Page 1

Huizen vanHendriks

Liendertseweg 53 , 3814 PJ Amersfoort

Vrijstaand Wonen!

Zes slaapkamers Kant en Klaar

Luxe afgewerkt Prachtig perceel! H47 H47


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

vrijstaande woning

Kamers

7

Woonoppervlakte

254 m²

Perceeloppervlakte

805 m²

Inhoud

895 m³

Bouwjaar Tuin Garage

1962 tuin rondom parkeerplaats, garage met carport

Verwarming

c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, gashaard

Isolatie Energielabel

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met

vloerisolatie,

zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet

dubbel glas

typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele

G

zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van

worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Veel ruimte en privacy in dit prachtige huis met riante zonnige besloten tuin op het zuiden.

Heb je veel slaapkamers nodig, of wil je werken aan huis, kamers genoeg. Zonder enige moeite parkeer je meerdere auto’s op de oprit, zet je nog 1 auto of meerdere motoren onder de carport of in de afgesloten garage aan de achterzijde van het huis.

winkels en s zomers gezellige de festivals op de oude pleinen. Naar het CS ben je in 10 minuten met de bus die voor de deur stopt. Neem je de auto dan ben in in 5 minuten de stad uit en zit je op de A28 of de A1.

Dit is echt een huis met alle mogelijkheden en luxe die je wenst. Een prachtige grote woonkeuken met alle benodigde apparatuur, waar je heerlijk kunt zitten en koken. In de woonkamer met vloerverwarming en gashaard kom je bij van een drukke dag. Verder zijn er behalve de woonkamer nog 7 kamers en 2 badkamers. Om de hoek doe je de dagelijkse boodschappen op het Neptunusplein en lopend ben je in 10 minuten in de binnenstad, met het theater, tal van restaurants,

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79


huizen van hendriks

Hele fijne lichte woonka mer

grote woonkamer en keuken prachtige parketvloer De gehele woning is netjes afgewerkt en op de begane grond ligt een mooie parketvloer, doordat deze overal door gelegd is lopen de kamers fraai in elkaar over. De vloer is bovendien voorzien van vloerverwarming. Stap de royale woonkamer binnen en geniet van het daglicht en de ruimte, hier is plek voor iedereen, hier kunt u diverse zitjes neerzetten en een grote eettafel om samen te eten. Er is een gezellige haard, er zijn openslaande deuren ĂŠn een schuifpui naar de tuin, en vanaf de bank heeft u een mooi uitzicht over de tuin. De riante woonkeuken is voorzien van alle gemakken. Alle apparatuur is netjes in deze witte strakke keuken weggewerkt. Er is een vaste kast voor de grotere schalen. In de keuken is een deur naar de tuin en er is een groot raam, waardoor daglicht hier goed binnenkomt. Met een eettafel in deze ruimte wordt het een fijne plek om samen te koken en te bakken.


huizen van hendriks

Luxe badka mer bega ne grond

al 3 slaapkamers beneden en een eigen badkamer Met maar liefst 7 fijne slaapkamers is de woning geschikt voor grote gezinnen. De kamers zijn allemaal netjes afgewerkt met dezelfde vloer en wandafwerking. De eerste 3 kamers liggen op de begane grond. Ze hebben allemaal een fijn raam om te ventileren. Deze kamers zijn uiteraard ook prima als speel/ game-kamer voor de kinderen, werkkamer voor uzelf of als hobbyruimte in te richten. Op de begane grond beschikken de slaapkamers over een eigen badkamer. Deze is voorzien van mooie tegels, een wastafel en een inloopdouche. In de gang is in een aparte ruimte het toilet.


huizen van hendriks

totaal 7 slaapkamers prachtige luxe badkamer De slaapkamers op de eerste verdieping zijn ook hele fijne kamers, de masterbedroom beschikt over een eigen walk-in-closet, een andere kamer heeft een eigen balkon/loggia. Ook is er een kamer aan de voorzijde waar de ramen hoog op de muur zitten, hier kunt u een fijne kastenkamer of strijkkamer van maken. Deze is echter ook als slaapkamer meegeteld. Op de eerste verdieping is een zeer ruime luxe badkamer. Hier geniet u van een heerlijk warm bad, of een verkwikkende douche. Deze badkamer is ook mooi afgewerkt met tegels en er is een dubbele wastafel. Ook hier is het toilet in een aparte ruimte geplaatst.

K a mer me t balkon/loggia


huizen van hendriks

Gro te ra men

jouw eigen droomkamer ruimte en luxe Heerlijk om over een masterbedroom te beschikken waar u zich even terug kunt trekken van de hectiek van de de dag. Hier heeft u ruimte om naast uw bed ook een zitje te plaatsen waar u nog even een boek leest af samen de dag doorneemt voordat u gaat slapen. Bij het ontwaken loopt u de walk-in-closet in en pakt u uw favorieten kledingstuk. Hier ligt alles netjes bij elkaar en overzichtelijk, zodat u niet hoeft te zoeken. Deze luxe gunt u zich zelf toch zeker?


huizen van hendriks

tuin onder architectuur optimaal genieten buiten De tuin ligt rondom de woning en is onder architectuur aangelegd, er zijn veel verschillende planten waardoor de tuin het hele jaar door groen is en er steeds iets nieuws te ontdekken is. Er is een ruim terras bij de woning en aan de garage is een overkapping, welke uitsteekt naar de keuken. Deze kan worden ingericht met een buitentafel en een heater, waardoor u nog langer van het buitenleven kunt genieten. In de tuin zijn diverse hoekjes om heerlijk in of juist uit de zon te zitten. Ook is er een fraai houten tuinhuis voor de tuinkussens of als speelhuis voor de kinderen.

In o f uit de zon


Liendertseweg 53 3814 PJ Amersfoort


Liendertseweg 53 3814 PJ Amersfoort


Amersfoort

noorden kadastrale kaart

De wijk Liendert is een typische wijk zoals we die uit de jaren ‘60 kennen. Voor die tijd was het echter nieuw om een wijk te ontwerpen met een rechthoekig wegenstelsel en groenstroken. Liendert was één van de wijken dicht tegen het centrum aan die er voor zorgde dat de binnenstad ook weer het centrum van de stad werd. Tot die tijd werd vrijwel alleen nog maar naar de zuidkant van de stad uitgebreid. De ringweg langs het valleikanaal zorgt ervoor dat het verkeer in de wijk beperkt blijft tot bestemmingsverkeer. De woningbouw in de wijk, totaal ruim 3000 woningen, bestaat zowel uit appartementen als eengezinswoningen. De gemeenschappelijke deler bij alle woningen is veel ruimte en uitstekende lichtinval. In combinatie met de vele openbare ruimte en het groen, maakt dit wonen in Liendert plezierig..Eén van de verborgen pareltjes in de wijk is het Waterwingebied, een groene zone tussen de wijken Liendert en Rustenburg van een kleine 25 ha groot. Er kan hier heerlijk gewandeld, gespeeld of anderzins ontspannen worden en dat zo midden in de stad. De afgelopen jaren is het gebied fraai opgeknapt en maakt terecht deel uit van de parken van Amersfoort. Ondanks het groen en de rust in de wijk bevinden zich alle voorzieningen in de buurt. Als u ruim en betaalbaar wilt wonen en daarnaast rustig en dichtbij de binnenstad dan bent u in Liendert aan het goede adres!

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hendriks dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Friesestraat 161 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 44 33 78 72 en ontvang een gratis waardebepaling!

Friesestraat 161 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl www.hendriks.nl

Amersfoort, Liendertseweg 53  
Amersfoort, Liendertseweg 53