Page 1

Huizen vanHendriks

Descartesstraat 50 , 7323 HX Apeldoorn

Vrijstaande woning Vier slaapkamers Ruime eigen oprit

Houten berging met vliering Royale tuin op het zuidwesten gelegen H48 H48


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

vrijstaande woning

Kamers Woonoppervlakte

5 96 m²

Perceeloppervlakte

400 m²

Inhoud

400 m³

Bouwjaar Tuin

1967 achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom

Garage Verwarming Isolatie

carport c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Welkom bij de Descartesstraat 50 in Apeldoorn.

Een vrijstaande woning waar onze ouders heel erg lang met ontzettend veel plezier gewoond hebben. Wij hopen dat de kopers van dit mooie huis er veel woonplezier zullen hebben!

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 521 92 77


huizen van hendriks

Heerlijk buiten zitten

royale tuin zuidwesten met grote schuur De tuin van deze woning is heerlijk. Met een fijn terras, gras, vaste planten en een grote houten schuur is het helemaal af. Zet een fijne lounge set neer en een grote buitentafel en het genieten kan beginnen. In de berging kun je heel veel opbergen, er is zelfs een vliering voor extra bergruimte.


huizen van hendriks

Lichte hal

ruime hal met open trap toilet bij de bijkeuken Bij binnenkomst in deze woning valt meteen het fijne licht op. Door het raam in de hal en de ramen ook in de andere ruimtes is het een hele lichte woning. De witte plavuizen versterken dat nog meer. De woning kan wel een flinke update gebruiken, maar de basis is prima, de ruimtes zijn goed en er is hier prima in etappes te werken.


huizen van hendriks

fijne woonkamer wat maak jij ervan? De woonkamer is ook weer heel licht doordat er aan 3 kanten daglicht binnenkomt. In de kamer ligt een laminaatvloer. De kamer is aan een opfrisbeurt toe, maar je kunt hier een hele gezellige zithoek maken en een aparte eethoek. Aan 2 kanten is een loopdeur naar de tuin.

Veel ra men


huizen van hendriks

Fijn raa m in de keuken

keuken en bijkeuken doorbreken? In de keuken is ruimte om je eigen droomkeuken te plaatsen, wil je de bijkeuken erbij betrekken? Of vind je het juist fijn om een aparte ruimte te hebben om extra apparatuur te plaatsen? Wil je de keuken meer in open verbinding met de kamer? Alles kan, de keus is aan jou. In de bijkeuken is het toilet geplaatst. Via de bijkeuken is de tuin te bereiken.


huizen van hendriks

maar liefst 4 slaapkamers fijne kamers De vier slaapkamers op de eerste verdieping zijn prettig van afmeting, hier kan iedereen wel een eigen plekje vinden. Er zijn in de kamers vaste kasten en op 1 kamer is een vaste wastafel. De badkamer is compact, er is een wastafel, een toilet en een douche. Op de overloop heb je toegang tot de vliering.

Wie slaapt hier?


Descartesstraat 50 7323 HX Apeldoorn


Descartesstraat 50 7323 HX Apeldoorn


Apeldoorn

noorden kadastrale kaart

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl m.leemkuil@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Zwolseweg 208 7315 GP Apeldoorn T 055 521 92 77 Hendriks055, apeldoorn@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Apeldoorn, Descartesstraat 50  
Apeldoorn, Descartesstraat 50