Page 1

…az egészséges kapcsolatokért! Lackfi János: Hej, Sionról fúj a szél… – Zsoltárok népdalritmusra 96 oldal, 140 × 180 mm, 3500 Ft – A kötet Lackfi János bibliai ihletettségű verseit, zsoltárátdolgozásait tartalmazza, amelyekből a CD-mellékleten Lackfi Johanna előadásában tízet jól ismert népi dallamokra írva, modern, világzenei formában is meghallgathatunk. Különleges zenei élmény és dicsőítés is egyben.

Internetes ár:

2800 Ft

CD-

melléklettel

Internetes ár:

2800 Ft

Lackfi János: #Jóéjtpuszi 256 oldal, 135 × 205 mm, 3500 Ft Istennek annyi dolga van, meghalni sem ér rá. Vagy mégis? És pont énértem? Akarunk moldvai zenére táncolni a Szentháromsággal? Vagy kitekerni a kegyelmeket Isten kezéből, ahogy az ovis küzd a kismotorért? Lackfi János „jóéjtpuszijai” tűzzel, szenvedéllyel szólnak a hitről, és szédítő száguldásra invitálnak Isten kalandparkjában.

2021. TÉL

Internetes ár:

2800 Ft

A legnagyobb ajándék és más klasszikus karácsonyi történetek 160 oldal, 130 × 197 mm, 3500 Ft Ez a válogatás nyolc, ma már klasszikusnak számító történetet tartalmaz, melyek közös vonása, hogy bár eltérő korokban és helyszíneken játszódnak, a karácsony örök értékeiről mesélnek. A kötetben található novellák és elbeszélések többsége most először jelenik meg magyar nyelven.

Johan Frinsel: Karácsonyi történetek 120 oldal, 130 x 197 mm, 3500 Ft A holland szerző novelláit tartalmazó kötet igazi karácsonyi meglepetés, amely az ünnep valódi jelentésére igyekszik ráirányítani a figyelmünket. A rövid, szívbe markoló történeteket olvasva az az érzésünk támad, hogy ezek akár velünk is megtörténhetnének.

Internetes ár:

2800 Ft

Internetes ár:

2392 Ft

Internetes ár:

3992 Ft

Várható megjelenés: 2021. december

Chris Fabry, Gary Chapman: Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének a házasságról 128 olda, 124 x 183 mm, 2990 Ft – Jacob és Marlee huszadik házassági évfordulójukon, egy viharos szenteste elindulnak, hogy a válási papírok aláírásával örökre búcsút mondjanak egymásnak. Egy rossz mozdulat azonban a hóborította síkos aszfalton, és egész életük megváltozik... Vajon képes lesz-e Marlee egy különös lelki utazás hatására felszítani kapcsolatuk tüzét és férjével összefogva megmenteni a házasságukat? A Parázs a hó alatt egy Charles Dickens ihlette történet a reményről és az újrakezdés lehetőségéről. A népszerű amerikai szerzők saját tapasztalataikból merítve mesélnek arról, hogy még a legkisebb döntéseink is nem várt következményekkel járhatnak.

C. S. Lewis: Gondolatok az év minden napjára – öröknaptár – 368 oldal, 127 × 100 mm, 4990 Ft C. S. Lewis (1898–1963) korának egyik meghatározó keresztény gondolkodójaként számos műfajban alkotott, népszerűsége és olvasottsága pedig máig töretlen. „Valójában három C. S. Lewis létezik” – jegyezte meg egy barátja, amikor Narnia kitalálójának sokszínű személyiségéről vallott: egyszerre volt elismert gyerekkönyvíró, keresztény szerző és apologéta, valamint oxfordi professzor és irodalmár. Válogatásunkban az év minden napján olvashatunk tőle egy-egy idézetet, amelyek nemcsak kivételes életbölcsességéről és éleslátásáról tanúskodnak, hanem remek humorérzékéről is.

Ismerje meg webáruházunk kínálatát, és vásárolja meg könyveinket legalább 20% -os kedvezménnyel!

www.harmat.hu Ingyenes kiszállítás 9900 Ft feletti megrendelés esetén.

teli_szoro_2021_uj.indd 1

2021. 10. 15. 15:49:27


Süveges Gergő: Apakulcs – Ismerd, szeresd, támogasd! 180 oldal, 130 × 190 mm, 3500 Ft Az apák többsége szeretne jó apja lenni a gyermekének, ám a sok belső és külső elvárás, internetbölcsesség elbizonytalanítja még a legelszántabbakat is. A közismert szerző tizenkét kihívása a kapcsolódás kulcsainak egyre tudatosabb és gyakorlottabb használatára ösztönzi az olvasót, hogy bizalmas és szeretetteljes, biztonságot adó kapcsolódás jöhessen létre apa és gyermeke között.

Internetes ár:

2800 Ft

Henry Cloud, John Townsend: Határaink 356 oldal, 142 × 197 mm, 3500 Ft A nemzetközi sikerű Határaink sorozat közismert terapeuta szerzői praxisukból vett példákon keresztül mutatják meg, hogy a kapcsolatokban a megfelelő határok kialakítása hogyan segíti a kommunikációt, az egymás iránti tisztelet fenntartását, a különbségek és konfliktusok kezelését – legyen szó a személyes életünkről, párkapcsolatról, kamaszok vagy kisgyermekek neveléséről. Hogy mindnyájan megtanuljunk felelősséget vállalni önmagunkért és a kapcsolatainkért, és hogy aktívan és kezdeményezően alakítsuk az életünket.

Internetes ár:

2800 Ft

Mihalec Gábor: Viharálló szerelem – Kapcsolatmentő felismerések és tanácsok krízishelyzetekre 248 oldal, 130 × 190 mm, 3500 Ft A népszerű párterapeuta szerző ezúttal a páros reziliencia titkának nyomába ered. A koronavírus-járvány alatt készült felmérése során jól körülírható különbségeket talált a krízisen sikerrel túljutó és a kihívásban alulmaradó párok között. Ezek az értékes, mindennapi gyakorlatba is átültethető felismerések segítenek vihar­állóvá tenni a kapcsolatot.

Internetes ár:

Internetes ár:

3600 Ft

Internetes ár:

2800 Ft

Az 5 szeretetnyelv – öröknaptár 368 oldal, 127 × 100 mm, 4500 Ft Az „Egymásra hangolva” inspiráló idézetei és a szeretetről szóló bibliai igék támogatják a párokat az év 365 napján.

Internetes ár:

2800 Ft

2800 Ft

Internetes ár:

2800 Ft

Gary Chapman: Egymásra hangolva – Az életre szóló szeretet titka – 206 oldal, 135 × 205 mm, 2990 Ft – Gary Chapman amerikai pszichológus, bestsellerszerző és népszerű előadó nevét az általa alkotott „szeretetnyelv” fogalom tette világhírűvé. Alapművének fő témája a szeretet kommunikációja a kapcsolatokban. Gary Chapman, Ron L. Deal: Az 5 szeretetnyelv – Mozaikcsaládok – Részekből egész – 192 oldal, 135 × 205 mm, 3200 Ft Gary Chapman a mozaikcsaládok szakértőjével, Ron Deallel közösen írt könyvében azokkal a különleges kihívásokkal foglalkozik, amelyekkel a mozaikcsaládok szembesülnek, gyakran készületlenül. A könyv számos kérdésben ad gyakorlati és megszívlelendő útmutatást a mozaikcsaládban élő vagy azt tervező pároknak, akár kisgyerekeik, akár már felnőtt gyerekeik vannak.

Internetes ár:

2392 Ft

Internetes ár:

2560 Ft

Chapman, Barr, Shaw: Fakuló emlékek közt is szeretetben – Hogyan segít az 5 szeretetnyelv az Alzheimer-beteggel való kapcsolatban – 232 oldal, 135 × 205 mm, 3200 Ft A könyv gyakorlati tanácsokkal és megküzdési stratégiákkal segít a gondozóknak és családtagoknak abban, hogy megbirkózzanak azokkal a veszteségekkel és nehézségekkel, amit a tőlük érzelmileg egyre távolodó beteg gondozása jelent. Anélkül, hogy a veszteség valóságát alábecsülné, reményt ad, és megmutatja, hogy a szeretet képes áthatolni a demencia sűrű függönyén. Gary Chapman, Jolene Philo: Korlátlan szeretet – Hogyan segít az 5 szeretetnyelv a sajátos nevelési igényű gyermekkel élő családban – 176 oldal, 135 x 205 mm, 3500 Ft Az aggodalom, az egészségi problémák, a mindennapos nehézségek és feladatok megoldása kimeríti a sajátos nevelési igényű gyerekek szüleit, akik gyakran úgy érzik, hogy összecsapnak a hullámok a fejük fölött. A népszerű kapcsolati szakértő, Gary Chapman és szerzőtársa, Jolene Philo számos család történetén keresztül mutatja be, hogy a szeretetnyelvek hogyan segítenek a mindennapok stresszének oldásában és a sajátos igényű gyerekek nevelésében.

Internetes ár:

2560 Ft

Internetes ár:

2800 Ft

Vásárolja meg könyveinket legalább 20%-os kedvezménnyel a www.harmat.hu-n! teli_szoro_2021_uj.indd 2

2021. 10. 15. 15:49:37


Internetes ár:

2560 Ft

Internetes ár:

3120 Ft

Paul Ch. Donders: Kreatív élettervezés – Hozd ki magadból a maximumot! 152 oldal, 165 × 235 mm, 3900 Ft – A Kreatív élettervezés nagyszerű eszköztár saját utunk megtalálásához és folyamatos alakításához. Segítségével választ találhatunk többek között azokra a kérdésekre is, mint: Ki vagyok, és milyen adottságok és lehetőségek vannak bennem? Merre tartok, miben áll a küldetésem, a jövőképem, és milyen céljaim vannak? Hogyan élhetek kiegyensúlyozott és teljes életet, amelyben a munkám, a családi életem, a közösségben betöltött szerepem és a szabadidős tevékenységeim harmonikus egészet alkotnak? Paul Donders: Reziliencia – Hogyan fejlesszük lelki ellenálló képességün­ket, és előzzük meg a kiégést? – 172 oldal, 135 × 205 mm, 3200 Ft – A szerző a kiégés és a túlhajszoltság okainak azonosítását követően praktikus gyakorlatokkal segíti olvasóit életük újraértelmezésében és átprogramozásában. Tanácsai a lelki ellenálló képesség kifejlesztésére inspirálnak, mely révén teljesebb és tartalmasabb életet élhetünk.

Negyedévente megjelenő családi és párkapcsolati magazinunk vállaltan keresztény szellemiségű kiadvány. A boldog család alapja a jól működő, harmonikus házasság, ezért a Familyben hangsúlyos szerepet kapnak a párkapcsolati témájú írások.

Megújult külső, bővített tartalom… Fizessen elő a Family magazinra! www.family.hu

Monique Bellersen, Inez Kohlmann: Intervízió – Az elakadástól a változáson át a kibontakozásig a csoportos akciótanulás tíz módszerével 196 oldal, 168 × 238 mm, 4990 Ft Az intervízió a szakmai tudás fejlesztésének egy olyan módszere, amelyben egyenrangú, közelebbi vagy távolabbi kollégák segítenek egymásnak túljutni a munkájuk során felmerülő nehézségeken, elakadásokon, makacsul ismétlődő kudarcokon. Könyvünk azt a tíz legjobb intervíziós módszert mutatja be, amely kevés tapasztalattal is megtanulható, hamar eredményre vezet, és bármely fejlődni kívánó szervezetben, csoportban jól használható. Internetes ár:

3992 Ft

Internetes ár:

3192 Ft

Életvezető – tervezőnaptár 180 oldal, 137 × 195 mm, exkluzív vászonhatású kötésben: 3990 Ft Az Életvezető több, mint egy hagyományos női naptár vagy egy napló: az a fajta látásmód hatja át, hogy az életre Istentől kapott ajándékként tekintünk. Feltérképezhetjük az életünk egyes területeit, és célokat fogalmazhatunk meg önmagunk számára. Az Életvezető nem csak egy adott évre szól, bármikor elkezdhető.

Magazin a reménység történeteivel: egyedülállóknak, akik teljes élet után vágynak; édesanyáknak, akik a nevelésről szívesen olvassák mások tapasztalatait; házasoknak, akik a kapcsolatukat akarják megerősíteni; középkorú és idős nőknek, hogy újragondolják céljaikat; szenvedőknek, akiknek bátorításra van szükségük; és mindazoknak, akik szeretnének Istenhez közelebb kerülni. Megrendelhető: www.lydia.hu

Keressen bennünket a Facebookon is! www.facebook.com/harmatkiado

teli_szoro_2021_uj.indd 3

2021. 10. 15. 15:49:46


2022-ES NAPTÁRAK A rendelési kódok a naptárak sarkában találhatók.

NA 2/1

NA 1/3

NA 1/1

KépesNaptár 15 × 15 cm és 26 × 10 cm, képeslapként is felhasználható, 13 lapos, spirálozott. 1200 Ft

NA 2/2

NA 1/2

Nagy méretű falinaptárak 24 × 33 cm, ikerspirálozás, heti beosztás, névnapok, jegyzetelési lehetőség. 1650 Ft

NA 4/1

NA 3/1

NA 3/2

Zsebnaptárak 17 × 9 cm, heti beosztás, napi órabeosztás, református és katolikus napi igék. 900 Ft

Kis asztali naptár 16,5 × 10,5 cm, ikerspirál, havi beosztás. 1200 Ft

NA 7/1

NA 7/6

NA 7/2

NA 7/7

NA 7/3

NA 7/8

NA 7/4

NA 7/9

NA 7/5

NA 7/10

NA 5/1

Négyzetes falinaptárak 14,5 × 14,5 cm, spirálozva, 12 havi beosztás, névnapok, napi jegyzetelés. 1200 Ft

Közepes asztali naptár 21 × 9 cm, 56 lap, ikerspirál, heti beosztás, saját támla. 1650 Ft

Családi naptár – 2022 230 × 300 mm, 1980 Ft Vidám színfolt a falon, ráadásul megkönnyíti a családi élet szervezését! Kicsik-nagyok beleírhatnak. Kállai Nagy Krisztina rajzaival.

Nagy asztali naptár – 32 × 15 cm, 56 lap, ikerspirál, heti beosztás, hetente új kép, jegyzetelési lehetőség, napi órabeosztás, napi igék. 1990 Ft NA 6/1

Keressen bennünket a Facebookon is! www.facebook.com/harmatkiado Keressen bennünket a Facebookon is! www.facebook.com/harmatkiado

teli_szoro_2021_uj.indd 4

2021. 10. 15. 15:49:50


Francine Rivers: Egy anya reménye – 448 oldal, 153 × 225 mm, 4990 Ft A kétkötetes családregény első részében Marta Schneider apja kegyetlensége miatt fiatalon hagyja el a svájci kisvárosban lévő szülői házat. Traumái miatt megfogadja, hogy saját gyerekeit erősnek és bátornak neveli majd, legidősebb lányát, Hildemarat pedig különösen is keményen fogja. Határozott viselkedésével sokszor nehezen fejezi ki a szeretetét, ezért az évek során felhalmozódó sérelmek leküzdhetetlennek tűnő távolságot eredményeznek anya és lánya közt. Francine Rivers: Egy lány álma – 460 oldal, 153 × 225 mm, 4990 Ft A Marta öröksége megindító lezárásában Hildemara lánya, Carolyn életét követhetjük végig, aki egy tragédiát követően beleveti magát San Francisco mámorral és szenvedéllyel teli világába. Megtörten, vonakodva keresi fel újra a családját, hogy segítsenek neki és gyerekének, Dawnnak az újrakezdésben. Dawn szomorúan szembesül az anyja és nagyanyja között húzódó feszültséggel, és elhatározza, hogy egyfajta „hídként” fog szolgálni családja nőtagjai között. Internetes ár:

Internetes ár:

3992 Ft

Internetes ár:

3600 Ft

3992 Ft

Internetes ár:

Várható megjelenés: 2022. január

3992 Ft

Internetes ár:

Internetes ár:

3600 Ft

Internetes ár:

2560 Ft

C. S. Lewis: Csűrcsavar levelei 170 oldal, 135 × 205 mm, 3200 Ft Ez a mű a kísértésről és annak legyőzéséről szóló legizgalmasabb írások egyike. Az egyszerre kíméletlenül humoros és halálosan komoly szövegben a tapasztalt fő­ördög ad hasznos tanácsokat unokaöccsének: hogyan térítse le a jó útról a gondjaira bízott fiatalembert.

teli_szoro_2021_uj.indd 5

Francine Rivers: Híd a múltba – 448 oldal, 153 × 225 mm, 4500 Ft Abra hollywoodi filmcsillag, aki hatalmas árat fizetett azért, hogy végre valakinek érezze magát. Freeman tiszteletes és fia számára a lány mindig az a síró újszülött lesz, akit a Havenbe vezető híd pillérei alatt találtak, és aki felnőve mindent megtesz, hogy megkapja azt, amire vágyott. Most mégis egy dolgot szeretne: megtalálni a hazafelé vezető utat. Francine Rivers: A kegyelem vonala – 544 oldal, 153 × 225 mm, 4990 Ft Jézus felmenői között szerepel a Bibliában öt nem mindennapi nő: Támár, az elárult özvegy; Ráháb, a feslett múltú nő; Ruth, az idegen népből származó asszony; Betsabé, a királyság leggyönyörűbb asszonya és Mária, a fiatal parasztlány. Ezek az esendő és egyben kivételes asszonyok kiemelt szerepet játszottak Isten tökéletes tervében, a Megváltó világrajöttében. Francine Rivers: Skarlátvörös fonal – 436 oldal, 135 × 205 mm, 4500 Ft Bár Sierrát és Mary Kathrynt több mint száz év választja el egymástól, sorsuk mégis összefonódik egy naplónak köszönhetően. Francine Rivers két szálon futó regényében egy házasság küzdelmeinek krónikáját tárja elénk. Francine Rivers: Az utolsó bűnevő – 368 oldal, 153 x 225 mm, 4500 Ft Cadi Forbes, az élénk képzeletű tízéves kislány súlyos lelki traumát él át kishúga halála miatt. Saját magát okolja a tragédiáért, és fejébe veszi, hogy csakis úgy szabadulhat meg bűnétől, ha a tiltások ellenére felkeresi a hegyek közé száműzött remetét, a bűnevőt…

3600 Ft

Internetes ár:

3120 Ft

Internetes ár:

3120 Ft

Internetes ár:

2560 Ft

Internetes ár:

2000 Ft

C. S. Lewis: Az öröm vonzásában – 280 oldal, 135 × 205 mm, 3900 Ft – Felejthetetlen önéletírásában C. S. Lewis arról vall, hogy miképpen jutott el az ateizmustól a kereszténységig, a pogány istenektől Krisztusig, a kozmikus Logosztól a személyes Teremtőig. C. S. Lewis: Keresztény vagyok – 244 oldal, 135 × 205 mm, 3900 Ft – Lewis őszinte és sziporkázóan szellemes apologetikai művében lenyűgöző erővel vonultatja fel a keresztény eszméket. C. S. Lewis: A szeretet négy arca– 164 oldal, 135 × 205 mm, 3200 Ft – Az oxfordi irodalomtudós éleslátóan és kedves humorral mutat rá a ragaszkodás, a barátság, a szerelem és a felebaráti szeretet (agapé) természetére és értékeire. C. S. Lewis: A bánatról – 72 oldal, 135 × 205 mm, 2500 Ft – A szerző olyan belső útra hív, amelyen értelmet nyerhet a veszteség, a bánat és a gyász valamennyi formája.

2021. 10. 15. 15:49:59


Révész Szilvia: Az igazság szabaddá tesz – Áhítatok az év minden napjára 376 oldal, 113 × 197 mm, 3900 Ft Bátorító igei üzenetek mindazoknak, akik a függőség, elvárások, félelmek terhét letéve szabadon szeretnék elkötelezni magukat nap mint nap az igazság mellett. A szerző, Révész Szilvia lelkipásztor-feleség, négy gyermek édesanyja. Önismereti, párkapcsolati, családi témákban ismert előadó. Lelkigondozói munkája mellett a Family magazin állandó szerzője is. Révész Szilvia: Keserűből édeset – Istennel a kríziseken át 136 oldal, 124 × 183 mm, 1980 Ft – „Életünk története nem más, mint kríziseink története” – fogalmazza meg a szerző, aki mély hitére és gazdag élettapasztalatára építve mutatja be, hogy a válsághelyzetben hozott döntéseknek sorsfordító erejük van. Várható megjelenés: 2021. december

Internetes ár:

2000 Ft

Internetes ár:

3120 Ft

Internetes ár:

Várható megjelenés: 2021. december

1584 Ft

Szabados Ádám: Teológus a sakktáblán – Esszék a mindenségről és rólunk 376 oldal, 113 × 197 mm, 3900 Ft – „A teológus kis pont az univerzumban, de a kinyilatkoztatás lámpása van nála, hogy a valóság minden zugába bevilágítson vele.” Ez az esszékötet válogatás egy évtizednyi kíváncsiságból, mely egyszerre törekszik tanulásra és tanításra, meggyőződésre és meggyőzésre. Tóth Sára: Minden itt van – 204 oldal, 113 × 197 mm, 2500 Ft – Tóth Sára második esszékötetének középpontjában a lelki nagykorúságért folytatott küzdelem áll. Írásai – melyek izgalmas, időszerű témákat érintenek, mint például a protestáns spiritualitás, az intézményes egyház társadalmi szerepe, a genderkutatás vagy éppen a helyettes jóvátétel – megkérdőjelezik a kliséket, és az olvasó újra felfedezheti a keresztény hit mélységét és gazdagságát.

Internetes ár:

2000 Ft

Internetes ár:

3120 Ft

Internetes ár:

3120 Ft

Internetes ár:

Füzesi Manuéla: Ráháb zsoltára Szabadulás a szexuális zaklatás szégyenéből 220 oldal, 124 × 183 mm, 2500 Ft Van-e helyük a bántalmazottaknak, a meggyalázottaknak, az önmaguk által is megvetetteknek Isten népe között? Van-e kiút a szégyenből, ahol a racionalitás és a szavak ereje kevésnek bizonyul? Megrendítően őszinte és felemelő vallomás Isten gyógyító jelenlétéről, bűnön és bűnbocsánaton túlmutató szeretetéről, a felegyenesedésről, a Krisztusban nyert identitásról.

Istennel a diktatúrán át 2392 Ft – Veressné Ady Annával beszélget Révész Szilvia 208 oldal, 148 × 210 mm, 2990 Ft Veress Ernőné Ady Anna és férje élete bővelkedik a váratlan fordulatokban – különösen, miután megkezdik munkájukat lelkipásztorcsaládként az erdélyi gyülekezetekben. Az interjúkötetben egy nem mindennapi as�szony szemszögéből követhetjük végig egy kegyetlen diktatúra tombolását és végnapjait, a romániai ébredést, és egy nagycsalád örömeit, kihívásait.

John C. Lennox: 2084 – A mesterséges intelligencia és az emberiség jövője – Szekuláris és bibliai elképzelések 240 oldal, 135 × 205 mm, 3900 Ft A mesterséges intelligencia mára mindennapjaink részévé vált. Mozgásunkat, internetes kereséseinket és vásárlásainkat programozott rendszerek követik nyomon, sakkoznak, diagnosztizálnak, kitalálják a gondolatainkat. Mit hozhat vajon a jövő? Megalkotjuk a szuperintelligenciát? Miként befolyásolja az MI területén elért haladás a világról és Istenről alkotott nézeteinket? Könyvében Lennox az MI-kutatás mai vívmányait és dilemmáit mutatja be, és egyben arra biztat mindenkit, hogy felelős nézetet alakítson ki a technológia használatával kapcsolatban.

Martin Hodson és Margot Hodson: Teremtett világunk megóvása – Környezetvédelem a Biblia szemszögéből 240 oldal, 135 × 205 mm, 3500 Ft Milyen hatással van az életünkre az a rengeteg veszélyforrás, amely teremtett világunk egyensúlyát fenyegeti? A szerzők közérthetően, tényekkel alátámasztva ismertetik a legsúlyosabb környezeti kihívásokat, és bemutatják a pozitív cselekvés lehetőségeit is. Az egyes témákhoz kapcsolódó bibliai reflexiók izgalmas kérdéseket vetnek fel: hol van az ember helye a teremtett világban, hogyan függ össze Isten szuverenitása és az emberi felelősség, hívőként hogyan viszonyulunk világunk számos igazságtalan és fenntarthatatlan jelenségéhez.

Internetes ár:

2800 Ft

Vásárolja meg könyveinket legalább 20%-os kedvezménnyel a www.harmat.hu-n! teli_szoro_2021_uj.indd 6

2021. 10. 15. 15:50:05


Internetes ár:

3192 Ft

Internetes ár:

3120 Ft

Dietrich Bonhoeffer: Jöjj velem! – 376 oldal, 142 × 197 mm, 3990 Ft Akik az élet nehéz kérdéseire keresik a választ, jól teszik, ha Dietrich Bonhoeffer mellé szegődnek. A szikrázó tehetségű lelkész-teológus vértanú szenvedélyesen kereste Isten jelenlétében a dolgok értelmét, a jó választás lehetőségét. Tizenhat kötetnyi, életművéből gondos válogatás nyomán állt össze ez a napi elmélkedéseket tartalmazó kötet.

Internetes ár:

2800 Ft

Internetes ár:

9600 Ft / 12 000 Ft

Magyarázatos Biblia Philip Yancey és Tim Stafford jegyzeteivel 1586 oldal, 160 x 232 mm, 12 000 Ft (puhafedelű), 15 000 Ft (keménytáblás) Újra kapható Magyarország egyik leg­népszerűbb magyarázatos Bibliája!

Philip Yancey: Csodálatos alkotás 304 oldal, 142 × 197 mm, 4500 Ft Az emberi test végtelenül lenyűgöző titkokat rejt, melyek mind azt bizonyítják, hogy fizikai lényünk egy magasabb tervezés eredménye. A híres leprasebész Paul Brand és az író Philip Yancey könyvéből megismerhetjük a látszólag hétköznapi létünk által feltárt örök igazságokat. Az emberi test ablak Isten teremtésének építményébe, bizonyíték Isten dicsőségére. Philip Yancey: Mire megyünk Istennel? 310 oldal, 142 × 197 mm, 4500 Ft Ez a kötet tíz olyan embert próbáló helyzetet mutat be, ahol a szerző nemcsak újságíróként, hanem a kegyelem üzenetének közvetítőjeként is jelen volt. Mihez kezdenek hitükkel a keresztények ezekben a legképtelenebb élethelyzetekben? Internetes ár:

Internetes ár:

3600 Ft

3600 Ft

Timothy Keller: Születés; Timothy & Kathy Keller: Házasság; Timothy Keller: Halál – Kötetenként 100 oldal, 112 × 180 mm, 1750 Ft A születés, a házasság és a halál olyan mérföldkövek földi utunkon, amikor megtapasztaljuk a legnagyobb boldogságot és a legmélyebb bánatot. A Találkozás Istennel sorozat rámutat arra, hogyan lehet e jelentőségteljes események által megérteni Isten szándékát az életünkkel. Timothy Keller amerikai lelkész, író és előadó. Művei különböző bestsellerlistákon szerepelnek.

Vásárolja meg mindhárom könyvet egyszerre! 3 az 1-ben csomagár: 3990 Ft. Internetes ár: 3192 Ft.

Lee Strobel: A Csoda-dosszié – 312 oldal, 142 × 197 mm, 3900 Ft Valóban létezik-e a csodatévő Isten, aki beavatkozik ma, a mi életünkbe is? Lehetséges meggyőző dossziét összeállítani a csodák mellett szóló érvekből, és racionális dolog-e hinni bennük? Vajon a csodákba vetett hit tévedésben, félreértésben, csalásban, legendákban, pletykákban, ábrándokban gyökerezik-e, vagy a valóságban? A közismert oknyomozó újságíró szerző a legnevesebb szaktekintélyekkel beszélget, hogy ezt kiderítse, de a végső döntés az olvasóra vár. Lee Strobel: A Jézus-dosszié – 372 oldal, 142 × 197 mm, 3900 Ft – Alátámasztják-e a történelmi tények és bizonyítékok, hogy a názáreti Jézus valóban az volt, akinek vallotta magát, azaz Isten Fia? Lee Strobel interjúkötetében ezt a kérdést járja körül, amikor különböző tudományterületek jeles szakértőit faggatja az újszövetségi beszámolók hitelességének és megbízhatóságának kérdéséről.

Internetes ár:

3120 Ft

Internetes ár:

3120 Ft

Keressen bennünket a Facebookon is! www.facebook.com/harmatkiado

teli_szoro_2021_uj.indd 7

2021. 10. 15. 15:50:13


Biblia neked – Interaktív kiadás fiataloknak 1584 oldal, 160 × 218 mm, 12 000 Ft – A Biblia neked című kiadvány fiatalok közreműködésével jött létre, és rengeteg izgalmas dolgot tartalmaz: • 30 bibliai témát feldolgozó videó­link • Több száz interaktív, az elmélyülést segítő feladat a szövegrészek mellett • Szabad felületek jegyzeteléshez vagy rajzoláshoz • Egyoldalas bevezetés minden könyv elején • 32 színes oldal kulcsfontosságú információkkal. Andrew Peterson: Hajnalszárnya-sorozat (The Wingfeather Saga) 1. kötet – A Sötétség sötét tengerének peremén 304 oldal, 152 × 228 mm, 3900 Ft A három Igiby testvér, Jennár, Tink és Léli Glippfalva határában éldegél egy házikóban. Világukat a félelmetes Névtelen Ghond és serege, Fagyar agyarai tartják uralmuk alatt, akik Anniera ékkövei után kutatnak. Miközben a gyerekek próbálják lerázni a nyomukba szegődő agyarakat, nem várt szövetségesekre bukkannak: rádöbennek, hogy édesanyjuk, Nia és nagyapjuk, Podó tudhat valamit az elveszett kincsekről… Andrew Peterson díjnyertes, négyrészes Hajnalszárnya fantasysorozata (The Wingfeather Saga) minden korosztály számára lebilincselő olvasmány.

Internetes ár:

9600 Ft

Internetes ár:

3120 Ft

Internetes ár:

3360 Ft

Internetes ár:

3120 Ft

Kedvenc példázataim a Bibliából 224 oldal, 152 × 170 mm, 3900 Ft – A képeskönyv nyolc bibliai példázatot mesél el magyar és angol nyelven. A neves illusztrátorok – Percy parkőr és Kippy kutyus megalkotói – vidám, mulatságos rajzait kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik, míg az örök érvényű tanulságokat a szívükbe zárják. Max Lucado: Kegyelem itt és most 390 oldal, 142 × 197 mm, 3500 Ft – A közvetlen hangvételű, gyakorlatias áhítatoskönyv rövid elmélkedéseket kínál az év minden napjára. Hasznos segítőtárs lehet a képes Bibliák világából kinőtt gyerekek önálló, rendszeres igeolvasásában, de családi áhítatok, csoportbeszélgetések alapjául is szolgálhat. C. Lee Taylor, C. Bowman: Nyisd ki a szíved! – Bibliai üzenetek kicsiknek 240 oldal, 152 × 202 mm, 4200 Ft – Az áhítatos­könyv vidám rajzokkal illusztrált oldalai a 4–8 éveseket segítik Isten megismerésében. Az igeverseket rövid üzenetek világítják meg és adnak sikerélményt a kezdő olvasóknak is. A napi áhítatok rövid imádsággal és egy-egy érdekes feladattal zárulnak.

Internetes ár:

Internetes ár:

3360 Ft

Internetes ár:

2800 Ft

Karácsonyi mesélő könyv – 128 oldal, 222 × 268 mm, 4500 Ft Egy csokor színes karácsonyi történetet kínál ez a gyönyörűen illusztrált könyv. Mindegyikük a karácsonyi üzenet csodáját közvetíti és az együtt mesélés örömét adja. Internetes ár:

3600 Ft

Internetes ár:

2800 Ft

Gyermekbiblia 258 oldal, 154 x 217 mm, 4200 Ft A Gyermekbiblia az 9–14 éves korosztály számára mutatja be a könyvek könyvét. Gazdag illusztrációk teszik maradandó élménnyé a Szentírással való ismerkedést. Szép kivitelű, keménytáblás könyv.

7992 Ft

C. S. Lewis: Narnia krónikái Egykötetes, illusztrált díszkiadás, 768 oldal, 150 × 230 mm, 9990 Ft – A világ legolvasottabb fantasy művei közé tartozó hétkötetes regényciklus a jó és a rossz örök csatáján keresztül járja körül többek között az áldozathozatal, a megbocsátás, a hűség, a szelídség, a bátorság, az alázat témaköreit. A hét könyv egyben, exkluzív díszkiadásban, Pauline Baynes ikonikus illusztrációival. Különleges ajándék Narnia-rajongóknak! Internetes ár:

3920 Ft

Aki bújt, aki nem – Karácsonyi nyitogató könyv 18 oldal, 155 × 198 mm, 3500 Ft – Miközben a karácsonyi történeteket meséljük a kicsiknek, ők kedvükre nyitogathatják a lapokat, hogy megnézzék, ki rejtőzik mögöttük.

Bibliai kézikönyv gyerekeknek 240 oldal, 172 x 240 mm, 4900 Ft – Ezzel a kézikönyvvel az elejétől a végéig megismerheted a Bibliát. Ös�szefoglalók, térképek, makettek, fényképek és rajzos illusztrációk támogatják a szöveg megértését.

Ismerje meg webáruházunk kínálatát, és vásárolja meg könyveinket legalább 20% -os kedvezménnyel!  www.harmat.hu

teli_szoro_2021_uj.indd 8

Várható megjelenés: 2021. december

Ingyenes kiszállítás 9900 Ft feletti megrendelés esetén.

2021. 10. 15. 15:50:21