Page 1

Huizen vanHendriks

Luttenberg 44 , 3825 EG Amersfoort

Woonkeuken 2017!

Sfeervol en stijlvol Kant en Klaar

Vrijheid! Aan speelplantsoen H47 H47


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

5 125 m² 66 m² 440 m³ 2003 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt “Een heerlijk huis op een heerlijke plek!”

Zo zouden wij ons huis willen omschrijven. Door de vele raampartijen is er veel licht in huis en geniet je van voorjaar tot najaar de hele dag van de zon. Beschut achter glas of als op een luxe balkon met de harmonicapui in de woonkamer volledig open! Grote leefruimtes maken het een fijn huis om in te wonen. De woonkamer bevindt zich op de gehele eerste verdieping waardoor wij een zithoek, speelruimte en zelfs werken combineren. De woonkeuken vinden we een heerlijke plek om met het gezin te eten, te borrelen met vrienden of te knutselen met de kinderen. Met de schuifpui open in de zomer heb je een fijne verbinding met buiten en staat de barbecue dan ook vaak aan. Wonen aan het park geeft een vrij en groen uitzicht. Dit bezorgt ons het hele

Te koop bij

jaar door een vakantiegevoel. In het park spelen de kinderen zorgeloos en maak je een praatje met je buren. Niet alleen de eendjes komen voorbij, maar ook worden er wel eens roofvogels getraind of loopt de ezel van de nabijgelegen kinderboerderij een blokje om. Waarom zou je hier weg willen? Wij hopen jullie dan ook te verwelkomen als nieuwe buren, want wij verhuizen een paar deuren verder naar een net iets groter huis voor ons inmiddels uitgebreide gezin. We hebben hier 10 jaar met veel plezier gewoond en hopen dat jullie dat ook zullen doen!

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79


huizen van hendriks

Koken voo r je plezier

kookliefhebbers opgelet hier word je blij van! De woning heeft op de begane grond een ruime hal, een berging en een zeer royale woonkeuken. Zowel de keuken, apparatuur als de vloer is volledig nieuw (2017)! Hier wordt koken een feestje, want je beschikt hier over alle moderne snufjes en heel veel kastruimte. Centraal in de woonkeuken staat de eettafel, dit is de plek waar iedereen gezellig aanschuift. De keuken staat met de brede schuifpui in directe verbinding met de tuin. Naast het vele licht ook een prachtig zicht over het park. Zodra het zonnetje zich laat zien, kun je hier makkelijk en heerlijk buiten eten.


huizen van hendriks

Fijne lichte woonka mer

alles fraai afgewerkt vrij uitzicht Over de gehele eerste verdieping is een grote woonkamer gericht op het zuiden met veel daglicht. Over de hele breedte zijn de ramen aan het park voorzien van een Frans balkon. De harmonicapui kun je volledig openschuiven, zo kun je binnen heerlijk buiten zitten! Aan de buitenzijde is deze pui geheel voorzien van sunscreens. De kamer heeft een mooie vloer van eiken vloerdelen en de wanden zijn strak afgewerkt. In het hele huis is een rustige, fijne sfeer gecreĂŤerd en alles is mooi op elkaar afgestemd. Doordat je woont op de eerste verdieping en de ramen van plafond tot vloer zijn, heb je een fijn vrij uitzicht over het park. Aan de voorzijde van de kamer kun je een werkplek maken of bijvoorbeeld een speelhoek voor de kinderen. Of zet je hier je luie stoel neer en al je boeken, zodat jij hier rustig dat spannende boek kunt uitlezen?


huizen van hendriks

rustig in slaap vallen geniet van een warm bad De 3 ruime slaapkamers zijn ook netjes en sfeervol afgewerkt. Jij bepaalt de indeling! Hier is overigens dezelfde mooie houten vloer als op de woonverdieping aanwezig. Alle slaapkamerramen zijn daarnaast voorzien van rolhorren. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft een ruime afmeting. Druk verkeer is daardoor geen probleem! Er is een fijn ligbad waar je de kinderen ‘s avonds na het ravotten in bad kan doen of zelf even heerlijk kunt bijkomen in een fijne sfeer. Middels een schuifdeur kun je de bovenverdieping afsluiten. Naast de woonkamer is op de eerste verdieping bevindt zich nog een tussen hal met separate toilet en bergruimte waar ook de witgoedaansluiting aanwezig is.

Fraaie ma sterbedroo m


huizen van hendriks

Heerlijk in de zon

zeer fijne woonomgeving lekker buiten eten De tuin is geheel bestraat en is vanuit de keuken te betreden. Gelegen op het zuidwesten geniet je de hele dag van de zon. Maar er is meer! De tuin grenst aan een groot park, waar je vanuit de tuin zo inloopt. Volledig autovrij ervaar je hier de rust en ruimte. De kinderen kunnen hier heerlijk ravotten met de buurtkinderen en wie weet organiseer jij hier wel een buurt BBQ of vier je je verjaardag met familie heerlijk buiten. Aan de voorzijde is toegang tot de berging waar je de fietsen kunt plaatsen.


Luttenberg 44 3825 EG Amersfoort


Luttenberg 44 3825 EG Amersfoort


Luttenberg 44 3825 EG Amersfoort


Amersfoort

noorden kadastrale kaart

Vathorst is de jongste wijk van Amersfoort. Het thema van de wijk:”een wereld van verschil”komt o.a. tot uitdrukking in de diversiteit van woningen in alle mogelijke prijsklassen. Dit varieert van startersappartementen tot vrijstaande villa’s en van woningen met tuin tot grachtenwoningen met terras aan het water. Door deze diversiteit is er ook een verscheidenheid aan bewoners zoals starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren. Voordat Vathorst gebouwd werd, bestond het gebied uit weilanden, boerderijen en landweggetjes. Diverse houtwallen en fietspaden in de wijk herinneren nog aan deze tijd en hebben de nieuwbouwwijk vanaf de eerste dag een groen en oorspronkelijk karakter gegeven. In het gedeelte “De Laak” zorgt het vele water voor een enigszins geleidelijke overgang naar de polder. Aan de andere kant grenst de wijk aan het dorp Hooglanderveen, waarmee er tevens een dorps karakter in de nieuwbouwwijk is terug te vinden. De wijk is zelfvoorzienend: een gezellig winkelcentrum, treinstation, gezondheidscentrum, cultuurhuis, scholen (zowel basis als voortgezet), kinderdagverblijven, restaurants etc. Daarnaast is er aan alle kanten ruimte voor ontspanning: parken, plantsoenen en speeltuinen bieden ruimte voor vertier en in een paar minuten lopen of fietsen bent u in de polder.

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Friesestraat 161 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Friesestraat 161 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

Amersfoort, Luttenberg 44  
Amersfoort, Luttenberg 44