Page 1

Huizen vanHendriks

Jachtlaan 87 , 7313 CS Apeldoorn

Karakteristiek jaren 30 architectuur

Prachtige ligging in Apeldoorn West Mooie sfeervolle ruimtes

Grote zonnige tuin Zeer goed onderhouden H48 H48


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

vrijstaande woning

Kamers

4

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

485 m²

Inhoud

560 m³

Bouwjaar Tuin

1933 achtertuin, voortuin, zonneterras

Garage

parkeerplaats, geen garage

Verwarming Isolatie

c.v.-ketel,

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met

open haard

zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet

muurisolatie,

typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele

gedeeltelijk dubbel glas

zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van

worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Voor de nieuwe bewoners, Ruim 21 jaar hebben wij met heel veel plezier in ons karakteristieke, gezellige en solide huis gewoond. Gaandeweg hebben we zowel binnens- als buitenshuis allerlei verbeteringen aangebracht en het huis goed onderhouden.

Met enig heimwee zullen wij dit heerlijke plekje met zoveel mooie herinneringen achterlaten en afscheid nemen van een goede buurt en fijne buren. Hopelijk mogen we nog eens op bezoek komen om te kijken wat u ervan gemaakt heeft. Veel woonplezier!

De tuin is zomers een zonnige en schaduwrijke lusthof vol geurige bloemen, vogels, vlinders en eekhoorns. De twee hulstbomen kleuren in het najaar rood van de bessen. Het huis hoorde oorspronkelijk bij de school aan de overkant (thans een Rijksmonument) en is onder dezelfde architectuur gebouwd. Het huis heeft veel typische dertiger jaren details wat een bijzondere sfeer geeft. Wij kozen destijds om het wat Engels in te richten. Hoewel onze jaren beginnen te klimmen, konden we eerder dan verwacht het appartement van onze zoon overnemen aan de fraaie Loolaan, een kans die wij niet willen laten gaan.

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 521 92 77


huizen van hendriks

Genie ten me t een gro te G

een heerlijke tuin de vogels fluiten Wat een heerlijke plek om thuis te komen, zie je het al voor je? Je hebt een dag hard gewerkt en je zet je auto op de oprit of je fiets in de schuur. Je hoort de kinderen al spelen in de tuin en je ruikt de bbq. De tafel staat vol lekkers. Heerlijk, dat wordt een gezellige boel vanavond.... De tuin biedt veel gezellige en zonnige plekjes en is in het voorjaar een cadeautje dat elke dag verder uitgepakt wordt. De prachtige bomen en rijke bloemenpracht zorgen voor veel kleur en geur in de tuin. Op het terras en op het gazon is het goed toeven met voldoende privacy.


huizen van hendriks

Fraaie schouw me t haard

gezellig bij de open haard grote ramen De sfeervolle woonkamer kenmerkt zich door de grote schouw in het midden van de lange muur. Een bijzondere eyecatcher in de kamer. Dit geeft de kamer meteen karakter en stijl. Ook de mooie parketvloer draagt hieraan bij. De grote ramen zorgen voor veel daglicht, het licht komt van 4 kanten de kamer in. In de kamer is verder plek voor een zithoek en een grote eettafel.


huizen van hendriks

fraaie details fijne slaapkamers Het trappenhuis is zeer fraai, vanuit de mooie hal is er een bijzondere bordestrap naar de slaapkamers. Het is netjes onderhouden, net als de rest van het huis. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met verschillende afmetingen. De grote voorkamer is een grote slaapkamer en heeft 2 vaste kasten met paneeldeuren. Tevens is vanuit deze kamer het balkon te bereiken. De ramen op de slaapkamers kunnen naar binnen toe worden opengedraaid. Op de overloop is een kast met de cv ketel en wasmachineaansluiting.

Fraai trappenhuis


huizen van hendriks

Deur naar de tuin

uitzicht op de tuin .... tijdens het koken.... Een fraaie landelijke keuken met een knusse uitstraling, zo kun je de keuken wel omschrijven. De keuken is afgesloten van de kamer, waardoor kookluchtjes in de keuken blijven en niet je kamer in komen. De keuken heeft een granieten werkblad en een vaste kast onder de trap, met een kelderruimte. Ideaal voor de grotere spullen die je niet in de kastjes kwijt kunt. Vanuit de keuken heb je een mooi uitzicht op de grote tuin De badkamer is op de eerste verdieping en hier is een douche, een toilet en een wastafel met meubel. Er is een vaste kast waar de handdoeken en toiletspullen kunnen worden opgeborgen.


huizen van hendriks

de wauw factoren kijk en geniet Fraaie oude details zijn bewaard gebleven, deze woning is de loop der jaren verbouwd naar de huidige woonwensen. Daarbij is respect voor het verleden bewaard gebleven.

Een prachtige schouw me t haard


Jachtlaan 87 7313 CS Apeldoorn


Jachtlaan 87 7313 CS Apeldoorn


Apeldoorn

noorden kadastrale kaart

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl g.aalbers@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Zwolseweg 208 7315 GP Apeldoorn T 055 521 92 77 Hendriks055, apeldoorn@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Apeldoorn, Jachtlaan 87  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you