Page 1

Huizen vanHendriks

Gabrielstraat 4 , 3817 DZ Amersfoort

Karakteristiek jaren ‘30 Diepe, zonnige achtertuin Kamer en suite

Vier slaapkamers Heerlijke woonomgeving H47 H47


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

6

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

176 m²

Inhoud

360 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1931 achtertuin, voortuin geen garage c.v.-ketel, houtkachel dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hendriks makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hendriks.nl

Verkoper vertelt Een heerlijke plek om te wonen. We hebben er dan ook bijna 20 jaar gewoond, eerst met zijn tweeën en later met ons gezin. De kinderen spelen op straat en kunnen om de hoek naar school en voetbal. Het is een gezellige straat: elk jaar wordt er een straat bbq georganiseerd en ook Oud en Nieuw wordt op straat gevierd. Buren staan klaar als het nodig is. Het huis heeft de oorspronkelijke sfeer behouden en is erg comfortabel. Al het groot onderhoud is uitgevoerd. Hierbij hebben we steeds op details gelet. Voorbeelden zijn de stenen schuur met glas in lood ramen, de op maat gemaakte buffetkast in de keuken en het terugbrengen van de profielen in de kozijnen bij het zetten van dubbel glas.

De blauwe regen in de achtertuin bloeit overdadig en verdeelt de tuin in verschillende tuinkamers (met hoogteverschillen). De plek is ideaal. De binnenstad is op loopafstand, evenals park Randenbroek XL. Hardlopend en op de fiets ben je snel buiten de stad in landgoed Den Treek. En je bent zo bij het station of op de snelweg. Sinds de aanleg van de Kersenbaan is er weinig doorgaand verkeer meer door de wijk. Ons volgende huis staat ook in deze buurt.

De voor- en achtertuin zijn groene oases. De achtertuin is erg diep, waardoor er zowel zon- als schaduwplekken te vinden zijn. In het voorjaar is het genieten van de bloesem in de perenbomen in de voortuin.

Te koop bij

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79


huizen van hendriks

Authentiek jaren ‘30

gemoderniseerde woning met vele stijlkenmerken Wanneer u voor de woning staat, lacht de jaren ‘30 sfeer u toe. De kenmerkende dak-overstekken, de erker bij de woonkamer, de voordeur met ernaast het glas in loodraam. Aan de binnenzijde is er bij binnenkomst een mooie granito-vloer en zijn er de paneeldeuren. De woonkamer beschikt nog over de kamer en suite met schouwen en de openslaande deuren naar de achtertuin. De woning is de afgelopen jaren bijzonder stijlvol gemoderniseerd. Gelukkig zijn hierbij de authentieke elementen bewaard gebleven die een woning als deze zo geliefd maakt. Elke dag is weer genieten!


huizen van hendriks

Sfeervolle woonka mer

sfeervolle woonkamer mooie kamer en suite De woonkamer heeft een praktische indeling en door de authentieke elementen een sfeervolle uitstraling. De woonkamer wordt opgedeeld door de suite deuren. Aan de achterzijde heeft u ruimte voor een zithoek en bij mooi weer kunt u lekker de dubbele deuren open zetten. In de voorkamer is er genoeg ruimte voor een eettafel plaatsen, een fijne ruimte om bijv. gezellig te tafelen. De keuken heeft een landelijke uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Een sfeervolle buffetkast en kasten zorgen voor de nodige bergruimte. De koelkast en combi-magnetron zijn recentelijk vernieuwd (2014 en 2013). Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot de achtertuin. Een sfeervolle begane grond met het karakter van de jaren ‘30 en het comfort van nu, mede door toepassing van vloerisolatie, isolerende beglazing en hedendaagse afwerking.


huizen van hendriks

4 fijne slaapkamers moderne badkamer Op de eerste verdieping heeft deze woning 3 slaapkamers. Alle kamers zijn plezierig licht en hebben een nette afwerking. De complete badkamer is in lichte kleurstelling uitgevoerd en beschikt over een ligbad, douchecabine, designradiator, toilet en een wastafel. Op de voorzolder is er een wasmachine-aansluiting, de CV-opstelling en diverse bergruimte. Op de tweede verdieping kom je via de ruime overloop bij de vierde slaapkamer. De dakkapel welke in 2007 is vernieuwd, zorgt voor extra ruimte en lichtinval. Op overloop tref je de wasmachineaansluiting, cv-opstelling en een wastafel aan. Kortom, 3 verdiepingen woonplezier!

4 slaapka mers


huizen van hendriks

Heerlijk die pe achter tuin

fraai aangelegde achtertuin verrassend diep en zonnig Met een diepte van ca. 17 meter kunt u in deze achtertuin vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar van het zonnetje genieten. De tuin is fraai aangelegd met meerdere terrassen en niveauverschillen. Achter in de tuin staat een stenen berging (dubbelsteens v.v. elektra) die qua stijl mooi aansluit bij die van de woning. Welke berging is er nu voorzien van glas in lood? De achtertuin is ook via achterom bereikbaar. Een heerlijk tuin om te tuinieren, van het zonnetje te genieten of voor kinderen om te spelen! De Gabrielstraat is een rustig straatje in het Vermeerkwartier. Kinderen kunnen hier nog gewoon op straat spelen of wanneer ze iets groter zijn bij de sportvelden of Park Randenbroek. Een heerlijke plek om te wonen!


Gabrielstraat 4 3817 DZ Amersfoort


Gabrielstraat 4 3817 DZ Amersfoort


Gabrielstraat 4 3817 DZ Amersfoort


Amersfoort Het Vermeerkwartier is een geliefde woonwijk aan de zuidkant van het Amersfoorte Stadscentrum. De woningbouw is veelal karakteristiek, de locatie altijd gunstig ten opzichte van winkels, scholen en (sport-)voorzieningen, maar ook ten opzichte van de gezellige binnenstad, Park Randenbroek en het Centraal Station. noorden kadastrale kaart

De eerste bebouwing in deze wijk verscheen tegen het einde van de negentiende eeuw en in het begin van de twintigste eeuw, voornamelijk ten noorden van de Bisschopsweg. Eind jaren ‘30 kwam hier karakteristieke buurtje op de Snoeckgensheuvel bij. Pas na de Tweede Wereldoorlog werd ook aan de overzijde van de Gasthuislaan gebouwd. Nieuwe straten werden hier naar edelstenen genoemd. Pas in 2003 is de wijk weer Vermeerkwartier genoemd. De afgelopen decennia is er op diverse plekken nieuwbouw gerealiseerd in de wijk, zogenoemde inbreidingsprojecten vaak ten koste van bedrijvigheid die naar elders is verhuisd. Voorbeelden hiervan zijn de jaren ‘80 bebouwing op het Prinses Julianaplein, de omvorming van een schoolgebouw tot appartementen aan de Bisschopsweg en de Soeverein in het begin van deze eeuw. De meest recente renovatie vindt plaats in de omgeving Gasthuislaan. Omdat het merendeel van de aangezichten karakteristiek is gebleven, is het net een levende ansichtkaart waar u zich in bevindt. In alle opzichten genieten!

heerlijk wonen in Amers foo r t


huizen van hendriks

Wat is een méér makelaar? Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 033 465 55 79 amersfoort@hendriks.nl m.vanduijn@hendriks.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Friesestraat 161 3812 EB Amersfoort T 033 465 55 79 Hendriks033, amersfoort@hendriks.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Amersfoort, Gabrielstraat 4  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you