__MAIN_TEXT__

Page 5

GYEREKBIBLIÁK MINDEN KOROSZTÁLYNAK

C. S. Lewis: Narnia krónikái Egykötetes, illusztrált díszkiadás, 768 oldal, 150 x 230 mm, 9990 Ft – A világ legolvasot­ tabb fantasy művei közé tartozó hétkötetes regényciklus a jó és a rossz örök csatáján keresztül járja körül többek között az áldozathozatal, a megbocsátás, a hűség, a sze­ lídség, a bátorság, az alázat témaköreit. A hét könyv egyben, exkluzív díszkiadásban, Pauline Baynes ikonikus illusztrációival. Különleges ajándék Narnia-rajongóknak!

Max Lucado: Kegyelem itt és most 390 oldal, 142 x 197 mm, 3500 Ft Max Lucado közvetlen hangvételű, gyakorlatias áhítatoskönyve rövid elmélkedéseket kínál az év min­ den napjára. A hiánypótló köny­ vecske hasznos segítőtárs lehet a képes Bibliák világából kinőtt gyerekek önálló, rendszeres ige­ olvasásában, de családi áhítatok, csoportbeszélgetések alapjául is szolgálhat.

Gershen Kaufman, Lev Raphael: Állj ki magadért! 184 oldal, 135 x 205 mm, 3200 Ft – A könyv az egészsé­ ges önértékelés, az önbizalom és a társas készségek fej­ lesztésének lehetőségeit mutatja meg tizenéveseknek, egyszerű, közérthető nyelven, az életükből vett példák­ kal, aktivizáló, megerősítő feladatokkal és gyakorlati ötletekkel. A könyv a felnőttekhez is szól: informatív, családi és tantermi beszélgetések alapjául szolgálhat. Thomas S. Greenspon: Amikor a jó nem elég jó – A maximalizmus igazi arca 148 oldal, 135 × 205 mm, 2990 Ft Sok gyerek azt sem tudja, mi a perfekcionizmus, mégis szenvedője. Amit tesznek, sosem lehet elég jó. Az is­ kolai feladatok elkezdése vagy beadása nehézségeket okoz. A kapcsolatok kihívásokat rejtenek, az önbecsü­ lésük alacsony. Ez a könyv 9–13 éves olvasóknak segít megérteni, hogyan okoz fájdalmat a perfekcionizmus, és hogyan szabadíthatják fel magukat alóla. Gary Chapman, Paige Haley Drygas: Az 5 szeretetnyelv titka fiataloknak 130 oldal, 135 x 205 mm, 2990 Ft – Ha felfedezed a saját szeretetnyelvedet, és megtanulod azokét, akik a legkö­ zelebb állnak hozzád, jobb kapcsolatod lesz a barátaid­ dal, jobban tudsz kommunikálni a szüleiddel, és a randik is kevesebb drámával és feszengéssel járnak majd.

Ismerje meg webáruházunk kínálatát, és vásárolja meg könyveinket 20% -os kedvezménnyel! Ingyenes kiszállítás 9000 Ft feletti megrendelés esetén.

Harmat Kiadó, tel.: (1) 466-9896, (1) 365-2636; harmat@harmat.hu

www.harmat.hu

Profile for Harmat kiadó

Téli szórólap - Harmat Kiadó  

A Harmat Kiadó 2020-as téli katalógusa.

Téli szórólap - Harmat Kiadó  

A Harmat Kiadó 2020-as téli katalógusa.