Page 1

Huizen vanHendriks

Abdissenstraat 38 , 6071 VR Swalmen

Starterswoning Keurig in orde

Overal kunststof kozijnen

Riante garage Veel bergruimte

H54


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

halfvrijstaande woning

Kamers Woonoppervlakte

6 82 m²

Perceeloppervlakte

205 m²

Inhoud

365 m³

Bouwjaar Tuin

1965 achtertuin, zijtuin

Garage Verwarming Isolatie

vrijstaand steen c.v.-ketel dakisolatie, dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Omdat mijn moeder permanent verblijft in een verzorgingstehuis zijn wij genoodzaakt om het huis aan de Abdissenstraat 38 te verkopen. Mijn ouders zijn de eerste bewoners van het huis en hebben er altijd met plezier gewoond. Ook na het overlijden van mijn vader in 2015 was het de bedoeling dat mijn moeder er nog jaren zou kunnen wonen, helaas is de realiteit anders. De basisschool ligt op loopafstand en ook winkels etc. liggen vlak in de buurt. Het is een rustige buurt. Het is een mooie starterswoning met tuin en een aparte garage.

Te koop bij

Roermond: Sint Christoffelstraat 1-3, T 0475 - 31 12 00


huizen van hendriks

Heerlijke doo r zon opstelling

ruime woonkamer nieuwe keuken? De hal verleent toegang tot de kelder, keuken en ruime doorzon woonkamer. De (voorraad)kelder is helemaal droog en biedt bijzonder veel extra opbergruimte. Typerend voor de doorzon woonkamer is het feit dat de woonkamer over de gehele diepte van het huis doorloopt. De woonkamer heeft aan twee kanten grote ramen, waardoor er aangenaam veel daglicht binnenvalt. Het geheel is momenteel ietwat gedateerd, maar zeer verzorgd afgewerkt. Daarnaast behoort het herstellen van open haard ook zeker tot de mogelijkheden. De gesloten keuken verleent toegang tot de tuin. De keuken zelf is goed onderhouden en met slechts enkele aanpassingen zou je het kookcomfort al kunnen verbeteren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen een nieuwe keuken te (laten) plaatsen. Wat te denken van van een volledig open keuken in strakke hoogglans stijl met vele kasten en lades?


huizen van hendriks

Ruime en lichte ver trekken

meer kamers mogelijk zolder met mogelijkheden Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Twee van de drie slaapkamers zijn de ruim te noemen, de derde is zeer geschikt als kinderkamer of hobbyruimte. Dankzij de grote ramen profiteren alle vertrekken tevens van een uitstekende lichtinval. De twee grootste slaapkamers zijn uitgerust met vaste inbouwkasten. De badkamer is wederom ietwat verouderd en uitgerust met een wastafel, tweede toilet, douchecabine en een witgoedaansluiting. Via een vlizotrap is de (berg)zolder bereikbaar. Er is goed gebruik gemaakt van de ruimte, zo zijn er in de knieschotten meerdere bergruimtes gemaakt. Door het realiseren van een vaste trap en het plaatsen van dakramen of een dakkapel bestaat de mogelijkheid voor het creĂŤren van een vierde slaapkamer. De cv-installatie tref je ook op de zolder, het betreft een Remeha uit 2014.


huizen van hendriks

het zonnige zuiden garage, schuur en oprit De tuin is gelegen op het zuiden, waardoor je hier vrijwel de gehele dag uitgebreid van de zon kunt genieten. Er is tevens een elektrisch zonnescherm aanwezig. De tuin is volledig bestraat, dus je hebt maar weinig omkijken naar onderhoud. Daarbij is het geheel eenvoudig naar eigen wens in te richten met bijvoorbeeld meerdere terrassen, losse bloempotten en gezellige verlichting. Verder beschik je nog over een ruime vrijstaande berging, welke is voorzien van elektriciteit. Naast de woning ligt een lange oprit waar je de auto kunt parkeren, deze komt tevens uit bij de garage. De garage biedt plaats voor ĂŠĂŠn auto, is wederom voorzien van elektriciteit en beschikt over een sectionaaldeur. Het dak van de garage is een aantal jaren gelegen nog vernieuwd. Tot slot zijn de tuin en oprit zowel via een openslaande poort als een aparte deur toegankelijk.

Bijzonder veel buitenruimte


huizen van hendriks

Par keren naa st he t huis

nabij roermond alles binnen handbereik De woning is gelegen in het sfeervolle kerkdorp Swalmen. In de directe omgeving van een bosgebied, de Maasplassen en Roermond. Swalmen heeft een compact centrum voor de dagelijkse boodschappen en Roermond is in circa 5 autominuten te bereiken voor een meer dan uitgebreid aanbod in voorzieningen. Swalmen heeft een eigen treinstation en vanuit het dorp is de A73 eenvoudig te bereiken.


Abdissenstraat 38 6071 VR Swalmen


Abdissenstraat 38 6071 VR Swalmen


Abdissenstraat 38 6071 VR Swalmen


Swalmen Sinds de gemeentelijk herindeling op 1 januari 2007 behoort Swalmen tot de gemeente Roermond. De gemeente Roermond bestaat uit de kernen Roermond, Swalmen, Herten, Maasniel, Leeuwen en Asenray. De gemeente telt een inwonersaantal van 54.310 en bestrijkt een gebied van circa 7.100 hectare. noorden kadastrale kaart

Het riviertje de Swalm stroomt dwars door Swalmen en bepaalt grotendeels het boeiende landschap. Swalmen heeft een leuk centrum met een karakteristiek raadhuis. Aan de zuidkant van het dorp ligt een statig landgoed, het voorname kasteel Hillenraad. Swalmen beschikt over diverse voorzieningen. Er zijn o.a. basisscholen, een middelbare school, een kinderdagverblijf, peuterspeelzalen, een bibliotheek, banken, huisartsen, tandartsen en sportvoorzieningen met o.a. een zwembadcomplex en een sportcentrum. Daarnaast biedt het gezellige centrum van Swalmen een diversiteit aan winkels. In Swalmen ligt ook een treinstation met verbindingen naar Roermond en Venlo.

heerlijk wonen in Swalmen


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Sint Christoffelstraat 1-3 0475 - 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Sint Christoffelstraat 1-3 0475 - 31 12 00 roermond@hendriks.nl www.hendriks.nl

Abdissenstraat 38, Swalmen  
Abdissenstraat 38, Swalmen