Page 1

Huizen vanHendriks

Van Randwijcklaan 69 C, 3814 AD Amersfoort

Vrij uitzicht Balkon op het westen Veel lichtinval

Nieuwe badkamer Open keuken met bar H47 H47


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Energielabel

galerijflat 2 46 m² 155 m³ 1958 geen tuin geen garage c.v.-ketel F

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Zo’n vier jaar geleden kocht ik dit leuke, knusse hoekappartement.

Ideaal gelegen dicht bij het centrum en tegenover het winkelcentrum Neptunusplein . Een voordeel van dit appartement is dat ik nog een stukje eigen galerij heb alleen voor mezelf, en hier in de zomer ook vaak lekker buiten kon zitten. Ook heeft dit appartement een balkon waar je leuk over het winkelcentrum kunt kijken. Ik heb hier met heel veel plezier gewoond!

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79


huizen van hendriks

Centrale entree

welkom, kom maar binnen nette entree Op de begane grond is de entree van dit kleine complex. Hier stap je binnen in de centrale hal waar aan de buitenzijde het bellentableau en de brievenbussen zijn. Het appartement ligt op de derde woonlaag van het complex.


huizen van hendriks

mooie vloer

lichte woonkamer grote ramen De woonkamer is heerlijk licht en dat komt doordat hier zowel een groot raam aan de voorzijde is als een extra zijraam. Zet je meubels neer en je kunt hier volop genieten van je nieuwe thuis.


huizen van hendriks

open keuken met apparatuur vernieuwde badkamer De keuken is in open verbinding met de woonkamer. Er is een bar naar de woonkamerkant en hier kun je gezellig aanschuiven terwijl er gekookt wordt. De keuken is voorzien van diverse apparatuur en hier heb je alles binnen handbereik om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. De badkamer is recent vernieuwd. Hier is een mooie witte tegel gebruikt met een antraciet/grijs detail. Een fijne douche, een toilet en het wastafelmeubel maken de badkamer compleet.

Gezellig aa n de bar


huizen van hendriks

K a stenwa nd in de ka mer

fijne slaapkamer netjes afgewerkt De slaapkamer van dit appartement is netjes en fris. De kamer is ruim genoeg om een tweepersoonsbed en een grote kast te plaatsen. Ook in deze kamer is het laminaat doorgetrokken.


huizen van hendriks

heerlijk op het balkon genieten van het uitzicht Elke dag weer een ander uitzicht op de straat, bomen die veranderen van kleur in de seizoenen. Drukte of juist een rustig moment. Hier kun je op het balkon heerlijk zitten en de dag aan je voorbij laten gaan. Fijn om na een dag hard werken hier even bij te komen.

lekker buiten zitten


huizen van hendriks

winkelen aa n de o v er ka nt!

voorzieningen in de buurt eigen berging Het appartement ligt zeer centraal. Je dagelijkse boodschappen haal je in het winkelcentrum aan de overzijde. Een supermarkt, een bakker, een slager en nog veel meer winkels vind je hier. Binnen enkele minuten loop je de stad in, hier spreek je af met je vrienden om een hapje te eten of gezellig een borrel te drinken. In de onderbouw van het complex heb je nog een eigen berging, hier kun je je fiets en wat spullen opbergen.


Van Randwijcklaan 69 C 3814 AD Amersfoort


Amersfoort Net als in veel andere steden met een historisch centrum maakt de wijk “De Kruiskamp” als wijk tegen het oude centrum aan een positieve ontwikkeling door. Belangrijke redenen hiervoor zijn natuurlijk de ligging nabij de gezellige binnenstad, het Centraal Station en alle voorzieningen. noorden kadastrale kaart

Daarnaast is er het afgelopen decennium ook veel aandacht besteed aan het woonklimaat in de wijk. Oude flats hebben plaatsgemaakt voor gevarieerde nieuwbouw, zowel ruime, lichte appartementen als eengezinswoningen, de één met achtertuin, de ander in combinatie met werk aan huis. Hierdoor is in de wijk een afwisseling ontstaan van hele nieuwe woningen en karakteristieke vooroorlogse 1900 en jaren ‘30 woningen, waarvan een aantal aan de rand van de wijk zelfs met monumentenstatus. Centraal in de wijk ligt winkelcentrum Neptunusplein, waar u uitstekend terecht kunt uw dagelijkse boodschappen en verschillende verswinkels. Ook dit winkelcentrum met omliggende bebouwing is de afgelopen jaren flink gerenoveerd en gemoderniseerd. De combinatie van een ruime en groene opzet van de wijk, de uitstekende ligging en bereikbaarheid en het centrum en alle voorzieningen in de buurt maakt wonen in De Kruiskamp in meerdere opzichten een prima keuze!

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl m.vanderklis@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Friesestraat 161 3812 EB Amersfoort T 033 465 55 79 Hendriks033, amersfoort@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Amersfoort, Van Randwijcklaan 69 C  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you