Page 1

Huizen vanHendriks

Aletta Jacobsstraat 24 , 7311 TL Apeldoorn

Uitgebouwde woonkamer Met garage

4 Slaapkamers

Centrum wonen! Tuin op het zuidwesten

H48


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

274 m²

Inhoud

370 m³

Bouwjaar Tuin

1987 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie Energielabel

vrijstaand steen c.v.-ketel dubbel glas C

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Wij zijn de eerste bewoners van dit huis en zijn hier in oktober 1987 komen wonen. Met veel plezier hebben wij, samen met onze twee zoons, hier altijd gewoond. Het centrum, de supermarkt en de dokterspraktijk zijn allemaal op loopafstand. De tuin is heerlijk zonnig en je kan er dan ook prettig zitten. Boven zijn drie slaapkamers en een badkamer. Op de zolderverdieping is een dakkapel met nog een kamer. Hier is nog een extra bergzoldertje in de nok gemaakt. Wij gaan verhuizen, omdat de kinderen de deur uit zijn en wat kleiner willen gaan wonen.

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 - 521 92 77


huizen van hendriks

Wat een fijne ruimte!

veel ruimte verzorgde badkamer De open keuken aan de straatzijde biedt gezellig uitzicht over de buurt. De keuken zelf is geplaatst in een royale hoekopstelling, waardoor je hier niet snel werk- en opbergruimte tekort zult komen. Grote voorraden kunnen eventueel ook worden opgeslagen in de trapkast. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, om het koken zo gemakkelijk mogelijk te maken. De badkamer op de eerste verdieping is compleet ingericht met een wastafelmeubel met opbergruimte, tweede toilet, douchecabine en een witgoedaansluiting. De dakraam zorgt voor extra ventilatie en daglicht in de ruimte.


huizen van hendriks

Wat een fijne ruimte!

openslaande deuren neutrale basis In de woonkamer is volop ruimte voor het creĂŤren van een comfortabele zithoek en het plaatsen van een eettafel grenzend aan de open keuken. In de achtergevel zijn openslaande deuren geplaatst, die samen met het grote raam aan de voorzijde zorgen voor een fijne lichtinval over de gehele lengte van de ruimte. Daarnaast komt de grens tussen binnen en buiten al snel te vervallen. Verder zorgen de nette laminaatvloer en rustige kleuren voor een neutrale basis waar je al snel je eigen draai aan geeft.


huizen van hendriks

ieder een eigen plek dakkapel op zolder Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn van goed tot ruim formaat, aangenaam licht en afgewerkt met laminaatvloer of vloerbedekking. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier is nog een vierde slaapkamer met dakkapel gerealiseerd, wederom heerlijk licht en afgewerkt met vloerbedekking.

Genoeg ruimte voo r he t gezin


huizen van hendriks

Vrijwel de hele dag zon

verzorgd aangelegd schuur en garage In de tuin op het zuidwesten kun je vrijwel de gehele dag uitgebreid van de zon genieten. De tuin is verzorgd en onderhoudsvriendelijk aangelegd met een combinatie van sfeervolle sierbestrating en een variĂŤteit aan groen. Achter in de tuin staat nog een houten tuinhuisje, die momenteel als gezellig zithoekje fungeert. Tot slot is er nog een vrijstaande stenen garage, dus ook fietsen, gereedschap en tuinmeubilair vinden hier eenvoudig een plekje. Achter de woning tref je de garage.


Aletta Jacobsstraat 24 7311 TL Apeldoorn


Aletta Jacobsstraat 24 7311 TL Apeldoorn


Aletta Jacobsstraat 24 7311 TL Apeldoorn


Apeldoorn

noorden kadastrale kaart

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Zwolseweg 208 055 - 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Zwolseweg 208 055 - 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

Profile for Hendriks Makelaardij - meer makelaar -

Aletta Jacobsstraat 24, Apeldoorn  

Aletta Jacobsstraat 24, Apeldoorn