Page 1

Huizen vanHendriks

Zandbergweg 153 , 4818 LL Breda

Aan een doodlopend straatje Naar eigen smaak af te werken Ideale locatie voor kinderem

Drie ruime slaapkamers Gelegen in het gewilde Zandberg

H50


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

eindwoning

Kamers

4

Woonoppervlakte

77 m²

Perceeloppervlakte

86 m²

Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

345 m³ 1920 plaats geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Fijne woning waar we met heel veel plezier als gezin met 2 kids gewoond hebben. Het is ook een stukje nostalgie omdat mijn vader er ook geboren is en inmiddels 80 jaar daar met liefde gewoond heeft en als gezin 53 jaar. Dat betekent dan ook dat het een fijne plek altijd is geweest anders hadden ze daar nooit zolang gewoond.

Het is een fijne locatie in de wijk zandberg waar men graag wil wonen. De woning is helemaal naar eigen smaak te maken natuurlijk, maar met 3 slaapkamers heb je voldoende ruimte om als jong gezin hier te wonen. Je kunt zelfs altijd beneden nog uitbreiden om meer slaapruimte te creëren of de badkamer uit te breiden.

De schuur is toch een dubbele omdat deze helemaal doorgetrokken is. De woning ligt lekker rustig in een steegje maar je bent zo in de gezelligheid van de winkelstraat. Het is ook fijn dat je eigenlijk in de drukte van deze tijd als je thuis komt toch een leuk uitzicht hebt vanuit de woning op een stukje groen wat je eigenlijk niet verwacht daar. Dus al met al een leuke woning om te starten, naar eigen smaak te maken waar je als gezin makkelijk en voldoende ruimte hebt.

In de tijd dat mijn vader ziek is geworden en niet meer kon werken is er voor hem een volière in de schuur gemaakt zodat hij een hobby kon uitoefenen,

Te koop bij

Breda: Markendaalseweg 329-A35, T 076 524 77 88


huizen van hendriks

Ruime woonka mer

praktisch in te delen voldoende lichtinval De woonkamer is lekker licht dankzij het raam aan de voorzijde waardoor tevens een fijne inval van daglicht naar binnen komt. Met een frisse kleur op de muur en een vloer helemaal naar eigen wens voelt het hier binnen no-time echt als thuis.


huizen van hendriks

Plaats je droo mkeuken

hoe pak jij het aan? uitzicht op de tuin Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken in een hoekopstelling. We kunnen ons voorstellen dat je een nieuwe keuken wil (laten) plaatsen in de opstelling, kleur en met de apparatuur die jij wenst. Om grote voorraden op te slaan leent de trapkast zich uitstekend als provisieruimte. Vanuit de keuken heb je toegang tot een hal met separaat toilet, badkamer, de aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot de tuin en berging. Om de woning levensloopbestendig te maken kun je naar eigen inzicht de berging en eventueel de volière om toveren tot een slaapkamer.


huizen van hendriks

slaap lekker! hoe deel jij ze in? Vanaf de overloop heb je toegang tot een aparte kast met de cv-opstelling en drie goede slaapkamers. Ook de slaapkamers kun je helemaal naar eigen wens afwerken en inrichten en zo een fijne ruimte creĂŤren waarin jij jezelf even terug kunt trekken. Voor een fijne inval van daglicht en een ontspannen sfeer is in iedere kamer een raam geplaatst.

Drie goede slaapka mers


huizen van hendriks

Gelegen op he t noo rdwesten

fijne buitenruimte ga zitten en geniet! De stadstuin is compact maar wanneer je er voor kiest om de berging met volière niet om te bouwen tot slaapkamer kun je deze bij de tuin betrekken om zo een fijne buitenruimte te creÍren waar jij een groot deel van je tijd door zult brengen zodra je hier woont. Fleur het geheel nog wat op met vrolijke bloemetjes, ga zitten en geniet! Tevens beschikt de tuin over een eigen achterom.


huizen van hendriks

centrale ligging nabij voorzieningen De woning is gelegen in de wijk Zandberg, een gewilde wijk in Breda zuid. Zandberg is een rustige buurt met veel groen en speelvoorzieningen voor kinderen. De wijk ligt op loopafstand van het centrum en zowel op de Ginnekenweg als op de Generaal Maczekstraat is detailhandel te vinden. Tot slot is er in de wijk een basisschool aanwezig.

Kindv riendelijke omgev ing


Zandbergweg 153 4818 LL Breda


Zandbergweg 153 4818 LL Breda


Breda

noorden kadastrale kaart

Breda de Bourgondische en Culturele stad in West-Brabant is omgeven door bossen en heidevelden zoals het Mastbos, Liesbos en de Galderse Heide. Je vindt in Breda mooie parken zoals het Valkenberg met het beroemde Kasteel van Breda in het hartje van de stad. De afgelopen jaren zijn er in Breda veel vernieuwingen in gang gezet of inmiddels afgerond, dit in het kader van de campagne: Breda, stad met karakter! De binnenstad is opnieuw ingericht en werd in 2009 en 2017 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland! Het stadspark Valkenberg is vernieuwd, de restauratie van de Grote of Onze Lieve Vrouwe kerk is voltooid. Daarnaast is in 2007 de haven heropend en is het nieuwe Centraal Station, annex Spoorzone het visitekaartje van Breda. De binnenstad van Breda, met een groots gevarieerd aanbod van winkels, ademt een gemoedelijke sfeer uit. Het mooie marktplein met de vele gezellige terrassen bepalen het beeld van het stadscentrum. Door zijn gunstige ligging t.o.v. Antwerpen en Rotterdam, met de autosnelwegen A16, A27, en de A58 is Breda een geliefde woonstad waar het goed wonen, werken en ontspannen is!

heerlijk wonen in Breda


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Markendaalseweg 329-A35 076 524 77 88 breda@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Markendaalseweg 329-A35 076 524 77 88 breda@hendriks.nl www.hendriks.nl

Breda, Zandbergweg 153  
Breda, Zandbergweg 153