Page 1

HEAT TREATMENT

UUTUUS! CliWi ja HeatWork 103 HH

Lämpökäsittely DONE 1 and it’s GONE!

tuholaisten torjuntaan

1

DONE and it’s

GONE!

1 1

DONE and it’s

GONE!

4 DONE

and it’s

GONE!

PÖLYPUNKIT, KOIT, KANAPUNKIT, TORAKAT, KIRPUT, JAUHOTOUKAT …

1

D


UUTUUS! Ei myrkkyjä, hajua, kosteutta tai pakokaasuja

Nopea ja vihreä lämpökäsittely tuholaistorjuntaan UUTUUS! CliWi ja HeatWork 103 HH HW Xtreme 103 HH on erityisesti lämpökäsittelyyn kehitetty kone. Laite on räätälöity tuholaistorjunta-alan vaatimuksia täyttävien osien ja ratkaisujen avulla. HW Xtreme 103 HH on itsenäisesti toimiva ja liikuteltava 103 kW:n kone. Erityiskäyttöön tarkoitettu kone tuottaa 105°C nestekiertoista lämpöä, jonka lämpötekninen hyötysuhde on kokonaiset 94 %. Kone sopii myös ympäristöystävällisen bioenergian käyttöön. Yhdessä ainutlaatuiseen nestekiertoiseen vaihdeteknologiaan perustuvan CliWi-uutuustuotteen kanssa kyseessä on innovatiivinen järjestelmä rakennuslämmön, kuivauksen, vahinkosaneerauksen ja lämpökäsittelyn saralla.

Lämpökäsittely Yhdellä HeatWork 103 HH-koneella voi käyttää jopa 8 CliWi-yksikköä samanaikaisesti.

heatwork.com


Nestekiertoisella tekniikalla saavutetaan korkea lämpötila nopeasti ja tehokkaasti Menetelmä ei polta vaarallisia hiukkasia HeatWork ja CliWi bedbugs systems on monien johtavien tuholaistorjunta yritysten käytössä Pohjoismaissa. CliWi vaihtaa kuumaa nestettä ja ilmaa erittäin tehokkaasti Tulokset ovat erittäin hyviä, ja järjestelmää kuvaillaan innovatiiviseksi keksinnöksi nopeasti kasvavaan ongelmaan, johon ei ole aiemmin löytynyt tehokkaita ja hyviä ratkaisuja. Järjestelmä kehittää 90°C lämpötilan, joka nostaa todellisen ilman lämpötilan 50-60 asteeseen. Menetelmä on erittäin tehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto myrkyille, sähkölle ja muille menetelmille. Tämä on täysin myrkytön menetelmä, jossa lämpö tappaa tuholaiset munista täysikasvuisiin aikuisiin yksilöihin. Menetelmä eroaa muista menetelmistä säästämällä ympäristöä täysin uudella tavalla, välttämällä sekä generaattorien turhia päästöjä että hyönteistorjunta aineiden haitallisia seoksia. Parempi joustavuus ja teho sekä alhainen energiankulutus säästävät käyttökuluja huomattavissa määrin. Menetelmä ei myöskään polta terveydelle haitallista pölyä tai hiukkasia, joten se parantaa työympäristöä.

PÖLYPUNKIT, KOIT, KANAPUNKIT, TORAKAT, KIRPUT, JAUHOTOUKAT … heatwork.com


1 11 1 1 11 1 1

Væskebåren varme

100%

NE NE NE NE DONE and it’s NE DONE GONE! NE and it’s

miljøvennlig

D NE and it’s GONE! D NE and it’s GONE! D NE and it’s GONE! D NE and it’s GONE! D DONE NE and it’s GONE! and it’s D NE GONE! Væskebåren varme

100%

GONE!

miljøvennlig Væskebåren varme

100%

miljøvennlig

GONE!

Væskebåren varme

100%

miljøvennlig

GONE!

GONE!

11 11 11 11 1

GONE!

100%

Noin 15 vuotta HeatWork on miljøvennlig kehittänyt ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka takaavat turvallisen ja tuottavan toiminnan! Væskebåren varme HeatWork:in liikuteltava lämpövoimala tunnetaan perinteisesti markkinoiden johtavana sulatus- ja lämmitysvaihtoehtona. HeatWork valtaa nyt myös tuholaistorjunta-alan. Asiakkaamme ottavat HeatWorkin järjestelmät käyttöönsä juuri heille tärkeistä miljøvennlig terveys-, ympäristö- ja turvallisuussyistä. Lisäksi HeatWork tarjoaa energiaa säästävää lämmitystä.

100%

11 11 1

and it’s GONE! DONE GONE! DONE Tavoitteena ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus and it’s and it’s DONE GONE! DONE GONE! 4 it’s and DONE and it’s DONE and it’s GONE! DONE GONE! and it’s GONE! and it’s DONE 4 DONE GONE! DONE GONE! and it’s and it’s and it’s 4 DONE GONE! DONE GONE! GONE! and it’s and it’s 4 DONE GONE! GONE! and it’s 4 DONE GONE! and 4 it’s DONE GONE! Nestekiertoista lämpöä 100% ympäristöystävällinen kuivatus ja lämmitys Säädettävä tuholaistorjuntalämpötila (50-60 astetta).

Energiatehokas lämmönvaihto Korkea teho ja matala energiankulutus laskevat kustannuksia. Lyhyt käsittelyaika. Vihreää energiaa Puhdas ilma, turvallinen ja myrkytön työympäristö. Ei palovaaraa. Kevyt laitteisto ja käyttäjäystävällinen muotoilu CliWi on pieni, helppokäyttöinen ja sillä on korkea suorituskyky. Alhainen melutaso

Lämpö ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä Nykyaikainen muotoilu ja väri ei ole este tehokkuudelle.

and it’s

GONE! Sopii

Edistämme

bioenergian

vihreitä työpaikkoja

käyttöön

Energiankäytöltään tehokas lämmitys

100°C

94%

hyötysuhde

Valmistaja ja myynti

Lämpötilan nosto jopa 90 celsiusasteeseen

Laatutuotteillamme on pitkä käyttöikä

Ei palo- tai räjähdysvaaraa

Ei pakokaasuja, myrkkyjä, hajua tai kosteutta

Edistämme vihreää työpaikkaa HeatWork Finland OY Kolmas linja 11B, 00530 Helsinki, Finland Puh +358 (0) 20 785 1270

www.heatwork.com

HeatWork • 10.2018

GONE!

Væskebåren varme

Profile for Heatwork

Lämpökäsittely tuholaisten torjuntaan  

UUTUUS! CliWi Green Air ja HeatWork Heat Treatment

Lämpökäsittely tuholaisten torjuntaan  

UUTUUS! CliWi Green Air ja HeatWork Heat Treatment

Profile for heatwork
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded