis! Heerlijk als je een kamer binnenkomt en je meteen kunt zien hoe jouw meubels hier zouden staan. De nette afwerking van deze woning zorgt ervoor dat je dat meteen kunt zien, je wordt niet afgeleid door gekke kleuren of een onverzorgde vloer. Alles is netjes en het vormt een fijne basis om op verder te bouwen. De ramen zorgen voor lekker veel daglicht in de kamer. In de achterkamer heb je onder de trap een diepe trapkast voor je extra spullen.


huizen van hendriks

Heerlijk koken

open keuken moderne badkamer De open keuken is voorzien van veel kasten en een lang werkblad, zo heb je alle ruimte voor je potten en pannen en ook genoeg werkruimte om de maaltijden te bereiden. De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Door het grote raam komt veel daglicht binnen. Na de keuken is de badkamer (2017/2019). Deze is ook netjes afgewerkt met moderne tegels en sanitair. Er is een fijne douche, een wastafel met meubel en hier vind je ook de aansluiting voor je witgoed. Het toilet is separaat. Tegenover de badkamer is de deur naar de tuin.


huizen van hendriks

vier slaapkamers open zolder Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, 2 ruime met vaste kasten en een kleinere kamer. De kleine kamer is een fijne werkkamer of babykamer. Het doorlopende laminaat zorgt voor een rustige sfeer op de verdieping. Middels een vaste trap is de zolder te bereiken. Ook deze is netjes afgewerkt en naar eigen behoefte in te delen als slaapkamer. De dakkapelen zorgen hier voor extra ruimte en een zee aan licht.

U itgerust ontwaken


huizen van hendriks

Knusse tuin

berging en achterom praktisch denken De tuin is smal maar met praktische oplossingen kun je hier een hele leuke plek van maken. Er is een berging in de tuin met een achterom. Je kunt vanuit de zijpoort je fiets in de berging zetten en vervolgens via de tuin naar de achterdeur lopen. De berging is geĂŻsoleerd en hier treft men de CV ketel. Bijzonderheden Alle ramen zijn voorzien van rolluiken, handmatig te bedienen, behalve het rolluik beneden aan de achterzijde, deze is elektrisch. De woning is voorzien van kunststof kozijnen.


Hobbemastraat 5 5025 NL Tilburg

Bega ne grond


Hobbemastraat 5 5025 NL Tilburg

Eer ste verdieping


Hobbemastraat 5 5025 NL Tilburg

Tweede verdieping


Tilburg

noorden kadastrale kaart

De wijk is gelegen tussen de straten: Ringbaan-West, Bredaseweg, Diepenstraat, Oude Goirleseweg en RingbaanZuid. Korvel is een wijk die zeer dicht tegen het stadscentrum aanligt. Het centrum is binnen enkele fietsminuten te bereiken. De wijk kenmerkt zich door de vele jaren ‘30 woningen. De woningen zijn over het algemeen niet ruim maar vooral starters op de woningmarkt beproeven hier hun geluk. Rondom het Kromhoutpark zijn er nog enkele appartementen waardoor de ouderen ook een fijne woonomgeving hebben. Basisschool ‘De Zuidwester’ is centraal in de wijk gelegen aan de Staringstraat. Voor de dagelijkse boodschappen is de Albert Heijn tussen de Berkdijksestraat en de Frederik van Eedenstraat gelegen. U kunt in de woonwijk vrij parkeren en er zijn ook enkele garageboxen in de wijk aanwezig. De uitvalswegen richting de omliggende plaatsen zijn via de Ringbaan-West gemakkelijk te bereiken.

heerlijk wonen in Tilburg


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Besterdring 223 013 - 549 91 90 tilburg@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Besterdring 223 013 - 549 91 90 tilburg@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Hobbemastraat 5, Tilburg  

Hobbemastraat 5, Tilburg