Page 1

Huizen vanHendriks

Van Goghstraat 28 , 7312 SX Apeldoorn

Uitgebouwde tussenwoning

Achtertuin grenst aan een beekje Vijf slaapkamers

Dakkapel Lichte woning H48 H48


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

6

Woonoppervlakte

104 m²

Perceeloppervlakte

285 m²

Inhoud

370 m³

Bouwjaar Tuin

1963 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

vrijstaand hout gaskachels gedeeltelijk dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Op een mooie plek in de wijk Orden, vlak bij winkelcentrum Orden, sportvelden en het Orderbos, staat het huis aan de Van Goghstraat 28 te koop. We hebben er gelukkig heel lang mogen wonen. Wij genoten er van de rust, wonend met de voortuin aan een voetpad en de achtertuin grenzend aan het kazerneterrein van de Koning Willem III kazerne.

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 521 92 77


huizen van hendriks

Knusse woonka mer

fijne lichtinval tuingericht We komen de woning binnen via de entree waar zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de kelder. De woonkamer is lekker ruim en licht dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde. De living is in te delen met meerdere zithoeken, zoals bijvoorbeeld een fijne zithoek waar je kunt ontspannen en een gezellige eethoek waarbij je een leuk uitzicht hebt op de tuin. De nieuwe bewoners zullen de woning wel in een modern jasje willen steken en alle ruimtes lenen zich hier ook uitstekend voor!


huizen van hendriks

Ne tte keuken

van alle gemakken voorzien slapen op de begane grond Aan de achterzijde van de woning is een aanbouw gerealiseerd. In deze aanbouw is de keuken te vinden en daarachter bevindt zich een slaapkamer. Ideaal, dit maakt dat de woning generatiebestendig is. Uiteraard is deze kamer, indien gewenst, ook voor andere doeleinden te gebruiken. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en deze is uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur: een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast. De keuken wordt verlicht door een lichtkoepel.


huizen van hendriks

5 goede slaapkamers complete badkamer Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn van een goed formaat, hebben een neutrale afwerking en zijn lekker licht. De badkamer is eenvoudig maar compleet met een tweede toilet, wastafel en een douche. Ook alle ruimtes op de bovenverdieping kunnen wel een aai over de bol gebruiken, maar na enkele aanpassingen zullen er fijne ruimtes ontstaan waar je heerlijk tot rust kunt komen. Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping. Hier vind je de vijfde slaapkamer die is voorzien van een dakkapel en vaste kasten. Aan leefruimte dus absoluut geen gebrek!

U itgerust ontwaken


huizen van hendriks

Genie ten va n buitenlev en

veel groen rustige ligging Vanuit de keuken is de heerlijke tuin te bereiken. De tuin is ingericht met bestrating en veel groen waardoor je je waant in een groene oase. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een spreng, wat zorgt voor een ontspannen sfeer. Verder beschik je over een grote vrijstaande garage. Ideaal om fietsen, motoren of de auto in te stallen of om lekker in te klussen. Bijzonderheden: - woning is voorzien van gaskachels; - geiser is eigendom; - voorzijde van de woning is voorzien van screens voor de ramen. De woning is gelegen op een rustige plek op korte afstand van de bossen en diverse sportverenigingen, zoals voetbal, hockey en tennis. Verder vind je de nodige voorzieningen zoals winkels, supermarkten en scholen in de nabije omgeving.


Van Goghstraat 28 7312 SX Apeldoorn


Van Goghstraat 28 7312 SX Apeldoorn


Van Goghstraat 28 7312 SX Apeldoorn


Apeldoorn

noorden kadastrale kaart

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Zwolseweg 208 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Zwolseweg 208 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

Apeldoorn, Van Goghstraat 28  
Apeldoorn, Van Goghstraat 28