Page 1

Huizen vanHendriks

Spoorstraat 17 e, 3811 MN Amersfoort

Ruime woonkamer Unieke raampartij

Ruim zonnig balkon

Eigen parkeerplaats Instapklaar appartement H47 H47


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

portiekwoning 3 90 m² 295 m³ 2002 geen tuin parkeerkelder c.v.-ketel, warmte terugwininstallatie

Isolatie

dubbel glas, volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Wonen op Spoorstraat 17E hebben wij altijd als geweldig ervaren. Perfect gelegen op loopafstand tussen het centrum van Amersfoort en het station.

Verder; met een complete badkamer en keuken én een inpandige parkeerplaats, is het leven hier heel comfortabel .

De Spoorstraat zelf is rustig, maar de levendigheid is snel gevonden. De kleinschaligheid van het appartementencomplex vonden wij erg prettig.

Wij willen de volgende bewoners veel leef- en woonplezier wensen.

Je hoort en ziet andere bewoners nauwelijks, maar niettemin is de VVE actief en professioneel, met allemaal vriendelijke mensen. Het appartement zelf, daar werden wij bij eerste binnenkomst meteen verliefd op. Een heerlijk grote woonkamer en een prachtige raampartij in de hoek. Gelukkig geen inpandig balkon. Bij ons is het balkon aan de achterzijde en daar heb je volop zon en vrij zicht. De tweede slaapkamer vonden wij ideaal als studeerkamer en als plek voor een flinke kledingkast. Daarmee hielden we de masterbedroom lekker ruim.

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79


huizen van hendriks

Kom binnen!

keurig onderhouden warm welkom Bij dit appartementen complex stapt u binnen in de centrale hal. Hier bevinden zich de brievenbussen, het trappenhuis en de lift. In de onderbouw is een handige berging om de fiets neer te zetten. Heel fijn hier is dat de entree van de woning binnen is, dus u hoeft niet op een winderige galerij op zoek naar uw sleutels. Dat is een fijn warm welkom.


huizen van hendriks

Keurige afwer king

wat een daglicht grote ramen rondom Wat meteen opvalt als u de woonkamer binnenkomt is het fijne daglicht. Het komt van alle kanten door de grote ramen binnen stromen. Heerlijk als een kamer zoveel natuurlijk licht krijgt. Het grote voordeel is ook dat de zon de kamer opwarmt. Het uitzicht is mooi vanaf de bank, hier geniet u van een levend schilderij door de grote ramen. Elke dag verandert het uitzicht door het veranderen van de seizoenen. De kamer is zeer ruim opgezet en netjes afgewerkt met een donkere vloer en nette lichte wanden. Hier kunt u uw meubels prima een plekje geven.


huizen van hendriks

fijne open keuken voorzien van apparatuur De nette moderne keuken is in open verbinding met de woonkamer, zo kunt u bij de gesprekken aan tafel betrokken blijven, terwijl u de borden opmaakt. Door de opstelling van de keuken geniet u hier van veel kastruimte voor al uw potten en pannen en is er voldoende werkblad om uw ingrediĂŤnten netjes uit te stallen. Het raam zorgt ook hier voor fijn daglicht in de keuken.

Va n alle ge makken voo rzien


huizen van hendriks

D roo m zacht

laat de zon u wekken twee fijne slaapkamers Het appartement beschikt over twee fijne slaapkamers. De grote kamer grenst aan het balkon en heeft grote ramen. Laat u wekken door de zon die door de gordijnen piept. We brengen een groot gedeelte van de dag in deze kamer door, dan is het fijn als u hier ook de rust vindt die noodzakelijk is voor een goede nachtrust. De kleinere kamer is een prima slaapkamer, maar als kastenkamer of werkplek ook uitstekend in te richten. De badkamer is netjes afgewerkt en hier kunt u kiezen uit een heerlijk warm bad of een snelle douche. Hier is ook de aansluiting voor het witgoed.


huizen van hendriks

zonnig balkon maak het gezellig Een eigen buitenplek is fijn. Dit appartement beschikt over een zonnig balkon welke via de slaapkamer te bereiken is. Hier kunt u de vrije dag goed beginnen met een vers kopje koffie en de krant. Of u sluit de dag af met een koud drankje en een gezonde snack. Geniet van het uitzicht en uw privacy. Met een praktische indeling, leuke bloeiende planten en een fijne stoel zit u hier prinsheerlijk!

Ev en buiten zitten


huizen van hendriks

Eigen par keerplek

gelegen in rustige straat nabij het centrum Het complex is gelegen in een rustige straat tussen het centrum van Amersfoort en het station. Zo kunt u snel in de stad zijn voor een middagje winkelen of een drankje met vrienden op ĂŠĂŠn van de gezellige terrassen van de stad. Het appartement beschikt over een eigen berging en parkeerplek in de onderbouw van het complex. Zo hoeft u niet te zoeken naar een parkeerplek en kunt u de boodschappen droog vanuit de auto naar boven brengen.


Spoorstraat 17 e 3811 MN Amersfoort


Amersfoort Amersfoort is een dynamische stad gelegen in het centrum van Nederland. De centrale ligging, alsmede de directe nabijheid van het rijkswegennet (A1 en A28) en de goede bereikbaarheid per openbaar vervoer bepalen voor een deel de groei van Amersfoort. noorden kadastrale kaart

De sterke groei van het inwonertal heeft geleid tot een ingrijpend stadsvernieuwingsplan dat het gebied nabij het station en de binnenstad zal omvormen tot een hoogwaardig stedelijk milieu met allure, als eigentijdse tegenhanger van de historische binnenstad. Het middeleeuwse karakter van de historische binnenstad is grotendeels bewaard gebleven. Monumenten als de Koppelpoort, Monnickendam en de Muurhuizen herinneren aan de luister van weleer. De Amersfoortse binnenstad kent tal van pleintjes en gezellige straatjes. U vindt hier een keur aan restaurants, cafĂŠs en winkeltjes. Mogelijkheden te over. Amersfoort kent een bruisend cultureel leven. Amersfoort biedt meer. Zij is de veiligste van de grote steden van Nederland. Daarnaast is de ruim 750-jaar oude stad een levendige en gezellige stad met onder andere festivals, winkels, musea, een dierentuin en tal van andere attracties.

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl j.hartog@hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Friesestraat 161 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

Amersfoort, Spoorstraat 17e  
Amersfoort, Spoorstraat 17e