Page 1

Huizen vanHendriks

Baak van Cadzand 12 , 3826 GE Amersfoort

Ruime tuingerichte woonkamer Moderne keuken & badkamer

3 slaapkamers

Zonnige tuin Rustige, kindvriendelijke woonomgeving

H47


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

4

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

100 m²

Inhoud

355 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

2012 achtertuin parkeerplaats c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt We hebben deze woning als nieuwbouw woning gekocht en sindsdien met veel plezier gewoond. Met name de tuingerichte woonkamer is ons goed bevallen; prettig ruim en in te delen zoals je wil. Verder natuurlijk het gemak van een nieuwe woning. Voor een 2-laagse woning vinden wij de woning erg ruim opgezet.

ners alvast heel veel woonplezier!

De locatie is ideaal. Een rustige en prettige buurt en toch ook jong en levendig. Er is geen overlast van anderen en we hebben geen directe inkijk door buren. Voor kinderen is er een leuk hofje om te spelen, maar ook in de buurt is hier volop gelegenheid voor. Verder is in de buurt van alles te vinden zoals winkels, scholen, sportverenigingen, dokter, fysio, IKEA, Loods5 e.d. De polder is dichtbij en hiermee de natuurbeleving hoog! Ondanks dat de woning de mogelijkheid heeft om een verdieping op te bouwen, stromen wij door naar nieuwe nieuwbouw. Wij wensen de volgende bewo-

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 - 465 55 79


huizen van hendriks

Tuingerichte ka mer

samen op de bank nette basis In de woonkamer valt meteen het fijne daglicht op. Door de grote ramen met openslaande deuren is er veel lichtinval en ook een heerlijk tuincontact. Vanaf je bank kun je genieten van de tuin en zodra het weer het toelaat kunnen de deuren open. De kamer is goed in te delen met een bank, een eettafel en een kast voor al je persoonlijke spullen. De lichte laminaatvloer vormt een prima basis om met jouw meubels jouw sfeer te bepalen. De diepe trapkast is de ideale plek voor extra voorraad en de stofzuiger.


huizen van hendriks

Strak en modern

wat eten we vandaag nette badkamer Aan de voorzijde van de kamer ligt de open keuken. Deze is voorzien van mooie strakke frontjes en geplaatst in een hoekopstelling. Zo is er veel werkblad om je eten voor te bereiden. Ook zijn er genoeg kasten voor je inbouwapparatuur, je potten en je pannen. Tijdens het koken heb je leuk zicht op de straat. De badkamer is de plek om de slaap uit je ogen te spoelen en je op te frissen na een workout. Deze nette badkamer is afgewerkt met donkere vloer tegels en lichte wandtegels. Er is een mooie inloopdouche, een toilet en wastafel. Naast de wastafel is een kast voor je toiletspullen.


huizen van hendriks

drie slaapkamers mogelijkheid voor meer Op de eerste verdieping zijn 3 fijne slaapkamers, netjes afgewerkt met laminaat op de vloer en rustige kleuren op de wanden. Bepaal je eigen indeling, zo is er plek voor iedereen. En mocht je in de toekomst ruimte tekort komen, dan kun je overwegen om een verdieping op de woning te plaatsten. Zodoende kun je nog meer slaapkamers realiseren.

U itgerust ontwaken


huizen van hendriks

Heerlijk buiten zitten

alleen maar genieten achterom en schuur Via de openslaande deuren komen we in de zonnige tuin. Vooral in de middag en avond geniet je hier optimaal van de zon in de tuin. Heerlijk om na het werk nog even buiten te zitten en buiten te eten. Er zijn schuttingen om je privacy te garanderen en tevens is er een achterom. Zo kun je de fietsen makkelijk in de schuur zetten. Achter de woning is een eigen parkeerplaats, zo hoef je niet te zoeken naar een plekje en kun je de boodschappen makkelijk naar binnen brengen.


huizen van hendriks

dichtbij voorzieningen wandelen en fietsen Deze leuke woning staat in een rustige buurt in De Laak, het nieuwste gedeelte van Vathorst. Het is een kindvriendelijke wijk met speelveldjes en overzichtelijke straten. Het winkelcentrum en het trein station zijn op korte fietsafstand. Verder heeft de woning een gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, scholen en (sport) voorzieningen. Voor de ontspanning kun je om de hoek de Eempolder in wandelen, hier is het het hele jaar door heerlijk om te wandelen, hard te lopen of te fietsen.

Rustige buur t


Baak van Cadzand 12 3826 GE Amersfoort


Baak van Cadzand 12 3826 GE Amersfoort


Amersfoort

noorden kadastrale kaart

Vathorst is de jongste wijk van Amersfoort. Het thema van de wijk:”een wereld van verschil”komt o.a. tot uitdrukking in de diversiteit van woningen in alle mogelijke prijsklassen. Dit varieert van startersappartementen tot vrijstaande villa’s en van woningen met tuin tot grachtenwoningen met terras aan het water. Door deze diversiteit is er ook een verscheidenheid aan bewoners zoals starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren. Voordat Vathorst gebouwd werd, bestond het gebied uit weilanden, boerderijen en landweggetjes. Diverse houtwallen en fietspaden in de wijk herinneren nog aan deze tijd en hebben de nieuwbouwwijk vanaf de eerste dag een groen en oorspronkelijk karakter gegeven. In het gedeelte “De Laak” zorgt het vele water voor een enigszins geleidelijke overgang naar de polder. Aan de andere kant grenst de wijk aan het dorp Hooglanderveen, waarmee er tevens een dorps karakter in de nieuwbouwwijk is terug te vinden. De wijk is zelfvoorzienend: een gezellig winkelcentrum, treinstation, gezondheidscentrum, cultuurhuis, scholen (zowel basis als voortgezet), kinderdagverblijven, restaurants etc. Daarnaast is er aan alle kanten ruimte voor ontspanning: parken, plantsoenen en speeltuinen bieden ruimte voor vertier en in een paar minuten lopen of fietsen bent u in de polder.

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Friesestraat 161 033 - 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Friesestraat 161 033 - 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Baak van Cadzand 12, Amersfoort  

Baak van Cadzand 12, Amersfoort