Page 1

MAGASINET

VINTER / VÅR 2017

START NÅ LEV MER ISS - en friskere bedrift!

BLI MEDLEM NÅ OG DU FÅR: • • • • •

Stamina fleecejakke, t-skjorte, håndkle og drikkeflaske 2 starttimer med PT 1 Tanita kroppsanalyse 3 "ta med venn" kort Gavekort hos våre samarbeidspartnere: G-sport Harstad SUN2 Harstad Eurosko Harstad Vero Moda Jack&Jones Synsam

Verdi velkomstpakke :

kr 4599

Nikita Fagmøbler Sams Lekeland Joker Matrix Dolly Dimples Big Horn Steak House

Treningssenter i Harstad: • Stamina Kanebogen • Stamina Flex • Stamina Sentrum

Åpent alle dager kl. 05.00 - 24.00

Bli medlem nå! Få stor velkomstpakke, ring 77 00 35 00

Kontakt oss www.staminagroup.no Facebook : Stamina Trening Harstad Seljestadveien 11 9406 Harstad Tlf. 77 00 35 00

CMYK

Spennende aktiviteter vinter/vår 2017

1

Les om Tirsdagsklubben!


Steinar Mauseth

Medlemsrådgiver bedriftsmarkedet Tlf: 957 58 270 Steinar.mauseth@staminagroup.no

Thomas Sjøgren

Medlemsrådgiver. Tlf: 915 46 114 Thomas.sjogren@staminagroup.no

Steffen A. Arntzen

Medlemsrådgiver Tlf: 452 81 700 steffen.arntzen@staminagroup.no

Steinar Mauseth Medlemsrådgiver bedriftsmarkedet Øystein Schjølberg Tlf: 957 58 270

Regionssjef Stamina Trening Steinar.mauseth@staminagroup.no Tlf: 911 82 457 oystein.schjolberg@staminagroup.no

Øystein Schjølberg Regionsjef Stamina Trening Siw Sjøgren Tlf: 911 82 457

Senterleder oystein.schjolberg@staminagroup.no Tlf: 958 77 856 siw.sjogren@staminagroup.no

Siw Sjøgren Senterleder

Tlf: 958 77Furu 856 Torbjørn

siw.sjogren@staminagroup.no Resepsjonist Tlf: 77 00 35 00 resepsjon.harstad@staminagroup.no

Steffen A. Arntzen Medlemsrådgiver

Tlf: 452 81 700 Silje Johansen

steffen.arntzen@staminagroup.no Resepsjonist Tlf: 77 00 35 00 resepsjon.harstad@staminagroup.no

Malin Arntzen

Få de siste oppdateringene først!

Følg oss på Facebook: Stamina Trening Harstad

Medlemsrådgiver

2

Tlf: 993 99 125 Julie Hammervoll

malinflex@hotmail.com Resepsjonist Tlf: 77 00 35 00 resepsjon.harstad@staminagroup.no

CMYK

2

CMYK

Johanne Bjørkås

? 2

Sportslig leder Tlf: 971 55 514 Johanne Bjørkås johanneflex@live.no Sportslig leder Tlf: 971 55 514 johanneflex@live.no Christian Dramsdahl Personlig Trener Tlf: 975 26 543 Astrid Leite christian.dramsdahl@staminagroup.no HMS rådgiver Tlf: 475 02 918 astrid.leite@staminagroup.no Iselin Gundersen Personlig Trener Tlf: 950 85 020 Ragnhild Hanssen iselin.gundersen@staminagroup.no Bedriftsfysioterapaut Tlf: 415 01 206 ragnhild.hanssen@staminagroup.no Torbjørn Furu Resepsjonist Tlf: 77 00 35 00 resepsjon.harstad@staminagroup.no Linda Markussen Bedriftssykepleier Tlf: 905 26 241 Silje Johansen linda.markussen@staminagroup.no Resepsjonist Tlf: 77 00 35 00 resepsjon.harstad@staminagroup.no Christi an Dramsdahl Personlig Trener Tlf: 77 00 35 00 Vilde Vang resepsjon.harstad@staminagroup.no Resepsjonist Tlf: 77 00 35 00 resepsjon.harstad@staminagroup.no Er DU den Personlige Treneren

vi ser etter? Se side 10 Tlf: 77 00Leite 35 00. Astrid resepsjon.harstad@staminagroup.no HMS rådgiver Tlf: 475 02 918 astrid.leite@staminagroup.no

Ragnhild Hanssen

MAGASINET / VINTER 2016 Bedriftsfysioterapaut Tlf: 415 01 206 ragnhild.hanssen@staminagroup.no

Linda Markussen

Bedriftssykepleier Tlf: 905 26 241 linda.markussen@staminagroup.no

Pluss 26 erfarne gruppeinstruktører som leverer gruppetimer med masse treningsglede og kompetanse.

2

MAGASINET VINTER / VÅR 2017

Lederens kommentar: Nytt år - nye muligheter! Nytt år – nye muligheter! Nok et år er lagt bak oss, og vi er meget klar for et aktivt 2017!

2015 og vispennende ser frem tilplaner å ta fatt 2016. ViDa harernok en historie gang mange forpå det kommende året. Vi har hatt en innholdsrik høst med masse engasjemang Det blir investert i mer treningsutstyr og større treningsarealog på Stamina Flex. treningsglede! Det er en glede å se hvordan «Tirsdagsklubben» holder og den gode energien på hver eneste gruppetrening! Visammen oppgraderer barnekroken og satser bredt på gruppetimer. I dett e magasinet kan vi med stolthet presentere vår personlige Personlig Trening er i vinden som aldri før. Kunne Personlig Trening være trener Christi an Dramsdahl. Christi an har masse erfaring medde å trene noe for deg? Det er virkelig inspirerende å se hvilke resultater klarer å andre utf ra deres ståsted og målsetning. Han vet hvordan veien må trylle frem på våre medlemmer! tilrettelegges for å lykkes! Lenger bak i magasinet kan du lese om alle våre samarbeidspartnere! I tillegg til Christi står detetflere Personlige men Trenere til åetstarte Medlemskortet dittan erså ikke bare medlemskort, rett klare og slett opp nå i begynnelsen av 2016. fordelskort som gir deg muligheter til å spare mer enn det koster å trene! Ved å fremvise medlemskortet ditt så får du rabatter på alt fra hårklipp, klær, sko, Vi søkermøbler etter flog eremye Personlige trenere så vi oppfordrer alle med PT nytt lekeland, mer. Kom å oppdater medlemskortet ditt med utdannelse ti l å søke på jobb hos oss. Hos oss kan du jobbe som års klistremerke, slik at du er sikret dine rabatter. Personlig trener i fra 10- 100 % stilling avhengig av hva du selv vil og har mulighet til.godt å kommepå trening hos oss! Den økten du legger inn for deg Det skal være selv, i en travel hverdag, gjør så uendelig godt for deg og din helse. Du vil også finne hele gruppetimeplanen vår lenger bak i magasinet. er stolt kunne levere så mange mer og hver med god TaVivalget nå av ogåinvester i et AKTIVT 2017gruppeti for deg selv dinuke, familie! kvalitet og fantasti ske instruktører! GODT NYTT ÅR!

Jeg håper du er klar til å ta fatt på joggeskoene å tar turen innom oss. La 2016 bli et aktivt år. Det er den beste investeringen i Sportslig din egen hilsen helse!Siw GODT NYTT ÅR! Siw


Ta et aktivt valg! Vi i Stamina er opptatt av å legge til rette og inspirere for en aktiv hverdag for alle. Våre 48 treningssenter rundt om i Norge er klar til å være med å bevege Norge. Hos oss finner du et bredt spekter av aktivitetstilbud fra gruppetrening i sal og sykkel, trening i studio, Personlig trening, barnepass, åpningstider fra 05 – 24.00 og medlemskap som tilpasses ditt behov og din målsetning! Her i Harstad har vi tre treningssenter og i tillegg har vår bedriftshelsetjeneste kontor i Seljestadveien.

AKTIV

I dag er vi omgitt av teknologiske løsninger, biler, rulletrapper, heiser og har lite behov for å være fysisk aktiv for å hente inn det kroppen trenger for å overleve. Likevel har det aldri vært viktigere å være fysisk aktiv for å overleve. Rett og slett fordi den verden vi befinner oss i, er vår livsstil en av de viktigste årsakene til de livsstilssykdommene vi nå møter. Helsedirektoratets anbefaling om 30 min med fysisk aktivitet, minst fem ganger i uken utfordres nå av ny forskning. Vi må nå øke aktivitetsnivået til 75 minutter om dagen dersom man har en sittende arbeidshverdag. Kun 3 av 10 voksne nordmenn klarer å innfri minimumsnivået. I følge undersøkelser fra Helsedirektoratets er det i hovedsak tiltakslyst og motivasjon som er de største utfordringene for folk flest for å øke aktivitets nivå. (Helsedirektoratets Rapport Fysisk inaktive voksne i Norge).

STEG FOR STEG

Her er mine inspirasjonstips for at du skal klare å sette ord til handling:

1. MÅL OG MENING

En klok dame sa; gårsdagen er borte, i morgen har ennå ikke kommet, vi har kun i dag så la oss begynne! Forpliktelse og faste avtaler kan også være en sosial arena der man både er aktiv og kan snakke og oppleve sammen.

Vi har en kropp og den er skapt for å være i bevegelse. Fortsatt er det slik at mange opplever stort kroppspress og høye krav om prestasjon på ulike arenaer. Derfor er det viktig å bruke trenings- og aktivtetsarenaen til å være din tid, der det å kjenne på gleden ved å ha en kropp som fungere og ei helse som gir deg energi til en god livskvalitet, er viktigst. La trenings- og aktivitetsarenaen være ditt fristed, la ting skje på dine premisser og sørg for at denne arenaen er med på å gi deg ny positiv energi.

Lag deg en plan på hva du skal gjøre og sette konkrete tidspunkter for dine aktiviteter. All forandring krever en struktur som overstyrer vår innebygde motstand mot endring. Sett mål som er realistiske, oppnåelige og som du eier. Hvordan er din hverdag? Hvor mye tid ser du for deg at du kan sette av til å øke aktivtetsnivået ditt og trene? Hva er målet ditt? Hvordan passer dette sammen med livet ditt for øvrig?

5. ET STEG AV GANGEN

2. MESTRING

6. KJENN PÅ FØLELSEN

Det å kjenne på følelsen av mestring er en viktig nøkkel til trivsel, og mot til å fortsette. Vi er ulike og mens noen trigges av nye utfordringer og hårete mål, er det å mestre å gjøre noe helt nytt en vel så stor utfordring for andre. Min anbefaling er å tenke litt Ole Brum, «ja, takk begge deler», en blanding av kjent og trygt og noe mer utfordrende å strekke seg etter.

3. LA AKTIVITET OGSÅ VÆRE EN SOSIAL ARENA

Aktivitet sammen med andre er en annen faktor som gjør endringer lettere. Å få drahjelp og ha gleden av å være aktiv sammen med famille, venner eller kollegaer gir ekstra energi i form av at du har noen som hjelper deg til å ta aktive grep for en bedre helse. Sjekk ut hva det lokale treningssentre har tilbud som du trigges av, det gir også en ramme for et sosialt felleskap b.la ved å delta på gruppetimer sammen med andre. Er det ikke treningssenter der du bor, undersøk hva som finnes i idrettslaget eller andre forum i nærmiljøet. Det går helt fint å velge en så enkel løsning som å lage en avtale om å gå en fast kveldstur med en god venn. Min oppfordring er; lag en aktiv hverdag fordi du kan.

Å være aktiv starter med å øke hverdagsaktivitesnivået, det er vel så viktig som systematisk trening om når du skal starte opp. All fysisk aktivitet er positivt og ta et steg i gangen slik at du evner å tenke langsiktig. La ikke sofaen vinne, det viktigste med treningen er at den blir noe av den og at du får lyst til å gjøre mer selv om det er krevende de første gangen.

Klarer du å identifisere deg med gode følelser knyttet til det å være i aktivitet? Det handler om å ta de gode valgene for din egen helse. Ikke fordi du må for må, det blir et faktum når du har fått påvist helseplager og livsstils- sykdommer som krever umiddelbare tiltak for å forhindre alvorlig sykdom. Fysisk aktivitet har ingen bivirkninger, men gir glede, mer overskudd og energi. Velkommen til oss i Stamina! Beste hilsner fra Hilde A. Sandvoll, adm. direktør Stamina Trening

MELD DEG PÅ!

Hilde inviterer til

SYKKELTIME OG BOOTCAMP med masse energi og smilepuls. Tirsdag 31. januar på Stamina Flex!

MAGASINET VINTER / VÅR 2017 3

3

4. DIN TID

CMYK

Selv den lengste reisen begynner med det første steget. Steg en er å erkjenn at du må starte med å sette tanker og ønsker ut i handling. Gjør det systematisk og tenk langsiktig, det er min oppfordring til deg. Trening er ikke det viktigste, men å øke aktivtetsnivået, det er det første og viktigste steget for de som har utfordringer med å komme i gang. Å endre livsstil fra inaktiv til aktiv kan gi deg minst 8 ekstra friske leveår, bidrar til et overskudd og det finnes ingen bivirkninger! Desto større aktivtetsnivå jo større helsegevinst, så da er det ikke noe å vente på – gå å lag en aktivere hverdag! Å ta grep for å få energipåfyll krever at du selv må ta aktive valg for å skape den hverdagen du ønsker.


SPAR MER

ENN DET KOSTER Å TRENE Som Medlem hos stamina harstad kan du ved å benytte våre samarbeidspartnere oppnå mer rabatt enn det koster å trene. HUSK MEdlemskort!

DOLLY.NO TLF. 0 44 40

Medlemsrabatt: 15% på overnatting ved online-bestilling

Medlemsrabatt: 15% på stor pizza Gjelder inhouse og takeaway

4

Hotel Harstad

Medlemsrabatt: 20% på ferie- og fritidsprodukter

Medlemsrabatt: 15 % rabatt på meny gatekjøkken

Synsam Drecker Optikk Harstad Tlf. 77 00 15 00 - Fjordgata 1

- 15% på interiør

Medlemsrabatt: 15%

15% RABATT PÅ ORDINÆRE PRISER

Torvet 1b, 9405 Harstad

- Gavekort på 5% av kjøpesummen når du handler møbler for over 10 000 kr - Gavekort på 1 000 kr ved kjøp av kjøkken over 50 000 kr

Medlemsrabatt

Tlf. 770 67 777

Velkommen til Oris Dental, en topp moderne tannklinikk i hjertet av Harstad by! Medlemsrabatt

Medlemsrabatt:

CMYK

Medlemsrabatt: 20% på klipp

JOKER MATRIX Tlf 77 04 00 00

15% RABATT PÅ ORDINÆRE PRISER

Strandgata 1, 9405 Harstad www.ostgard.no

Skal du kjøpe eller selge? Vi hjelper deg i boligmarkedet!

Medlemsrabatt

15% RABATT PÅ Kanebogen og 24 senter t ORDINÆRE Salto Bysenteret,PRISER Harstad behandlingsgaranti www.eurosko.no

Behandlingsgaranti for medlemmer

Medlemsrabatt: 10%

www.sollifjellet.no facebook.com/sollifjellet

Medlemsrabatt Medlemsrabatt

20% RABATT PÅ INNGANG 15% RABATT PÅ ORDINÆRE PRISER Verkstedveien 15b, 9406 Harstad —

www.samlekeland.no vizuelli.no facebook.com/vizuelli

4

Medlemsrabatt

Medlemsrabatt: 10% på sesongkort

MAGASINET VINTER / VÅR 2017

15% RABATT PÅ Medlemsrabatt: ORDINÆRE PRISER 10% på klær

Medlemsrabatt: 20% ved kjøp av olje 12% på dekkhotell 10% på dekk og felger 15% ved kjøp av felgpakke 10% på dekkomlegging Gjelder på ordinære priser

Strandgata 7, 9480 Harstad harstad@eiendomsmegler1.no

Ønsker din bedrift samarbeidsavtale med Stamina Harstad? Ta kontakt for info: steinar.mauseth@staminagroup.no


Stamina presenterer

VÅRE NYE SAMARBEIDSPARTNERE SAM LEKELAND har et lekent samarbeid med Stamina.

Nå kan du som medlem få 20% rabatt på ingangsbilletten din ved å fremvise oppdatert medlemskort. «De voksne trener på Stamina, Barna trener på SAM» Trening er viktig HELE livet!

EUROSKO HARSTAD ble etablert

i 1985, og er den eneste butikken som har vært i sentret, helt siden det åpnet. Eurosko er en familieprofilert butikk, med godt utvalg i sko til hele familien. I tillegg til den i Kanebogen senter, finner du også Eurosko på Salto Bysenteret. Vår nyåpnede DNA avdeling i Kanebogen vil ta seg av merkevarer innenfor trendy sportsmerker bl.a. og har en yngre profil. Shoeday har sko til hele familien og trendy mote, til gode priser. Butikkene i

Oris Dental er en ny norsk tannlegekjede og er eid av fagpersoner. Her slår vi sammen våre erfaringer og vår kompetanse, og vi har som mål å bli de beste i landet innen vårt fag. Når vi nå er slått sammen med likesinnede fagfolk kan du være enda tryggere på at du får en opplevelse i særklasse. Vi utfører alle former for tradisjonell tannbehandling og våre tannleger har lang og bred erfaring med større

restaureringer av nedslitte bitt og estetiske utbedringer, samt blant annet kroner, broer og skallfasetter. Vi tilbyr også implantatbehandling for å erstatte manglende tenner. Her kan vi vise til en lang og allsidig erfaring opparbeidet gjennom mer enn 20 år. Velkommen til et trygt og hyggelig besøk!

5

Velkommen til Oris Dental Harstad (tidligere Torvet Tannlegesenter AS) en topp moderne tannklinikk i hjertet av Harstad by. Vi er en klinikk med 16 ansatte og på våre 550 kvm har vi 9 behandlingsrom hvorav to er spesialinnredet og utgjør en egen kirurgisk enhet. Klinikken er utstyrt med noe av det mest moderne behandlingsutstyret som markedet kan tilby, og vårt fokus ligger på pasientvennlige løsninger og å gjøre behandlingene så skånsomme som

mulig. Mange av våre behandlinger utføres også med laser.

CMYK

ORIS DENTAL HARSTAD

Kanebogen har gjennomgått ombygging og oppgradering i forbindelse med utbyggingen av sentret, og fremstår innbydende og moderne. I tillegg til sko finner du vesker, skjerf og mye annet spennende tilbehør. Butikkene eies og drives av Kirsti og Kjetil Kristoffersen. De og deres dyktige team ønsker Stamina medlemmer velkommen til hyggelig handel både i sentrum og i Kanebogen.

MAGASINET / HØST 2016

5


De eldste er tyngst I idretten er det sjeldent vellykket når idrettsutøvere gjør comeback. Spør Lance Armstrong. Spør Thomas Alsgård. Spør Bjørn Borg, eller Maradona. De er litt eldre, litt tyngre, og har litt lavere smerteterskel. Har du kjent på livet som pensjonist må du være bra blakk for å hive deg på et rotterace som er dømt til å mislykkes. Slik er det ikke med sykkelinstruktører. De blir kun bedre om de får hvile et år eller to. Spise seg opp litt. Bruke tiden på å fordype seg i det siste av teori om intervalltrening og intensitetsstyring. Og litt Netflix. Og så komme tilbake i sykkelsalen som en enda bedre utgave av seg selv. Det er ingenting desperat over 45-åringer som starter sin andre karriere som spinninginstruktør. Så jeg begynner på igjen. Visst gjør jeg det. Mandager kl. 18 på Stamina Seljestad. Intervaller. Hardt, varmt, høylytt, og effektivt.

Og til våren kan du være med oss på en fantastisk sykkeltur til Italia. Dette skal du få høre mer om på timene og på senteret. Er du klar for 2017? Sportslig hilsen Ronny Fyhn Hansen, sykkelinstruktør

Våren 2017 sykler Stamina Nord og Harstad Sparebank ‘Italia på tvers’ //

CMYK

6

Våren 2017 drar Stamina Nord og Harstad Sparebank, i samarbeid med Harstad Cykleklubb og Expa, i gang en tur for nettopp DEG. Vi skal på en opplevelsesrik sykkeltur i Italia! Hensikten her er at alle som er glad i aktivitet kan delta. Prioriteten går til de som er kunder i Harstad sparebank, medlemmer i Stamina eller Harstad Cykleklubb, men vi satser på å få plass til alle som vil. PS! Harstad Cykleklubb sin generalsponsor, Harstad Sparebank, trekker ut èn gratis tur for den som er både totalkunde og

medlem i HCK. Trekning er blant de påmeldte på turen. Sykkelturen favner alle; både de som ikke har syklet ute og bare har spinning eller annen trening i bunnen, til den mer erfarne syklist. Dette er ikke en treningsleir, men en aktiv ferie hvor det legges inn ekstraturer for de som ønsker og vil mer. Følgebil med teknisk assistanse kan ta deg opp bakker ved behov og vi instruerer i bruk av sykkel. Vi har med oss tidligere proffsyklist Rodolfo Massi

Italia på tvers Tekst: Ingrid Moe Skjønhaug Jeg meldte meg på Expa-turen "Italia på tvers" høsten 2015 og grugledet meg i ukesvis. Hvem var de andre som hadde meldt seg på? Ville jeg klare å henge med? Ville jeg klare å sykle så mange dager i strekk?

kunne ta en ekstratur på ettermiddagen. Maten og overnattingsstedene var fantastisk. Det ble mye espresso og is (slik bare italienerne kan lage den) underveis, historieformidling og fotostopp.

Vi ankom og fikk syklene tilpasset. Først en stund utpå dagen forstod jeg hvem denne Rodolfo Massi var. Han som hadde en del meninger om bl.a. størrelser på sykkelsko og sykkelrammer var ikke bare en bedreviter, men en tidligere profesjonell landeveissyklist med i etappeseier i Giro d'Italia og Tour de France. Han ledet vei gjennom Italia på tvers. Følgebilen var like bak. Dagsetappene var overkommelige for alle, og de som hadde mer krutt i beina

Det er forresten lagt til rette for så mye underveis, at lommeboka nærmest ligger urørt. VIP-følelsen var absolutt til stede, og jeg vil svært gjerne dra tilbake!

6

På denne turen fikk jeg både sykkelrelaterte tips og tilbakemeldinger og økt sykkelinteresse. Kort etter vi var kommet hjem meldte jeg meg inn i Stamina....og "hun levde lykkelig (=friskere og sterkere) alle sine dager.

MAGASINET VINTER / VÅR 2017

Se mer info på vår egen FB-side for turen. som er lommekjent i området. Hvis du tenker pris, så er dette en «all inclusiv» slik det skal være. Du vil kun oppleve å bruke noen få kroner utenom. Dette på grunn av konseptet med veldig god mat og vin ved både lunsj og middag. Hiv deg med og planlegg ferie og trening med Stamina eller sykkelklubben din. Lurer du på noe kan du ta kontakt med en av reiselederne, Bjørn Tore Woll, leder Harstad Cykleklubb. Mer info: http://expa.no/firmareiser/turer2017/stamina-nord/


FRI TILGANG TIL SQUASHHALL

PERSONLIG TRENER

Squash er morsom, effektiv og kondisjonskrevende trening.

En personlig trener hjelper deg å nå dine mål, raskere og mer effektivt. Å få hjelp til å yte det lille ekstra – hver gang – utgjør en stor forskjell over tid.

GRUPPETRENINGER

Stamina har byens største gruppetreningstilbud. Som medlem får du tilgang til alle disse, og kan boltre deg i timer som spinning, dans, yoga, styrke, kondisjonstimer og mye mer.

53 TRENINGSSENTRE I NORGE

Vi har totalt 53 treningssentre i hele landet og som Stamina-medlem får du tilgang til alle våre senter uten å betale noe ekstra!

BARNEPASS MENS DU TRENER

Vi tilbyr barnepass hver dag. I barnepassen har barna adgang til lek og moro i trygge omgivelser mens du trener.

Barnepass Stor klatrevegg GRATIS PARKERING Gruppetrening Squash

TREN NÅR DU VIL

Tren utenom bemannet åpningstid på våre senter. Du kan selv låse deg inn på senteret ved hjelp av medlemskortet ditt, enten du er morgenfugl eller ønsker å trene sent på kvelden.

VI HAR GOD PLASS PÅ 3600 KVM2 TRENINGSAREALET FORDELT PÅ 3 TRENINGSSENTER I HARSTAD Stamina Flex: 1800 m² // Stamina Kanebogen: 1200 m² // Stamina KEY: 600 m² • 25 øvrige kondisjonsapparater • Gruppetimer hver dag som stairmastere, • Gratis parkering v. Stamina Flex elipsemaskiner, ergometer og Stamina Kanebogen sykler og steppere • Store garderober med mange dusjrom, badstu, steambad og solarium

Å

T N PE

G A ED

L L A

deg Meld

inn!

5 0.no0 3 0 0 77 inagroup stam

www.

Barnepass Stamina Flex:

2 e l e – eh

0 en r 0 t 5. sen

0 lle a : ER På

• Man-Tors: 10.20-12.00 og 16.30-20.30 7 • Fredag: 16.30-19.00 • Lørdag: 14.00-16.00 • Søndag: 17.00-19.00

0 0 ! t . e 4 år

Bemannet resepsjon Stamina Flex: • Man-Fre: 08.30-22.00 • Lørdag: 11.00-18.00 • Søndag: 15.00-21.00

Bemannet resepsjon Stamina Kanebogen: • Man: • Tirs: • Ons: • Tors:

17.00-20.00 09.00-12.00 og 18.00-21.00 17.00-20.00 09.00-12.00 og 18.00-21.00 MAGASINET VINTER / VÅR 2017 7

7

3 aerobicsaler 2 Spinningsaler Squash hall Stor Klatrevegg 90 spinningsykler 5 serier med styrketreningsapparater • Stor frivektsavdeling • 25 tredemøller • Barnepass bemannet hver dag

CMYK

• • • • • •


TEKNIKKTRENINGSKURS MED PERSONLIG TRENER KUNNE DET VÆRE NOE FOR DEG? Iselin Gundersen inviterer til Teknikktreningskurs. God teknikk og riktig trening er svært viktig for å unngå skader, få bedre fremgang og bli sterkere. Kurset går over flere treninger og tar for seg knebøy og markløft.

Inkludert i kurset er test av styrkenivå, bevegelighetstest, enkel anatomi innføring, styreprogram og TANITA kroppsanalyse.For på melding og mer info: iselin.gundersen@staminagroup.no

Ta steget videre med personlig trening Vår mest utdannede Personlig Trener Christian Dramsdahl ser gleden i å konkretisere et mål for deg, og finne ut hva som skal til for å sammen nå målet. Følelsen av å komme over store hindre driver Christian. Han tror ikke på snarveier men at målrettet kvalitetsarbeid over tid gir positive endringer og varige forbedringer.

Treningsmetodene har derfor vært varierte og omhandlet blant annet prestasjonsfremming, trening for å unngå skader / trening etter skader og vektreduksjon. Ta kontakt: e-post: christian.dramsdahl@staminagroup.no

1. Trening med PT er skreddersøm Vi tilpasser treningen til ditt utgangspunkt, dine mål, ønsker, forutsetninger og behov. Vi hjelper deg å sette mål, nå målene og flytte grenser.

3. Trening med PT er effektivt Vi lærer deg å trene riktig, med konsentrasjon og innsats. Faste avtaler gjør treningen regelmessig og systematisk, og da kan du virkelig få effekt.

2. Trening med PT er motiverende Vi sørger for riktig progresjon og variasjon, som er to av de mest sentrale forutsetningene for treningseffekt og mestring. Da blir det slitsomt og morsomt.

4. Trening med PT gir deg best resultater Riktig trening i riktig dosering optimaliserer dine resultater og helsegevinster, og forebygger risikoen for skader, plager eller overbelastning.

8

4

gode grunner til å trene med PT

Christian har over 2500 timer trening fordelt på barn, ungdom, voksne, aktive , mosjonister, kontoransatte og spesialsoldater.

CMYK

Stamina Group er en skandinavisk helsekjede bestående av bedriftshelsetjenesten, treningssentre, private legesenter og sykehus med ekspertise på muskel og skjelett. Konsernet har 2600 ansatte og består av 4 divisjoner; Stamina Helse, Stamina Trening, Nimi (Norges idrettsmedisinske institutt og Avanova (Sverige). I 2015 omsatte konsernet for 1,8 mrd, har 60 000 treningsmedlemmer og 16 000 bedriftskunder. Vår ambisjon er å bidra til å skape overskudd for bedrifter og for menneskene som jobber jobber der.

STAMINA HARSTAD SØKER

PERSONLIG TRENER VI SØKER DEG SOM:

VI TILBYR DEG:

HØRES DETTE INTERESSANT UT?

• • • •

• • •

Ta kontakt med Siw Sjøgren på 958 77 856 eller siw.sjogren@staminagroup.no.

Har relevant erfaring Er villig til å stå på og gi av deg selv Er positiv og sosial Har svært gode formidlings og salgsegenskaper Evne til å jobbe selvstendig og systematisk

8

MAGASINET / HØST 2016

Et godt og aktivt arbeidsmiljø Opplæring og kursing Lønn etter avtale

Søker må beherske godt norsk muntlig og skriftlig.

Kortfattet søknad/CV sendes pr e-post snarest. Arbeidssted Harstad med tiltredelse etter avtale.


Stamina finner treningsgleden sammen med deg!

AKTIV adventskalender! Desember kan fort bli en mnd der man prioriterer bort treningen til fordel for juleforberedelser. Vi bestemte oss for å se om vi kunne klare å engasjere til litt fysisk aktivitet hver dag. Gjett om vi gjorde! Hver dag kl.07.00 la vi ut en ny video med treningsøvelser på vår Facebookside. Responsen kom umiddelbart! Dette var noe folk syntes var morsomt.

9

Reglene var slik at du skal gjennomføre 24 repetisjoner eller holde i 24 sekunder avhengig av øvelsene. Alle som deltok på kalenderen og la ut bildebevis på gjennomførte repetisjoner var med i trekningen av ett års gratis trening.

CMYK

Den heldige vinneren ble Hans Gunnar Myreng!

Julelunsj for «Tirsdags klubben»

I tradisjon tro ble det arrangert Julelunsj for alle pensjonistene i «Tirsdags klubben» 6/12. Nesten 50 entusiastiske og spreke pensjonister møtte opp og koste seg sammen med oss. Torbjørns Catering leverte nydelig juletallerken og Magnus Wærness sørget for skikkelig julestemning med sang og musikk. Underveis i måltidet så er det stående allsang for Instruktør Arnt, utdeling av julegaver og så spretter plutselig damene opp og frem på gulvet. De har nemlig skrevet en helt egen sang til Arnt. Det er ingen tvil om at denne gjengen er har funnet både smilepuls, samhold og treningsglede gjennom sine faste tirsdagstreninger.

MAGASINET / HØST 2016

9


REN HELSE - Et samarbeid mellom ISS og Stamina

ISS Facility Services AS avd Harstad har siden før sommeren 2016 hatt samtaler med Stamina om helse, trening og sykefravær.

CMYK

10

Vi hadde i begynnelsen av året et noe forhøyet fravær relatert til sykdom og som IA bedrift har vi brukt bedriftshelsetjenesten og NAV for å sette inn tiltak. Så når vi igjennom samtalene med bedriftshelse og vernetjenesten kom frem til at det ville være fornuftig å tilby trening i bedriften innledet vi samtaler med Stamina ved Siw og Steinar. Disse samtalene var så positive og opplegget de la opp for oss virket til å være akkurat det vi var på jakt etter. Faste felles treninger kombinert med øvelser og målinger for

å se effekten over tid var viktig for oss. Nå som 12 uker har gått er flere ansatte kommet skikkelig i gang, det er mange som trener utenfor fellestreningene og undertegnende har vært to ganger i uken på morgenspinning i perioden – et fantastisk tilbud. Det er ikke tvil om at dette har sterkt vært med å påvirke at vi de siste 6 mnd har et sykefravær under 3,5 % og enkelte mnd ligger helt nede på rundt 1%. Med vennlig hilsen Rudi olsen, Driftssjef

EN FRISKERE BEDRIFT Har din bedrift avtale?

FORDELEN FOR DEG SOM ARBEIDSGIVER:

• Mindre sykefravær • Mer opplagt arbeidstakere • Mer effektivitet på jobben

RESULTATET AV TRENINGEN FOR DEN ENKELTE:

• Økt overskudd og arbeidskapasitet • Psykisk velvære • Riktig styrketrening + kondisjonering = Ingen belastningsskader • Bedre humør Vi skreddersyr bedriftsavtale til din bedrift. En bedriftsavtale er en avtale som sier noe om rabatt, sponsing og markedsføring av trening til dine ansatte. Stamina står for rabatten og bedriften står for sponsingen. Den ansatte tegner egen treningsavtale som blir knyttet opp mot bedriftsavtalen. Hvis den ansatte slutter i bedriften, så fjernes tilknytningen til bedriftsavtalen. Den ansatte er selv ansvarlig for sin treningsavtale.

10

MAGASINET / HØST 2016

BETINGET SPONSOR:

EN PERSONS SYKEFRAVÆR I 3 DAGER = KOSTNADEN FOR TRENING FOR EN PERSON I 12 MND.

Vi anbefaler deg som bedriftsleder å sette krav ved sponsing av trening. Betinget sponset er en avtale der bedriften sponser den ansatte ved X-antall treninger. du som bedriftsleder selv grensen for hvor mange treninger som må oppnås for at spons av trening skal inntreffe. Med dette så sikrer bedriften seg at det kun betales for den treningen som gjøres. (Ingen trening ingen sponsing). Ta kontakt med Steinar Mauseth for en uforpliktende prat, så ser vi hva vi kan få til sammen med din bedrift.

Steinar Mauseth

Medlemsrådgiver bedriftsmarkedet Tlf: 957 58 270 Steinar.mauseth@staminagroup.no


Stille og rolig nøkkelkortsenter i byen med de treningsfasilitetene du trenger for å få trent hele kroppen.

Medlemskap uten bindingstid

Stamina KEY

kr 349,- pr mnd.

STAMINA HARSTAD SØKER ETTER:

Superselger

VI SØKER ETTER DEG SOM HAR SALG I BLODET OG SOM LIKER EN AKTIV LIVSSTIL. VI SØKER DEG SOM:

VI TILBYR DEG:

• • • •

• • •

Har relevant erfaring Er villig til å stå på og gi av deg selv Er positiv og sosial Har svært gode formidlings og salgsegenskaper Evne til å jobbe selvstendig og systematisk

Et godt og aktivt arbeidsmiljø Opplæring og kursing Lønn etter avtale

Søker må beherske godt norsk muntlig og skriftlig.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Siw Sjøgren på 958 77 856 eller siw.sjogren@staminagroup.no. Kortfattet søknad/CV sendes pr e-post snarest. Arbeidssted Harstad med tiltredelse etter avtale. Stamina Group er en skandinavisk helsekjede bestående av bedriftshelsetjenesten, treningssentre, private legesenter og sykehus med ekspertise på muskel og skjelett. Konsernet har 2600 ansatte og består av 4 divisjoner; Stamina Helse, Stamina Trening, Nimi (Norges idrettsmedisinske institutt og Avanova (Sverige). I 2015 omsatte konsernet for 1,8 mrd, har 60 000 treningsmedlemmer og 16 000 bedriftskunder. Vår ambisjon er å bidra til å skape overskudd for bedrifter og for menneskene som jobber jobber der. Les mer på staminagroup.no.

MAGASINET VINTER / VÅR 2017 11

CMYK

11

Ring tlf. 77 00 35 00 for mer info


Ønsker din bedrift/ idrettslag å leie gruppetreningssal? Kontakt oss for et godt tilbud både med og uten instruktør. Tlf: 77003500 / siw.sjogren@staminagroup.no

Gruppetimeplan Vår 2017 STAMINA FLEX MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Kl.10.30-11 Siw Sykkel Stamina 30

Kl.6.45-7.30 Torbjørn Sykkel Stamina 45

Kl.10.30-11 Siw Sykkel 30

Kl.6.45-7.30 Siw Sykkel Stamina 30

Kl.16.15-17.15 Hanne Sykkel intervall

Kl.9.15-10 Sander Sykkel intervall

Kl.20-20.30 Hanne Sykkel Stamina 30

Kl.11-11.30 Siw Styrke 30

Kl.12-13 Iselin Mor og Barn 60 min

Kl.11-11.30 Siw Styrke 30

Kl.18-18:30 Rebekka Puls 30

Kl.16.15-17 Iselin Slynge 45 min

Kl.16:15-16:45 Ellen Sykkel Stamina 45

Kl.18-19 Vilde Tabata 60

Kl. 18.30-19 Rebekka Core 30

Kl. 17-17.15 Iselin Strech 15

Kl.18-19 Sindre Sykkel HIT 60

Kl.19-20 Anniken Sykkel Intervall 60

Kl. 19-20 PT Christian Circuit / Styrke

Kl.18-19 Ronny Sykkel intervall 60

Kl.19-20 Hanne Poweryoga 60

Kl.20-21 Jintana Pilates

Kl.20.30-21.30 Torbjørn Sykkel HIT

Kl.19-19.30 Johanne Puls 30

Kl.20.30-21 Anita Step

Kl.19.30-20 Johanne Tabata 30

Kl. 21-21.30 Mage/Rumpe/Lår

Kl.20.30-21 Hanne Styrke 30 Vi setter opp egne Stamina lørdager med gruppetimer, smaksprøver og supertilbud i shoppen. Følg med på vår Facebookside!

CMYK

12

STAMINA KANEBOGEN MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

Kl.18.30-19.30 Anneli Zumba 60

Kl. 09-10 Felles seniortrening

Kl. 19-19.30 Tone Zumba 30

Kl. 09-10 Arnt Felles seniortrening

Kl.19.30-20 Tove Julin Puls 30

Kl.19-20 Ann Elisabeth Sykkel HIT 60

Kl.19.30-20 Tone Styrke 30

Kl.10.30-11.30 Randi Get in shape 60

Kl. 20-20.30 Tove Julin Styrke 30

Kl.19-20 Anneli Groove dance 60

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG Kl.19-20 Ann-Elisabeth Styrke 60

Kl.19-20 Ann Elisabeth Styrke 60

Kl.20-20.30 Anneli Styrke 30 Timeplanene våre er interaktive og vil hele tiden endre seg etter besøksbelegg og etterspørsel. Følg med i appen vår Stamina trening eller våre nettsider www.staminagroup.no. for oppdatert timeplan hver uke.

LAST NED APPEN VÅR STAMINA TRENING I APPSTORE ELLER I GOOGLE PLAY! I vår egen app «Stamina trening» får du en god oversikt og du kan melde deg på/ av gruppetimene med din mobiltelefon. Alle våre timeplaner er interaktive og vil endre seg fra uke til uke. Du kan også logge deg inn på «din side» på www.staminagroup.no Første gang du skal logge deg inn bestiller du et passord. Ditt brukernavn er alltid din mailadresse som er registrert på ditt medlemskort hos oss.

Treningssenter i Harstad: • Stamina Kanebogen • Stamina Flex • Stamina Sentrum

Åpent alle dager kl. 05.00 - 24.00 Bemannet resepsjon hos Stamina Flex Seljestadveien 11 9406 Harstad

Kontakt oss www.staminagroup.no Facebook : Stamina Trening Harstad Tlf. 77 00 35 00

Stamina magasin harstad 2017 01  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you