Page 1

Huizen vanHendriks

Het Klokkediep 91 , 5231 WZ ‘s-Hertogenbosch

Speelse indeling Ideaal voor bedrijf aan huis

Ruime woonkamer

Veel lichtinval Parkeren voor de deur

H58


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

maisonnette 3 91 m² 325 m³ 2010 geen tuin geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Vanaf eerste begin hier met heel veel plezier gewoond. Als werkend stel heerlijk dat je na werktijd boodschappen kunnen doen zo dichtbij. Ideaal gelegen qua uitvalswegen naar Breda Waalwijk Tilburg en ook Utrecht, Amsterdam.

Te koop bij

‘s-Hertogenbosch: Orthenseweg 22, T 073 - 687 65 43


huizen van hendriks

Sfeervol wonen

thuiskomen is... ruimtelijk en licht Bij binnenkomst in de woonkamer word je direct getrakteerd op een royale en lichte ruimte, waar thuiskomen elke dag weer een plezier is. De keurige afwerking met mooie houten vloerdelen en rustige kleuren zorgt voor een sfeervolle basis, waar je met veel interieurstijlen al snel echt jĂłuw plek creĂŤert. De ruimte profiteert tevens hoge plafonds, grote ramen en een speelse indeling d.m.v. niveauverschil, waardoor er een bijzonder ruimtelijk en licht geheel is ontstaan.


huizen van hendriks

Eigentijdse keuken

eet smakelijk! urenlang tafelen De keuken staat een niveautje hoger. Het betreft een modern keukenblok in rechte opstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast vind je hier alle ruimte voor het plaatsen van een lange eettafel, waar vrienden en familie maar al te graag aanschuiven!


huizen van hendriks

hoe deel jij het in? nette badkamer de ruime (slaap)kamer op de begane grond doet momenteel dienst als werkstudio. Een werkplek aan huis is hier dus zeker mogelijk, maar ook een extra slaapkamer, hobbyruimte of heuse ‘mancave’ behoorlijk tot de mogelijkheden; het is maar net waar je behoefte aan hebt! De slaapkamer op de woonverdieping is wederom van goed formaat, aangenaam licht en netjes afgewerkt in dezelfde stijl als de rest van het huis. De badkamer is keurig netjes en verzorgd, en uitgerust met een wastafelmeubel met opbergruimte, tweede toilet en een inloopdouche. In een aparte bergkast tref je de cv-ketel en witgoedaansluiting.

U itgerust ontwaken


huizen van hendriks

Ev en lekker buiten zitten

genieten! richt gezellig in Genieten van een mooie dag doe je natuurlijk het liefst vanuit eigen huis, dus dit heerlijke balkon is als de kers op de taart! Het balkon biedt een heerlijk zitje, waar je zelfs met iets minder mooi weer nog heerlijk kunt zitten. Richt het balkon gezellig in met wat fleurige plantjes en sfeervolle verlichting, en het genieten kan beginnen!


huizen van hendriks

wonen in hambaken alles binnen handbereik De woning ligt in de wijk Hambaken, nabij de Noorderplas, de A2 en de A59. Er is tevens een gunstige verbinding naar de Bossche binnenstad. Nabij het complex ligt winkelcentrum Wielsem met onder andere een supermarkt en bloemist. In de directe omgeving ligt daarnaast een basisschool.

He t is hier heerlijk wonen


Het Klokkediep 91 5231 WZ ‘s-Hertogenbosch


Het Klokkediep 91 5231 WZ ‘s-Hertogenbosch


‘s-Hertogenbosch ’s-Hertogenbosch! Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaalt door kwaliteitsslagen van recente aard.

noorden kadastrale kaart

’s-Hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. De gemeente ligt in het noorden van de provincie NoordBrabant. De rivier de Maas is in het noorden de grens van de gemeente en provincie. De gemeente grenst daar aan het Gelderse Maasdriel. In het oosten grenst de gemeente aan Maasdonk en in het zuiden aan Sint-Michielsgestel en Vught. Vlijmen in het westen behoort tegenwoordig tot de gemeente Heusden, zodat deze gemeente ook aan ‘s-Hertogenbosch grenst.

heerlijk wonen in ‘s-Her togenb osch


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Orthenseweg 22 073 - 687 65 43 shertogenbosch@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Orthenseweg 22 073 - 687 65 43 shertogenbosch@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Het Klokkediep 91, 's-Hertogenbosch  

Het Klokkediep 91, 's-Hertogenbosch