Page 1

Huizen vanHendriks

Havenweg 20 , 7311 XB Apeldoorn

Zonnige stadstuin Ligging in wijk Havenpark

Eigen parkeerplaats in garage

Ruime lichte vertrekken Loopafstand van station en centrum

H48


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

4 118 m² 3 m² 420 m³ 2003 achtertuin, voortuin, zonneterras

Garage

parkeerkelder, parkeerplaats

Verwarming

c.v.-ketel, warmte terugwininstallatie

Isolatie

volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Prettige, betaalbare tussenwoning met drie slaapkamers aangeboden, enorm licht, strak en modern afgewerkt. Kindvriendelijk: brede ‘stoep’, speeltuintje op binnenplein.

Vallend onder appartementsrecht, VvE ‘Havenweg’ (16 woningen, op een rij), eigen P-plaats en berging in de onderbouw; VvE ‘Stadskade Stallingsgarage’ samen € 105,00 per maand - extra P-plaats voor mijn motorfiets (€ 60,00/jaar). Mijn roeibootje kon vrij makkelijk door het zijraam vóór, via de woonkamer naar de patio waar ik het stalde (rechtop, naast de (extra) berging). Via een gootje achter aan de (extra) berging gaat regenwater naar mijn waterton (voor de flora). De patio (oost) biedt zon tot ver in de middag, ook de vóórtuin (west) biedt zon, ‘s-middags! Dicht bij het Apeldoorns kanaal, het (winkel)centrum van Apeldoorn , openbaar vervoer (NS, bussen), verscheidene supers.

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 521 92 77


huizen van hendriks

Tuingerichte woonka mer

nette afwerking voldoende lichtinval De rondleiding begint in de nette keuken, geplaatst in een hoekopstelling waardoor u over de nodige werk- en opbergruimte beschikt. Daarnaast beschikt u over diverse inbouwapparatuur om de gerechten van nog betere kwaliteit te laten zijn. De woonkamer is lekker licht dankzij de van grond tot plafond reikende ramen met openslaande deuren aan de achterzijde. Daarnaast is het geheel netjes afgewerkt met strak afgewerkte wanden en een nette vloer waarmee een fijne basis is gelegd. Bovendien is de woonkamer tuingericht waardoor er een leuke interactie tussen binnen en buiten ontstaat.


huizen van hendriks

Drie ruime slaapka mers

hoe deel jij ze in? optimaal ontspannen De slaapkamers zijn ieder voorzien van kleurrijke wanden en dezelfde laminaatvloer waardoor ze een geheel vormen. Ook is in iedere kamer een raam geplaatst dat behalve voor een uitstekende inval van daglicht ook zorgt voor een rustgevende sfeer. De badkamer is eenvoudig maar compleet en heeft een frisse uitstraling dankzij de donkere vloertegels in combinatie met witte wand betegeling. Verder is de ruimte uitgerust met een ligbad, wastafelmeubel en een tweede toilet. Laten we nog even op de zolder gaan kijken. Hier treft u een ruime overloop waar u naar eigen behoefte een vierde (slaap)kamer kunt realiseren. Verder vindt u hier een aparte ruimte met de cv-opstelling en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Daarnaast is er nog een slaapkamer gelegen aan de voorzijde die u uiteraard ook voor andere doeleinden kunt gebruiken.


huizen van hendriks

fijne buitenruimte voldoende privacy De tuin heeft een aai over de bol nodig maar is om te toveren tot een fijne buitenruimte waar u de nodige uurtjes zult spenderen zodra u hier bent ingetrokken. Achterin de tuin staat een houten berging waarin u voldoende opbergruimte vindt om de tuinkussens, gereedschap en andere niet-alle-daagse dingen in op te bergen. Plaats een leuke tuinset, fleur het geheel op met potten gevuld met kleurrijke bloemen en planten en het genieten kan beginnen!

Zonnige stadstuin


huizen van hendriks

Wonen in Hav enpar k

groene woonomgeving nabij voorzieningen Deze leuke stadswoning is gelegen in de wijk Havenpark op een fijne en rustige plek nabij het station, centrum, openbaar vervoer en het Apeldoorns kanaal. Aan de overkant van de straat is de populaire nieuwbouwwijk Haven Centrum in aanbouw waardoor de ligging zeer aantrekkelijk is.


Havenweg 20 7311 XB Apeldoorn


Havenweg 20 7311 XB Apeldoorn


Havenweg 20 7311 XB Apeldoorn


Apeldoorn

noorden kadastrale kaart

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Zwolseweg 208 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Zwolseweg 208 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl www.hendriks.nl

Apeldoorn, Havenweg 20  
Apeldoorn, Havenweg 20