Page 1

Huizen vanHendriks

Brilkruid 21 , 3824 NH Amersfoort

Mooie ligging aan plantsoen

Vier slaapkamers, 5 mogelijk Woonkeuken

Verrassend ruim Kindvriendelijke omgeving H47 H47


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

148 m²

Inhoud

480 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1998 achtertuin, voortuin geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis, waar u de actuele vraagprijs kunt vinden. ‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma. Download de App via uw smartphone & scan de code!

Verkoper vertelt

Hebben er 11 jaar met plezier gewoond met name het grasveld voor is en word nog steeds heel veel gebruik van gemaakt. In de zomer samen in zwembadjes ‘s,avond tikkertje en verstoppertje. Wij zitten heerlijk op het bankje er naar te kijken. Het huis is zeer ruim en het is gewoon heel prettig wonen. Het is dat wij naar het buitengebied willen maar anders hadden we het niet verkocht.

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79


huizen van hendriks

Woonka mer

ruime woonkamer uitzicht op het groen Met een oppervlakte van ca. 35m2 is de woonkamer plezierig ruim. Vanuit de woonkamer is er vrij zicht op het plantsoen aan de voorzijde. Aan de achterzijde is er een tuingerichte woonkeuken met moderne keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de achtertuin en de aangebouwde berging, welke ook uitstekend als bijkeuken is te gebruiken. De woning is gebouwd in 1998 en is voorzien van dak- muur- en vloerisolatie, alsmede geheel isolerende beglazing. De woning beschikt over een ankerloze spouwmuur waardoor de geluidsoverdracht met de buren helemaal te verwaarlozen is. In 2006 is een opbouw gerealiseerd en de ruime berging aan de achterzijde. Over 3 verdiepingen veel woonplezier!


huizen van hendriks

Hoo fdslaapka mer

ruime hoofdslaapkamer incl. voormalige vide Op de eerste verdieping is een hoofdslaapkamer van maar liefst ca. 30m2 (!), waarbij de voormalige vide bij de slaapkamer is getrokken en thans in gebruik is als werkplek. Gezien de grootte van deze slaapkamer is het geen probleem om deze kamer, indien gewenst, te splitsen in twee kamers. Daarnaast is er op deze verdieping nog een tweede slaapkamer van ca. 9m2


huizen van hendriks

nog 2 slaapkamers op zolder met veel opbergruimte Met dank aan de in 2006 gerealiseerde opbouw zijn er op de tweede verdieping 2 slaapkamers van beide ca. 10m2. Op zowel de voorzolder als op de bergvliering zijn er veel opbergmogelijkheden. Op de eerste verdieping is er nog een ruime badkamer met ligbad ĂŠn douche Een ruime woonkamer en woonkeuken plus 4 goede slaapkamers maken deze woning tot een meer dan uitstekende gezinswoning!

Ruime badka mer me t ligbad


huizen van hendriks

O nderhoudsv riendelijke achter tuin

de achtertuin verrassend zonnig Een achtertuin hoeft niet persĂŠ op het zuiden te liggen om toch zonnig te zijn, als de tuin maar diep genoeg is. Deze achtertuin is dankzij de diepte van 11 meter verrassend zonnig. De tuin is met sierbestrating zeer onderhoudsvrij aangelegd en tevens via achterom bereikbaar. De voortuin ligt op het zuiden en grenst aan het plantsoen / speelveld. Zowel voor als achter zit u dus heerlijk verkeersvrij!


Brilkruid 21 3824 NH Amersfoort

Bega ne grond


Brilkruid 21 3824 NH Amersfoort

Eer ste verdieping


Brilkruid 21 3824 NH Amersfoort

Tweede verdieping


Amersfoort De jonge en modern vormgegeven woonwijk Nieuwland is gelegen aan de noordkant van Amersfoort. De wijk is in de 90-er jaren gebouwd in het buitengebied van de gemeente Hoogland.

noorden kadastrale kaart

Nieuwland is erg ruim van opzet, waarbij in ruime mate gebruik is gemaakt van groen en water. Dit zijn 2 kernwoorden welke veelal voorbijkomen in deze leuke woonwijk. De totale wijk is eigenlijk op te delen in vier delen, namelijk: het Stadskwartier, de Lage Hoven, de Hoge Hoven en het Waterkwartier. In het hart van deze delen is het ruime winkelcentrum De Nieuwe Hof gesitueerd. Hier treft u een compleet scala aan winkels aan, dus van een supermarkt tot een drogist. Verder bevinden zich voldoende scholen, sportfaciliteiten en goede openbaar vervoer-verbindingen in deze wijk. Nieuwland is dus duidelijk een zelfvoorzienende wijk waar u niet aangewezen bent op de voorzieningen welke de binnenstad te bieden heeft, maar op korte afstand van uw woning bevinden zich alle denkbare voorzieningen c.q. faciliteiten. Vanuit Nieuwland bent u bovendien binnen enkele minuten op de A1 en A28. Wonen in Nieuwland is uitermate geschikt voor zowel jong als oud en voor degenen die op zoek zijn naar rust, maar eveneens voor eenieder die woon-werklocatie hoog in het vaandel heeft staan. Proef sfeer in Nieuwland en u zult worden verrast!

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

Maurice van Duijn

Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl m.vanduijn@hendriks.nl

onze makelaar ska nto ren


Friesestraat 161 3812 EB Amersfoort T 033 465 55 79 Hendriks033, amersfoort@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Amersfoort, Brilkruid, 21  
Amersfoort, Brilkruid, 21  

http://hendriks.nl/Amersfoort/Brilkruid-21/275164/tekoop.html