Page 1

Huizen vanHendriks

Coninckstraat 26 , 3811 WJ Amersfoort

Fraai centrumlocatie Diepe zonnige achtertuin

Woonkamer met terras op verdieping

Werk aan huis Verrassend veel ruimte

H47


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

6

Woonoppervlakte

164 m²

Perceeloppervlakte

211 m²

Inhoud

610 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1934 achtertuin geen garage c.v.-ketel dakisolatie, muurisolatie, grotendeels dubbelglas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Toen we in 1992 door de Pothstraat voor de bezichtiging kwamen aanrijden beseften we: DAT IS HET ! Geen 12 in een dozijn-huis, maar een apart huis gebouwd onder architectuur van P. Blom.

Door de wisseling van het 1 richtingsverkeer is het rustig geworden in de straat voor het huis. Slaan we bij onze voordeur links af, dan komen we snel bij het theater de Flint, maar we kunnen ook kiezen voor een wandeling langs de beek in het park. Slaan we rechts af dan komen we in de binnenstad, via de Kamperbinnenpoort. Wat een luxe. Nadat we gepensioneerd waren hebben we de kantoren beneden gebruikt als heerlijke werkruimte, atelier en videostudio. De ruimte in de tuin creëerden we als ons paradijsje, met klaterende beekjes in de vijver. De heerlijke rust wordt af en toe afgewisseld met het carillon. De aangesloten buurtuinen versterken deze rust.

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 - 465 55 79


huizen van hendriks

Histo rische binnenstad

rustige straat winkels om de hoek Bent u op zoek naar een geschikt pand met een woon-/werk combinatie gelegen op een toplocatie in de binnenstad? Wellicht eindigt uw zoektocht bij dit bijzondere pand gelegen op een uitstekende locatie. De Koppelpoort en Kamperbinnenpoort liggen om de hoek net als winkels, cafeetjes en restaurantjes aan de gezellige pleinen. Theater de Flint ligt zelfs in de straat. Het Zocherplantsoen begint aan het eind van de straat en biedt gelegenheid tot een heerlijke wandeling rondom de historische binnenstad. Het centrum zelf is zowel te voet als per (rondvaart)boot enorm leuk om te verkennen. Voor de woning staat het middeleeuws Pothhofje met het kleine kapelletje. Parkeren kan middels een vergunning voor de deur en aan zowel de voor als achterzijde heeft u vrij zicht.


huizen van hendriks

wer kruimte aa n huis

3 kamers op beg. grond ideaal voor werk aan huis U komt binnen in een ruimtelijke entree met toegang tot de voor-, midden- en achterkamer welke gescheiden worden middels dubbele deuren. De begane grond is in het verleden een groentewinkel geweest en nu prima geschikt als werk- of praktijkruimte, hobby- of slaapverdieping of bijvoorbeeld als dubbele bewoning. Op de begane grond bevinden zich verder een pantry en het toilet.


huizen van hendriks

ruime woonkamer toegang tot dakterras Middels een vaste trap komt u op de eerste verdieping. Kom binnen in de royale woonkamer. De ruimte is lekker groot en door de ramen aangenaam licht. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft u vrij zicht. De houten vloer en haard zorgen voor een extra huiselijke sfeer. In het midden van de kamer is de trap naar de tweede verdieping, hierdoor wordt de voorkamer enigszins van de achterkamer gescheiden. Via de woonkamer bereikt u de keuken en bijkeuken met wasmachine-aansluiting en schuifpui naar het terras.

me t toega ng tot ter ras en tuin


huizen van hendriks

laat de zomer maar beginnen ...

heerlijk balkon zicht op de tuin Beperk uw woonruimte niet tot binnen maar neem dit gevoel mee naar buiten en creĂŤer een echte buitenwoonkamer. Met gezellige kussens, meubels verlichting en beplanting maakt u het hier buiten altijd aangenaam. De woonkamer grenst namelijk aan een riant terras gelegen op het zuidwesten. Hier kunt u ‘s zomers heerlijk buiten eten en lekker lang van het zonnetje genieten. Vanaf het terras is er een trap naar beneden, zo stapt u zo de tuin in!


huizen van hendriks

2 slaapkamers badkamer met ligbad Op de tweede verdieping is de achtergevel opgetrokken waardoor er extra ruimte is ontstaan. De verdieping is voorzien van 2 kamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad/ douche combinatie, tweede toilet en wastafel. Tevens is hier de CV-opstelling.

O p de tweede verdieping


huizen van hendriks

dit verwacht je nie t in he t centrum

diepe achtertuin heerlijk zonnig De achtertuin is met een diepte van meer dan 20 m2 voor binnenstadbegrippen enorm royaal. Met een ligging op het west/zuidwesten heeft u de gehele dag zon. De grote tuin biedt plaats aan een zonneterras, vijver, fruitbomen, moestuin en bijgebouw die naar eigen inzicht kan worden gebruikt voor berging, hobbyruimte of guesthouse.


huizen van hendriks

Centrale ligging

gezellige binnenstad nabij alle voorzieningen De Coninckstraat ligt in het hartje centrum van Amersfoort. Door de zeer centrale ligging is alles zo voorhanden. Om de hoek liggen de verschillende winkelstraten, pleinen, grachten en het Zocherplantsoen. U loopt zo naar het stadshart met de gezellige restaurantjes, cafÊ’s en musea. Er is een gunstige ligging ten opzichte van het centraal station, bushalte en uitvalswegen naar de snelwegen. Kortom, een heerlijke woning op een meer dan uitstekende locatie!


Coninckstraat 26 3811 WJ Amersfoort


Coninckstraat 26 3811 WJ Amersfoort


Coninckstraat 26 3811 WJ Amersfoort


Coninckstraat 26 3811 WJ Amersfoort


Amersfoort

noorden kadastrale kaart

heerlijk wonen in Amers foo r t

Amersfoort is een dynamische stad gelegen in het centrum van Nederland. De centrale ligging, alsmede de directe nabijheid van het rijkswegennet (A1 en A28) en de goede bereikbaarheid per openbaar vervoer bepalen voor een deel de groei van Amersfoort. De sterke groei van het inwonertal heeft geleid tot een ingrijpend stadsvernieuwingsplan dat het gebied nabij het station en de binnenstad zal omvormen tot een hoogwaardig stedelijk milieu met allure, als eigentijdse tegenhanger van de historische binnenstad. Het middeleeuwse karakter van de historische binnenstad is grotendeels bewaard gebleven. Monumenten als de Koppelpoort, Monnickendam en de Muurhuizen herinneren aan de luister van weleer. De Amersfoortse binnenstad kent tal van pleintjes en gezellige straatjes. U vindt hier een keur aan restaurants, cafĂŠs en winkeltjes. Mogelijkheden te over. Amersfoort kent een bruisend cultureel leven. Amersfoort biedt meer. Zij is de veiligste van de grote steden van Nederland. Daarnaast is de ruim 750jaar oude stad een levendige en gezellige stad met onder andere festivals, winkels, musea, een dierentuin en tal van andere attracties.


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Friesestraat 161 033 - 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Friesestraat 161 033 - 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

Coninckstraat 26, Amersfoort  
Coninckstraat 26, Amersfoort