Page 1

Huizen vanHendriks

Mesdagstraat 2 , 3817 CW Amersfoort

Sfeervolle begane grond

Drie slaapkamers Nieuwe badkamer

Zonnige tuin Geliefde woonomgeving H47 H47


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers Woonoppervlakte

4 88 m²

Perceeloppervlakte

142 m²

Inhoud

350 m³

Bouwjaar Tuin

1920 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Het meest aantrekkelijk aan het wonen aan de Mesdagstraat is de rust.

Dichtbij de stad en toch een oase van rust in het achtertuintje en een plek waar zelfs jonge kinderen buiten kunnen spelen. Het is een heel comfortabel en knus huis. Wij zijn heel blij met de badkamer die we naar boven hebben verplaatst en de vaste trap naar zolder.

In combinatie met de zonnepanelen aan de achterkant is het een huis met hele lage kosten voor het energieverbruik. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Kortom een woning waar je binnen en buiten heerlijk en rustig kunt genieten. Wij zijn voornemens om binnen de wijk door te stromen en wensen de nieuwe eigenaar alvast net zo veel woonplezier toe als dat wij hier hebben gehad.

Wij hebben het huis goed geïsoleerd (vloer, dak en gevel).

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79


huizen van hendriks

een rustig straatje

geliefde woonomgeving rustige omgeving met veel groen De Mesdagstraat is een rustig straatje aan de zuidkant van de Stad. Een doodlopend straatje, vroeger het verlengde van de Frans Halsstraat, waar kinderen nog rustig op straat kunnen spelen en de auto nog vrij voor de deur geparkeerd kan worden. Vanuit de Mesdagstraat ben je in een paar minuten wandelen in de gezellige binnenstad, maar ook winkels aan de Leusderweg, Park Randenbroek en de bossen aan de zuidkant van de stad zijn in de buurt. Er is tevens een gunstige ligging ten opzichte van scholen, het CS-station en uitvalswegen naar de diverse snelwegen. Een hele plezierige locatie voor wie rustig wil wonen in het groen, maar toch ook alles binnen handbereik wil hebben!


huizen van hendriks

s feervolle woonka mer

woonkamer- kamer en suite nette open keuken De woning is in 2012 grondig gemoderniseerd, hetgeen op de begane grond bijzonder sfeervol gelukt is. Een houten vloer, suitedeuren, glas in lood en gestuukte wanden en plafond geven de woning de sfeer die je bij woningen als deze graag terug ziet. De suitedeuren zorgen er daarnaast ook voor dat in de voorkamer er rustig televisie gekeken kan worden of een boekje kan worden gelezen, terwijl in het middengedeelte er gezellig getafeld of gekeuveld kan worden. In de uitbouw aan de achterzijde is er een nette keuken in hoekopstelling met de nodige inbouwapparatuur. Op de plek van de oorspronkelijke badkamer is er nu ruimte voor een berging/ bijkeuken met wasmachine-aansluiting.


huizen van hendriks

3 slaapkamers moderne badkamer Een van de eerste dingen die de huidige eigenaar besloot aan te passen, was de badkamer naar de slaapverdieping verplaatsen. Zodoende kan je ‘s morgens meteen onder de douche stappen in plaats van eerst een wandeling door je woning te moeten maken om deze te bereiken. Ook was er nu ruimte voor een ligbad. Het toilet met fonteintje zat al op de verdieping op de huidige plek en is maar blijven zitten. Door een vaste trap naar zolder werd de derde slaapkamer weer ‘terug gewonnen’ ten koste van de via een vlizotrap bereikbare berg-vliering. Tevens is de CV-ketel vernieuwd waardoor die ook weer jaren mee kan. Door een aanpassingen is een plezierige indeling ontstaan met prima afgewerkte kamers.

keurig afgewer kte hoo fdslaapka mer


huizen van hendriks

zonnige patiotuin

zonnige patiotuin groene voortuin In de patiotuin die achter de woning ligt, kan je dankzij de zonligging op het zuidoosten een groot deel van de dag in het zonnetje zitten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Een boom, klimop en evt. planten in potten zorgen voor de groene aanblik. Er is een berging voor de fietsen en het tuingereedschap en een achterom om naar de straat te komen. Mocht er meer behoefte zijn om te tuinieren dan biedt de voortuin hiervoor voldoende mogelijkheden. Van de andere kant kan dit ook een lekker plekje zijn voor een terras om bijv. aan het einde van een drukke werkdag nog even van het zonnetje te genieten...


Mesdagstraat 2 3817 CW Amersfoort


Mesdagstraat 2 3817 CW Amersfoort


Mesdagstraat 2 3817 CW Amersfoort


Amersfoort Het Vermeerkwartier is een geliefde woonwijk aan de zuidkant van het Amersfoorte Stadscentrum. De woningbouw is veelal karakteristiek, de locatie altijd gunstig ten opzichte van winkels, scholen en (sport-)voorzieningen, maar ook ten opzichte van de gezellige binnenstad, Park Randenbroek en het Centraal Station. noorden kadastrale kaart

De eerste bebouwing in deze wijk verscheen tegen het einde van de negentiende eeuw en in het begin van de twintigste eeuw, voornamelijk ten noorden van de Bisschopsweg. Eind jaren ‘30 kwam hier karakteristieke buurtje op de Snoeckgensheuvel bij. Pas na de Tweede Wereldoorlog werd ook aan de overzijde van de Gasthuislaan gebouwd. Nieuwe straten werden hier naar edelstenen genoemd. Pas in 2003 is de wijk weer Vermeerkwartier genoemd. De afgelopen decennia is er op diverse plekken nieuwbouw gerealiseerd in de wijk, zogenoemde inbreidingsprojecten vaak ten koste van bedrijvigheid die naar elders is verhuisd. Voorbeelden hiervan zijn de jaren ‘80 bebouwing op het Prinses Julianaplein, de omvorming van een schoolgebouw tot appartementen aan de Bisschopsweg en de Soeverein in het begin van deze eeuw. De meest recente renovatie vindt plaats in de omgeving Gasthuislaan. Omdat het merendeel van de aangezichten karakteristiek is gebleven, is het net een levende ansichtkaart waar u zich in bevindt. In alle opzichten genieten!

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl m.vanduijn@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Friesestraat 161 3812 EB Amersfoort T 033 465 55 79 Hendriks033, amersfoort@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Amersfoort, Mesdagstraat 2  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you