Hartendief brochure 2015

Page 1

Hartendief kin derlam pen a ls s prook jes

2015Wonderlamp Volle maan Wonderlamp Volle Maan tovert je kamer om tot een sprookjesnacht.

Is de lamp uit? Dan zie je de strakke zwart-witte print met bomen. Maar als de lamp aangaat komen er duizend sterretjes en een prachtige volle maan tevoorschijn.

Wonder wandlampje Volle Maan is net zo’n sprookje. Het lampje kan aan de muur worden gehangen, of worden neergezet op een tafeltje of kastje.


Wonderlamp JUNGLE Wonderlamp Jungle maakt een woeste boel van je kamer! Wat zit er verstopt in het woud? Achter de grote wilde bladeren tussen het frisse groen houden dieren uit het oerwoud zich verscholen. Als je het licht aandoet zie je wie er allemaal wonen. Hallo Tijger, Olifant en meneer Tapir.. Wandlampje Jungle is de kleine versie van de Jungle lamp. Het lampje kan aan de muur worden gehangen, of worden neergezet op een tafeltje of kastje.
Wonderlamp bloesem Wonderlamp Bloesem heeft een print van lieve roze bloemen aan de buitenkant.

In het donker wordt de lamp een bos op prachtig azuurblauw. Sierlijke vogeltjes op Oosterse takken vol bloesems fluiten uit volle borst.

Wonderwandlampje Bloesem schijnt een prachtig licht op de muur, maar kan ook worden neergezet op een tafeltje of kastje. Hoor je de vogeltjes zingen ?


Wonderlamp bos Wonderlamp Bos is onze liefste sprookjeslamp. Grillige bomen vormen de print aan de buitenkant.

Als je s’avonds het licht aandoet zie je hoe Vos en Beer en hun vrienden elkaar sterke verhalen vertellen rond het kampvuur. Wat kan Egel opscheppen zeg....

Wonder wandlampje Bos is onze kleine versie voor aan de muur, maar kan ook worden neergezet op een tafeltje of kastje. Wat een gezelligheid rond het vuur !
Wonderlamp Ballon Wonderlamp Ballon heeft vrolijk zwevende ballonnen aan de buitenkant. Fris en kleurrijk. Binnenin vieren de dieren feest! Zodra het licht aangaat zie je dat Panda, Vos en Beer de ballonnen in hun poot houden. Muis kan hem niet meer houden..... Help!

Wonder wandlampje Ballon heeft dezelfde blije dieren van binnen en kan worden neergezet of worden opgehangen aan de muur. Iemand nog wat limonade?


illuzzz lampen Illuzzz lampen houden hun verrassing geheim totdat je het licht aandoet. De tijdloze witte kap geeft een rustige aanblik.

Van de print binnenin zie je bijna niets. Maar met het licht aan ondergaan ze een ware transformatie. Wonderwoud heeft een prachtig papiergeknipt motief van vogels en bomen en is verkrijgbaar in drie kleuren.


Op de Highway racen de dieren in het rond in hun stoere auto’s. Tuut tuut! Meneer Olifant moet er door in zijn snelle racewagen! Maar Pino Pinguin rijdt liever niet zo hard met z’n ijsjes...

City heeft een grappig motief van grachtenpandjes in heldere kleuren. City is er ook in oranje-roze tinten. Een stads tafereel waar Mevrouw Kat achter het raam haar pootje zit te likken.


TOVERlampen Onze Toverlampen hebben een uitgesneden silhouet van zilver. Een spannend schaduwspel ontstaat in het donker.

Met het licht aan lijkt het silhouet ineens zwart. Zo zie je met onze speelse motieven ineens een heel andere lamp tevoorschijn komen!


Toverlampen zijn er in acht kleuren en zes verschillende silhouetten. Elke kleur is met ieder silhouet te bestellen.

Sommige silhouetten zijn ook te krijgen in goud. Op onze website vind je alle kleuren en motieven. Bovendien hebben we nog veel meer leuke lampen!


w w w .h a rten di e f s t o r e . n l

w w w .h arte n di e f . co m

Westerhoflaan 43 2241 WX Wassenaar The Netherlands

Tel:(+31)070 511 2876 mail: info@hartendief.com


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.