Page 1

Huizen vanHendriks

Graaf Adolflaan 112 , 3818 DD Amersfoort

Fraai uitzicht op park Zonnig balkon

Mooie locatie

Ruime slaapkamer Ruime, lichte woonkamer

H47


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

portiekflat 2 62 m² 195 m³ 1983 geen tuin geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Wat heb ik hier al die jaren fijn gewoond De locatie nabij de binnenstad, het mooie uitzicht en het park maakte het een erg fijne plek. Ik ga hier weg met een lach en een traan en wil de nieuwe eigenaren heel veel plezier toewensen.

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 - 465 55 79


huizen van hendriks

Welkom

kom snel binnen! fijne locatie Binnenkomst in de centrale entree, waar je de brievenbussen en bellen vindt. In de onderbouw is een eigen berging aanwezig, waar fietsen of seizoensspullen gemakkelijk gestald kunnen worden. Het trappenhuis brengt je naar de tweede verdieping, waar het appartement is gelegen. Je stapt het appartement binnen in de hal, waar je een handige bergkast en het separate toilet met fonteintje vindt. Vanuit hier verkrijg je toegang tot alle vertrekken te beginnen in de woonkamer.


huizen van hendriks

Ria nte woonka mer

veel licht en ruimte! De woonkamer is van ruim formaat en is voorzien van een schuifpui naar het balkon. Zo geniet je vanuit elke hoek van veel lichtinval en een fijn uitzicht op het groen! De afwerking is eenvoudig doch licht; een set nieuwe meubels of een accentmuur naar keuze maakt dit al snel een hedendaags plaatje waar je graag thuis komt.


huizen van hendriks

wat bereid jij? eetsmakelijk! Aan de voorzijde van de woonkamer tref je de half open keuken. Momenteel staat hier een keuken in L-opstelling geplaatst met boven- en onderkasten in een lichte teint. Je kunt ervoor kiezen hier een keuken te plaatsen in geheel jou wensen en stijl!

B a sic keuken


huizen van hendriks

Ruime slaapka mer

welterusten nette badkamer De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Deze is prima bemeten en komt met twee ramen voor een fijne inval van daglicht. De lichte afwerking geeft je een neutrale basis voor een slaapvertrek; hoe maak jij het eigen? Dee badkamer is eveneens vanuit de hal te bereiken. Hier is een compacte doch complete kamer gecreĂŤerd, met een wastafel, ligbad met douchemogelijkheid en aansluitingen voor het witgoed. Meer heb je niet nodig voor een frisse start van de dag!


huizen van hendriks

zonnig balkon lekker borrelen! Genieten van een zomerse dag vanuit het comfort van je eigen buitenplek? Ook dat is hier geregeld! Dit zonnige balkon biedt je een heerlijke zit, plus een fraai uitzicht op de groene omgeving. Met wat kleurrijke bloempotten, sierlijke beplanting op de balustrade en wat sfeerverlichting zit je hier al snel goed.

Fraai uitzicht


Graaf Adolflaan 112 3818 DD Amersfoort


Graaf Adolflaan 112 3818 DD Amersfoort


Amersfoort

noorden kadastrale kaart

heerlijk wonen in Amers foo r t

Amersfoort is een dynamische stad gelegen in het centrum van Nederland. De centrale ligging, alsmede de directe nabijheid van het rijkswegennet (A1 en A28) en de goede bereikbaarheid per openbaar vervoer bepalen voor een deel de groei van Amersfoort. De sterke groei van het inwonertal heeft geleid tot een ingrijpend stadsvernieuwingsplan dat het gebied nabij het station en de binnenstad zal omvormen tot een hoogwaardig stedelijk milieu met allure, als eigentijdse tegenhanger van de historische binnenstad. Het middeleeuwse karakter van de historische binnenstad is grotendeels bewaard gebleven. Monumenten als de Koppelpoort, Monnickendam en de Muurhuizen herinneren aan de luister van weleer. De Amersfoortse binnenstad kent tal van pleintjes en gezellige straatjes. U vindt hier een keur aan restaurants, cafĂŠs en winkeltjes. Mogelijkheden te over. Amersfoort kent een bruisend cultureel leven. Amersfoort biedt meer. Zij is de veiligste van de grote steden van Nederland. Daarnaast is de ruim 750jaar oude stad een levendige en gezellige stad met onder andere festivals, winkels, musea, een dierentuin en tal van andere attracties.


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Friesestraat 161 033 - 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Friesestraat 161 033 - 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Graaf Adolflaan 112, Amersfoort  

Graaf Adolflaan 112, Amersfoort