Page 1

Huizen vanHendriks

Graafseweg 213 -A, 6531 ZS Nijmegen

Bijna 300 m2! 10 kamers

Uitgebouwd!

Riant dakterras Meer dan 1000 m3

H53


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

2-onder-1-kapwoning

Kamers

10

Woonoppervlakte

299 m²

Perceeloppervlakte

310 m²

Inhoud Bouwjaar Tuin

1060 m³ 1929 achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel dakisolatie

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Deze woning wordt verkocht door een professionele partij. Derhalve is voor deze woning geen bewonersrecensie ingevuld.

Te koop bij

Nijmegen: Burchtstraat 124, T 024 - 381 82 50


huizen van hendriks

Lichte woonka mer

welkom thuis! netjes afgewerkt Middels de hoofdentree op de begane grond komen we de woning binnen. Hier bevindt zich het aparte toilet, een garderobekast en de trap naar het souterrain en de eerste verdieping. Via de keuken kom je in de ruime eetkamer met aan de voorzijde een woonkamer met erker. Het geheel is aangenaam licht en netjes afgewerkt waardoor je hier direct kunt beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen. Als je in deze ruimte om je heen kijkt dan ontgaat de sfeervolle haard je vast niet. Vergeet ook niet even omhoog te kijken naar het fraaie balkenplafond.


huizen van hendriks

Ne tte open keuken

lekker kokkerellen toegang tot het dakterras Vanuit de eetkamer kom je in de open keuken met aangebouwde serre. De keuken is geplaatst in een rechte wandopstelling en heeft een landelijke uitstraling met witte fronten en een gemĂŞleerd werkblad. Dankzij de aanwezige kasten en lades zul je hier aan opbergruimte ook niets te kort komen. Tevens verleent de keuken toegang tot het ruime dakterras.


huizen van hendriks

slapen of studeren? hoe richt jij het in? Middels de vaste trap begeven we ons naar de eerste verdieping. Deze verdieping telt 2 slaapkamers, een derde voormalige slaapkamer welke nu in gebruik is als stookruimte, een badkamer en toegang tot de zolderverdieping. De beide slaapkamers zijn momenteel ingericht als studeer-/werkkamer. De kamer aan de voorzijde heeft toegang tot een knus balkon en het vertrek aan de achterzijde is voorzien van openslaande deuren. De vaste trap brengt ons naar de zolderverdieping waar je nog een derde ruime slaapkamer met dakkapel vindt.

M aar lie fst 6 slaapka mers


Graafseweg 213 -A 6531 ZS Nijmegen


Graafseweg 213 -A 6531 ZS Nijmegen


Graafseweg 213 -A 6531 ZS Nijmegen


Graafseweg 213 -A 6531 ZS Nijmegen


Nijmegen

noorden kadastrale kaart

De vestingstad Nijmegen, schitterend gelegen aan de rivier de Waal, ligt tussen heuvels en bossen. In de stad zijn nog veel kenmerken van de Romeinse tijd terug te vinden, zoals Romeinse thermen en tempels. Aan het eind van de 19e eeuw ontwikkelde Nijmegen zich als een prachtige woonstad. De brede singels en statige huizen van de St.-Annastraat, de Van Schaeck Mathonsingel en de Oranjesingel stralen nog steeds de schoonheid en de grandeur uit van de 19e eeuw. Het centrum van Nijmegen heeft recentelijk een nieuw, aantrekkelijker gezicht gekregen. Met een uitnodigende openbare ruimte, gezellige winkelstraten, veel groen en een gevarieerd cultureel aanbod.

heerlijk wonen in N ijmegen


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Burchtstraat 124 024 - 381 82 50 nijmegen@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Burchtstraat 124 024 - 381 82 50 nijmegen@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Graafseweg 213-A, Nijmegen  

Graafseweg 213-A, Nijmegen