Page 1

Huizen vanHendriks

Carry van Bruggenstraat 31 , 7321 JK Apeldoorn

Zeer goed onderhouden Heerlijke woonkeuken Uitgebouwd aan achterzijde

Vier fijne slaapkamers Diepe zonnige tuin H48 H48


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

165 m²

Inhoud

400 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1990 achtertuin, voortuin, zonneterras geen garage c.v.-ketel dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt

Jarenlang hebben wij met veel plezier gewoond in deze ruime, lichte woning, maar voor ons wordt het nu tijd voor een nieuw avontuur. De woning is centraal gelegen nabij scholen, winkelcentrum, NS station en uitvalswegen in een rustige groene wijk. Onze favoriete plek in huis is de ruime en gezellige eetkeuken. Met plek voor een grote eettafel en uitzicht op de tuin. Het huis was jarenlang een fijn en praktisch thuis voor ons en onze kinderen.

Te koop bij

Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 521 92 77


huizen van hendriks

Nee m plaats!

kom binnen gezellig en verzorgd Goed onderhouden is toch wel het kernwoord bij deze fijne tussenwoning. Via de keurige voortuin stap je de ruime en lichte woonkamer binnen. Strak afgewerkte wanden en de vloer is voorzien van laminaat. De grote ramen geven een gezellig uitzicht op de kindvriendelijke buurt.


huizen van hendriks

Voel je thuis

aan tafel! complete keuken Tot in de late uurtjes natafelen of gezellig met het gezin rondom de tafel een spelletje spelen. Deze woonkeuken zal het favoriete vertrek in de woning worden. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd waardoor deze fijne keuken lekker ruim is. De opstelling van de keuken is speel en er is diverse inbouwapparatuur aanwezig. Dubbel openslaande deuren geven toegang tot de diepe en zonnige achtertuin. Vanuit de keuken heb je toegang tot een bijkeuken met toilet in aparte ruimte. De bijkeuken is prima verzorgd en voorzien van de cv installatie en de witgoedaansluiting


huizen van hendriks

vier slaapkamers ruim en licht Deze woning heeft in totaal vier slaapkamers. Drie kamers op de eerste verdieping en ĂŠĂŠn kamer op de zolderverdieping. Deze kamer is over de gehele verdieping en heeft dankzij de dakkapel en de houten balken afwerking een knusse uitstraling. Een ideale ouder slaapkamer. De kamers op de eerste verdieping zijn van een goed formaat. Op de eerste verdieping is de badkamer. Een frisse ruimte voorzien van volledige betegeling, een douchecabine, een toilet, een designradiator en een ruim badkamermeubel.

Waar slaap jij?


huizen van hendriks

Genie t va n he t buitenlev en

diep en zonnig met achterom Alleen maar pluspunten bij deze woning. Een fijne uitbouw aan de achterzijde, zonder dat de tuin hierdoor last van heeft gehad. Er is een diepe tuin met achterin een houten berging. De tuin is ook bereikbaar via een achterom. Handig als je je boodschappen hebt gehaald met de fiets, je fiets achterom en kan direct uitpakken in de keuken. De tuin is deels bestraat en er is een gazon aanwezig, hierdoor is er een goede afwisseling tussen bestrating en groen ontstaan.


Carry van Bruggenstraat 31 7321 JK Apeldoorn


Carry van Bruggenstraat 31 7321 JK Apeldoorn


Carry van Bruggenstraat 31 7321 JK Apeldoorn


Apeldoorn

noorden kadastrale kaart

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het ‘Groene hart van de Veluwe’. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een ‘Koninklijke Stad’, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

heerlijk wonen in A peldoo rn


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl g.aalbers@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Zwolseweg 208 7315 GP Apeldoorn T 055 521 92 77 Hendriks055, apeldoorn@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Apeldoorn, Carry van Bruggenstraat 31  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you